in

De idiotie regeert: Kondigde Rutte3 nou grenscontroles aan?

Screenshot RTLnieuws

Sommige maatregelen die het nu aankondigt hebben directe consequenties die je niet verwacht. Zoals grenscontroles.

De voorbeelden die Hugo de Clown gaf, en door de staatsomroep braaf werden nagebauwd, hebben het niet over grenscontroles – dat zou de maar een stuip bezorgen.

Maar het zou wel de consequentie zijn als het het kabinet menens is met deze maatregel. Is ons land daar nog op ingesteld, en wat zou er nodig zijn om ze uit te voeren?

grenscontroles

De NOS schreef, vooralsnog voorzichtig:

Ook mensen die vanuit risicogebieden met eigen vervoer naar Nederland reizen, kunnen straks worden verplicht om nog voor de grens een Corona-test te doen. Het demissionaire kabinet heeft daarvoor een wetsvoorstel voorbereid, waarop burgers nu kunnen reageren. Volgens het voorstel moeten reizigers ongeacht hun middel van vervoer bij het inreizen beschikken over een negatieve testuitslag en een verklaring waarin ze beloven in quarantaine te gaan.

En, nòg krommer:

Na aankomst in Nederland moeten ze tien dagen in thuisquarantaine. Maar als iemand zich op de vijfde dag na het inreizen laat testen en dan een negatieve uitslag krijgt, eindigt de quarantaineplicht.

Quarantaine, tot is bewezen dat het niet zo erg nodig is, kortom. Niemand gaat aan de grens controleren hoe dat werkt? Geen vliegende grenscontroles, en vaste grenscontroles tussen 21:00 uur en 4:30 uur – wat je verwachten zou?

Niets van dat alles: het gaat slechts om een zinloos stukje waarschuwing toch vooral braaf te zijn en niet je Turkse familie uit Düsseldorf over te laten komen zonder ze eerst te laten testen.

En voorts meldt de NOS hoopvol:

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 maand geleden

Ze mogen als demissionair helemaal geen nieuwe wetten maken. Dit wordt oorlog zeker omdat die dictator het ook zover wil krijgen, dat als niet gevaccineerde niet meer naar de winkel mogen zoals hij zelf heeft verklaard, maar NU kan dat nog niet

Trap er niet in: Telegraaf lanceert nieuwe vaccinatie complottheorie

Gebedsoproep ‘Allahu akbar’ door wijk in Zwolle: ‘Moslims hebben hier alle recht toe, de buurt moet ook rekening met ons houden’