in ,

De hele Westelijke Balkan komt bij de EU

Met grote regelmaat schrijf Arno Wellens op 925.nl zeer boeiende berichtgeving over het volledig losgeslagen EU-project. Zo ook onlangs weer over het toetreden van de Balkan tot de EU, in dit geval Albanese Orgaanhandelaren die op redelijk afzienbaar termijn officieel onderdeel gaan worden van de EU.

Niemand wil Albanië en Kosovo bij de EU. Tenminste, geen enkele nuchtere Nederlander. Maar wie niet voor een grotere EU is, wordt weggezet als landverrader of erger. De hele Westelijke Balkan komt bij de EU en dat wordt een ernstige bedreiging voor de stabiliteit van dat toch al wankele project. Opname is niet in het voordeel van deze landen en al helemaal niet voor inwoners van de huidige EU. Alleen worden dit soort afspraken gemaakt door enerzijds een politieke elite die blind is voor deze risico’s en anderszijds de maffia, wat we ook bij Oekraïne zagen.

Dat is waarom dit soort beslissingen zo worden genomen zoals ze worden genomen, met alle problemen van dien.

Durf jij kritiek te hebben op de EU? Godslastering!

En als je kritiek hebt op het feit dat de grenzen naar de EU en Nederland open gaan voor orgaanhandelaren en de oost-blok maffia, zonder enig zinnig democratisch proces, dan ben je uiteraard een gevaarlijke populist/nationalist/nazi-aanhanger. Men spreekt dan graag over godslastering. En je weet het uiteraard reeds: kritiek op de EU is fascisme.

EU Extreem-federalist en voormalig EU-opperhoofd Herman van Rompuy was uiteraard volstrekt duidelijk over de uitbreidingsplannen van de EU:

“Ik denk dat we de hele Balkan vroeg of laat lid van de EU kunnen maken. Bij Georgië, Moldavië en Oekraïne is het perspectief op lidmaatschap niet aan de orde, maar we gaan hen dichter bij betrekken. Of daar bij de publieke opinie grote steun voor is, weet ik niet. Maar toch doen we het. Het hele Europese grondgebied buiten zal op een of andere manier betrokken zijn bij de EU, hetzij als lid hetzij via allerlei akkoorden. Dat vind ik nog altijd een enthousiasmerende gedachte.”

Dat lijkt dus echt te gaan gebeuren, en wel heel binnenkort. En dat deze maffiosi rustig over lijken gaan om lid te worden van de EU, wordt duidelijk uit dit recente interview met Arno Wellens. EU-lid zijn is immers zo lekker winstgevend voor je louche activiteiten…

Gelukkig voor Rutte en co wordt het referendum nu afgeschaft, dus kunnen we de eigen ook hierover niet meer ter verantwoording roepen. En de EU is uiteraard reeds volledig anti-democratisch ingericht, waar de bevolking geen enkele inspraak meer over heeft. Daarmee is de EU helaas volledig democratisch ontoerekeningsvatbaar geworden…

En dus gaat heel het voormalig Oost-Blok op zeer afzienbaar termijn EU lidstaat worden, met open grenzen naar Nederland, waar Nederland (én het Nederlandse zorgstelsel) garant staat voor heel het Oost-Blok. En succes daarmee, beste Nederlanders…

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
3 jaren geleden

De weg naar beneden duurt niet lang meer;als lemmingen naar de afgrond!Dankzij het volk dat niet uit de stoel te branden is!

NONWO
3 jaren geleden

Laat U niet iets wijs maken: de EU is niets minder dan de opmaat naar een NIeuwe Wereld Orde. Hetzelde doel wat de NAZi’s zich destijds stelden. Het nazisme is nooit verslagen maar is ondergronds gegaan in de VS en is teruggekomen. Het doel is een fascistische wereldregering onder een militair.
Een politiestaat die alles maar dan ook alles controleert … Een zekere bernhard was niets minder dan een spion en hielp de bilderberg groep vormen. Beetje bij beetje wordt meer controle op werkelijk alles ingevoerd. Rijdt U 5 km/hr te hard: boete !!! Telefoon in de auto € 140 boete. En ga maar zo door. En zolang de burgers niet massaal in actie komen gaat dit spel door. Nu weet U ook waarom U tegenwoordig een afvalpas moet presenteren voordat U een zak afval in de afval container kan stoppen. En dit is nog maar het begin. Wordt wakker mensen. Rutte CS hebben behartigen niet Uw belang. En ik denk dat wij de hele regering niet meer kunnen vertrouwen.

Driekwart Nederlanders wil bezwaar maken tegen WOZ-waarde

Bankensector heeft vooral Amerikaanse autoriteiten terugbetaald, Europa kreeg kruimels