in , ,

De klimaatalarmisten, actievoerders en demonstranten, ze bedoelen het toch goed?

2597678919 18a3f8b141 global cooling1

Een uitspraak die ik steeds vaker in reacties op mijn werk teruglees luidt “Ja maar Micky, jij bent wel heel hard tegen al die voor het klimaat protesterende kinderen, natuurlijk heb je een punt dat ze onder mindcontrol staan, maar ze bedoelen het toch goed?”

“Nou zeg, je maakt die hele groep demonstranten belachelijk, toegegeven er zitten rotte appels tussen die gebruik maken van mindcontrol technieken, maar het merendeel heeft wel een hart voor de planeet en hebben niet door dat ze te maken hebben met mindcontrol!” doet het ook goed wat dat betreft.

Ik schrik van dat soort uitspraken. Ze bedoelen het toch goed….. het is alleen maar een ‘beetje’ mindcontrol waar ze last van hebben toch? Ze hebben wel hart voor de planeet of niet dan? Nee, inderdaad, niet dan. Ze staan onder grip van mindcontrol en roeptoeteren maar wat. Vooral tegen volwassenen, want die hebben ‘hun’ planeet zogenaamd naar de klote geholpen door een niet bestaand klimaat probleem.

Al die kinderen, misschien op een enkele uitzondering na, hebben allemaal smartphones en eisen meer windmolens en andere elektrische rotzooi waar natuurlijk hele groene duurzame batterijen in zitten. Co2 neutrale accu’s en batterijen die gemaakt worden in vooral arme landen in Azië, zoals Mongolië, waar men tijdens het produceren van die batterijen het chemische afval wat daarbij vrijkomt dumpt in nabijgelegen rivieren.

Klimaatverandering is sinds de jaren dertig een routinematige angst-tactiek

Hartstikke goed voor het milieu die smartphones waar al die actievoerdertjes sociale media mee bevuilen.

Eten doen de meesten actievoerdertjes bij de McDonald’s, KFC of de Burgerking, wat nou niet bepaald co2 neutraal voedsel is volgens mij.

Die hele generatie gehersenspoelde activistjes is in een veilige omgeving opgevoed, het liefst veilig en warm bij paps en mams op de bank. Lekker de verwarming aan de hele dag, heerlijk dat co2 neutrale gas waar die verwarming op gestookt wordt. Op de fiets naar school kennen de meesten van die actievoerdertjes niet, als ze al kunnen fietsen. Want ze worden allemaal door paps en mams veilig en co2 neutraal met de SUV naar school gebracht en weer opgehaald, hun hele schoolcarrière lang.

Ze hebben allemaal een eigen televisie of anders een computer, ipad en andere ‘slimme’ technologie tot hun beschikking, technologie die heeeeeel duurzaam geproduceerd wordt in China. Ze zijn de hele dag online, maar ook dat is vast en zeker co2 neutraal geregeld allemaal. Met een paar goedkope Polen of Roemenen in je kelder op energie opwekkende fietsjes heb je dat natuurlijk snel afgedekt die co2 uitstoot die 24/7 doorgaat bij die gehersenspoelde activistjes. Nee ze bedoelen het hartstikke goed joh, ze zijn alleen een tikkeltje gehersenspoeld..

Maar dat alles is nog niet het ergste aan het soort uitspraken waar ik deze column mee begon. Want weet je wie het ook allemaal goed bedoelden, ook al stonden ze onder grip van mindcontrol? De jonge soldaten die voor de nazi’s het vuile werk deden, die bloed moesten vergieten in naam van de propaganda van de nazi’s. Mindcontrol ja, daar had het Duitse volk voor en tijdens de Tweede poster german studentWereldoorlog ook last van. Ze bedoelden het echter wel goed hoor, maar ja joh, ze wisten niet beter…

Waar ik dan ook meteen aan moet denken zijn al die gehersenspoelde rooms-katholieken tijdens de inquisitie. Ze bedoelden het vast en zeker goed die rooms-katholieken die gehersenspoeld werden door de rooms-katholieke kerk om ketters op te sporen en op de brandstapel te gooien, dat snap ik. Hele volken werden afgeslacht in de naam van mindcontrol door middel van religie.

De uitvoerenden van die slachtpartijen hadden de beste bedoelingen daarbij overigens. Natuurlijk, want hen werd beloofd in de hemel te komen en een goede gristenhond te zijn als men in naam van de paus, ‘god’, en op andere schertsfiguren gebaseerde religieuze mindcontrol onschuldigen ketters lynchte.

Ik weet het, ze wisten niet beter en al die lui die vandaag de dag nog steeds in naam van religie en dus van mindcontrol andersgelovigen of ketters doden, met de reden dat ze onder mindcontrol staan, die weten eigenlijk ook niet beter. Ze hebben de beste intenties, het gaat hun allemaal om die beloofde maagden in het aan hen beloofde paradijs en om Allah’s lulkoek verhalen, je kan het ze bijna niet kwalijk nemen.

Heel veel jihadisten en terroristen zijn ook nog maar kinderen he. Net als bij de klimaatspijbellaars en de klimaat activistjes die hysterisch gehersenspoeld door de straten dolen. “Ach Micky het zijn ook nog maar kinderen he, je kan het ze niet kwalijk nemen, jij bent toch ook kind geweest, heb jij nooit iets doms gedaan dan?” Jazeker.

Ik had als kind af en toe ook idiote hersenkronkels, ik dacht als kind ook zeker te weten hoe de originwereld in elkaar stak. Maar ik had gelukkig ook ouders die wel om hun kind gaven, en die mij confronteerden met mijn hersenkronkels, en mij vertelden dat de wereld hoe ik die voor mij zag niet de realiteit was. Wat een rotzakken die ouders van mij.

Nu ik er zo over nadenk was het gewoon pure kindermishandeling. Beter hadden ze mij in zo’n waan gelaten toch? Ach, hij is een beetje van het padje af, tikkeltje gehersenspoeld, maar ach het is maar een kind, hij bedoelt ….

Lees verder bij de bron: Indigo Revolution

 

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

‘Beken uw klimaatzonden’ – Signalen dat het klimaat een nieuwe religie is geworden

https://jdreport.com/klimaatverandering-is-sinds-de-jaren-dertig-een-routinematige-angst-tactiek/

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walrus 1569575210

Natuur en mens botst: Walrus laat in het Noordpoolgebied een Russische marineboot zinken

712ed823177b74c9307d5f2c 640 democratie eu

Blijven we geloven in democratie als de EU mee regeert?