in ,

De islamitische Partij vd Eenheid sluit verkrachting Willie Dille door moslims niet uit

Arnoud van Doorn, van de islamitische Partij van de Eenheid, sluit niet uit dat het -raadslid Willie Dille voor haar zelfgekozen dood is verkracht door een groep moslims. Dat heeft zij zelf destijds beweerd.

Zij noemde Van Doorn zelfs als brein achter de groepsverkrachtingVan Doorn zegt daarover dat hij niet uitsluit dat de daders het deden om hem een dienst te bewijzen en daarbij zijn naam hebben genoemd.

Commentaar: Lees ook:

De zelfgekozen dood van PVV-raadslid Willie Dille in augustus, en wat daaraan vooraf zou zijn gegaan, komt uitgebreid aan de orde in een interview voor Café Weltschmerz, een burgerjournalistiek podium dat morgen op de website van Weltschmerz is te zien. Van Doorn zette het vandaag al op Twitter.

Lange arm

Interviewer Dennis Honing, net als Van Doorn een bekeerling tot de islam, vraagt zich af waarom Dille op Facebook stelde dat haar verkrachting in opdracht van Van Doorn was. Honing wil van Van Doorn weten of er iets bestaat als ‘een lange arm van Van Doorn of een vrijwillige prothese van fans van Van Doorn’.

,,Wat denk je zelf?” antwoordt Van Doorn. En: ,,Je trekt als bekeerling niet zomaar een blik moslims open en zegt: weet je wat, die mevrouw vind ik zo vervelend, geef haar maar een goed pak slaag, dan leert ze het af. Dat is natuurlijk niet zo. Was het maar zo.”

Jongens

In het uur durende gesprek, waarin het onder meer ook gaat over salafisme en uitreizende jihadisten, zegt Van Doorn zich ervan bewust te zijn dat onder zijn volgers mensen zitten die ‘getriggerd’ zouden kunnen worden door wat hij zegt. ,,Mocht ik slechte intenties hebben en een oproep doen dan zijn er wel jongens die dat zouden doen.” Hij ontkent zoiets te hebben gesuggereerd.

Van Doorn is niet van plan vanwege ‘de hele heisa in de komkommertijd’ zijn uitspraken aan te passen. ,,Omdat misschien iemand die minder stabiel is misschien iets kan gaan doen. Juist als je een rol gaat spelen, prikken jongeren daar zeker doorheen.”

Theedrinken

Die jongeren in de moslimgemeenschap moeten juist worden opgeleid, weerbaarder te worden. ,,Dat verbindende theedrinken doen we al twintig jaar, dat helpt niet.” En: ,,Een heleboel linkse mensen zijn niet eerlijk over hun mening over de islam.” Van Doorn wil de jonge generatie moslims die veelal hoog is opgeleid leren lobbyen voor hun zaak.

Commentaar: Wolf in schaapskleren gooit nog meer olie op het vuur, maar laten we niet vergeten: wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten.

Met de dood van PVV-raadslid Willie Dille die [twee maanden geleden] zelfmoord pleegde nadat ze op Facebook een getuigenis had afgelegd dat ze ‘op bevel verkracht’ was door een bende moslims doet het klimaat in de denken aan de periode voorafgaand aan de dood van Fortuyn en nadien.

Het bewijs hoe destructief en verdeeld de Nederlandse samenleving vandaag de dag is wordt geleverd door een Marokkaanse man met de naam ‘Opa Norma’ die een video publiceerde, waarin hij een masker draagt en de spot drijft met Willie Dilles zelfmoord door ‘het laatste telefoongesprek’ met haar na te doen, haar ‘advies’ gevende over hoe ze zelfmoord moet plegen, terwijl hij zegt “die gaat dood, die gaat dood“. […]

Politici zoals Pim Fortuyn, Willie Dille en anderen werden op dezelfde wrede en wraakzuchtige manier onder handen genomen zoals de Nederlandse bevolking NSB’ers vlak na WO2 aanpakte, met de elite en zijn media die de vuren aanwakkeren en dan hun handen in onschuld wassen wanneer sociale conflicten ontstaan.

De Nederlandse Geschiedenis Herhaalt Zich terwijl Sociale Spanningen Toenemen

Lees ook eens verder bij de bron: Sott.net

 

Collega-raadslid Karen Gerbrands in een interview:

‘Volgens Willie zijn er foto’s van de verkrachting gemaakt door de daders’, zegt ze in de krant. ‘Die moeten ergens te vinden zijn.’

‘Foto’s moeten te vinden zijn’

Volgens haar is het logisch dat een -profiel niet meer kan, en dat er waarschijnlijk ook geen bewakingsbeelden zijn snapt ze ook wel. ‘Maar er is toch wel een cyberafdeling die de foto’s moet kunnen vinden?’

Gerbrands uit ook kritiek op burgemeester Krikke en op de politie. Volgens Gerbrands deed Dille geen aangifte van de verkrachtingszaak omdat de politie haar niet kon garanderen dat de zaak binnenskamers bleef. Dille zou vanwege haar kinderen niet hebben gewild dat de zaak in de openbaarheid kwam.

Bovendien zou een politieman letterlijk hebben gezegd: ‘Ja joh, als je mijn vrouw zou zijn zou ik adviseren om geen aangifte te doen’, aldus Gerbrands

Misschien komen die foto’s nog eens boven drijven en komen we achter de


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is dan echt alles nep bij Rutte & de VVD? Is er helemaal niks echt? Uh, eens kijken…

De drie grote banken van Nederland beveiligd door één Amerikaans bedrijf