in , ,

De hedendaagse politieke correctheid zorgt voor stilzwijgen wereldwijde christenvervolging

jezus 1560198297
stempow / Pixabay

Moslimfobie is volgens onze media een realiteit. Christenvervolging is een fabel, een hoax die door alt-right de wereld ingestuurd wordt om de islamhaat te voeden. Begin over de vervolging van christenen en je wordt als een extreemrechtse traditionalist weggezet.

Zelfs in de katholieke kerk is er terughoudendheid tegenover het onderwerp. Het is niet politiek correct.

Maar de christenvervolging is een realiteit. Soms haalt het als losstaand feit het nieuws. Op paasmorgen stierven in Sri Lanka 253 christenen bij verschillende bomaanslagen.

Na de aanslagen was er kritiek op de manier waarop de media de aanslagen behandelden, zeker in vergelijking met de aanslag op het Nieuw-Zeelandse Christchurch.

De houding van de premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern is exemplarisch voor de omgang van politici met vervolging van christenen.

Ardern droeg een hoofddoek om haar solidariteit met de moslims in haar land te betuigen, maar het woord ‘christenen’ sprak ze niet uit toen ze reageerde op de gebeurtenissen in Sri Lanka.

Lees verder bij de bron: Doorbraak.be

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
waterstof 1560174766

Waterstof heeft een vies geheim dus laten we niet denken dat het altijd een groene brandstof is

rutte e1560199981847

De bende van Rutte III: Staatssecretaris Snel verder in nauw door fouten kinderopvangtoeslag