in , , , ,

De laatste restjes nieuws van 2014 wat u moet weten

7a6a6f5a1ddaf12893c3bd30 640 news1

Lang Leve Europa ziet veel nieuws langskomen dat eigenlijk gewoon als “flame bait” wordt verstrekt door de reguliere media. Hoe anders kan je het noemen als Rutte bijvoorbeeld in het nieuws is omdat hij Europese subsidies weigert voor Nederlandse voedselbanken? Dat vraagt natuurlijk om scherpe, verontwaardigde reacties. Het lijkt zelfs de enige reden om die subsidie te weigeren, de mensen boos te maken en de kloof tussen de politieke elite en de “sheeple” te vergroten. En het werkt, klaarblijkelijk!

Wat volgt zijn een aantal bijzondere nieuwsberichten die wel gespot waren in het reguliere nieuws, maar het uiteindelijk niet gehaald hebben tot een artikel. Jawel, een soort eindejaarsopruiming LLE-stijl, maar dan dus begin januari! Houd je dus vast voor veel gepaste verontwaardiging. Ik laat de flaming echter graag over aan anderen, geen Godwin hier dus.

Privacy:

Hacken, tappen en bewaren – de overheid wil steeds meer van ons weten.

 De grootste privacy schenders zijn niet Google, Microsoft, Apple, Twitter en Facebook, maar gewoon onze eigen overheid. Zelfs NU.nl begint zich af te vragen hoe groot het sleepnetwel niet wordt! Het ging niet onopgemerkt, dictator Ivo Opstelten en zijn criminele handlanger Fred T. kregen diverse onderscheidingen. De Big Brother Award van Bits of Freedom en uiteraard de Totale Lul van het Jaar van GeenStijl. De AIVD en MIVD mogentegenwoordig ook via de kabel aftappen, naast uiteraard draadloos en telefonie wat al mocht. Ook in het VK gaat het lekker totalitair rondom internet. Internet providers moeten voortaan hun internetters gaan bespieden. Iets dat niet meer mag, maar in Nederland gewoon door gaat. Dank je wel Opstelten. Lekker totalitair, druk op de burger verhogen!

Financiën:

De Nederlandse overheid doet het ook niet beter als het gaat over Financien. Dijsselbloem en Wiebes maken geen vrienden. Zijn ze niet in het nieuws met het met terugwerkende kracht verhogen van belastingen in een lelijke naheffing, of het glashard liegen over, en daarna stilletjes betalen van die 1,1 miljard euro met terugwerkende kracht verhoogde EU-lasten, dan worden ze wel voor de rechter getrokken omdat ze twee ambtenaren hebben aangezet tot liegen!

Over financiën gesproken, hoe klinkt een bonus van 4 miljoen per persoon, bovenop het al mega-riante salaris? Het geldt voor de top van Goldman Sachs, en vermoedelijk voor nog veel meer bankier. Het geld verdwijnt duidelijk goed uit de samenleving, de miljardairs werden weer flink rijker in 2014, het zit in ieder geval niet meer in uw portemonnee.

Belasting:

U betaalt het, en steeds meer. Er worden nu zelfs afspraken gemaakt om internationaal samen te werken om burgers maximaal aan te slaan voor belasting. Wie hoeft dat allemaal niet te betalen? De grote bedrijven! Steeds vaker wordt duidelijk dat de grote multinationale bedrijven haast niets afdragen. Dat geldt voor de Nederlandse overheid uiteraard. Maar zo was ook de Belgische in het nieuws. Dit soort geheime afspraken zorgen voor regels als 1% belasting voor bedrijven, waar u en ik uiteraard eerder een immer groeiende 50%+ betalen over onze inkomsten en uitgaven. De gekroonde koning van de geheime belastingdeals is uiteraard de huidige keizer van de EU geworden: JC Juncker. Hij zette zich onvermoeibaar in voor Luxemburg voor strikt geheime afspraken voor extreem lage belastingen voor multinationale bedrijven. Het lokale MKB is uiteraard kansloos, met internationale concurrentie die geen belasting hoeft te betalen. En ondertussen moeten uw belastingen uiteraard steeds verder omhoog.

Verkwisting:

U betaalt vrij veel geld aan stichting Thuiskopie als u digitale apparatuur koopt. Zogezegd om misgelopen inkomsten voor muzikanten terug te halen omdat u te veel kopieert. In plaats van betere muziekdistributie middelen te regelen uiteraard, zetten ze zich in om geld uit uw zak te kloppen op andere manieren. Nu werd onlangs duidelijk dat de Staat ook weer 33 miljoen euro van uw belastinggeld moest betalen aan deze toch niet al te eervolle organisatie. Hoeveel daarvan zal daadwerkelijk naar muzikanten gaan? De strijkstok is bij deze organisaties, zoals we ondertussen weten, meestal vrij fors.

Dat uw geld verspilt wordt, wordt steeds duidelijker. In het nieuws waren de vliegvelden gebouwd met uw belastingsgeld. Er werd 600 miljoen euro geïnvesteerd in kansloze vliegvelden die grotendeels nu niet gebruikt worden. De EU belooft een strictere en “drastisch andere aanpak”… Gelooft u het nog? Zelfs een ezel stoot zich in het gemeen…

Over verkwisting gesproken. Verhofstadt is een grote foutheid (of foute grootheid, zo je wilt) in het Europees Parlement, waar hij o.a. het politiek kopstuk is van VVD66. Hij grijpt eindeloos geld als volksvertegenwoordiger, en dan nog 2 ton per jaar in bijbaantjes, en hij pretendeert ondertussen nog steeds uw belangen te behartigen als volksvertegenwoordiger. Juist. Dit bericht kwamen we nog tegen, iets uit 2012:Europarlementslid Guy Verhofstadt krijgt een restauratiepremie van 327.784 euro voor het huis in Gent waarin hij gaat wonen. Verschillende overheden betalen 40 procent van zijn verbouwing. Dan weet u hoe de EU werkt, de mannetjes verrijken zichzelf op uw kosten.

Goud:

De waanzin rondom goud wordt steeds hysterischer. Nu was Deutsche Bank in het nieuws met de mededeling dat de ECB beleggers wel wil verlossen van hun goud. De omgekeerde wereld uiteraard. Uiteraard is goud waardevol, niemand wil zich daarvan verlossen. Het lijkt zelfs wel alsof we afkoersen op een nieuwe goudstandaard op deze planeet. Voor de Nederlandse Centrale Bank (DNB) zelfs aanleiding voor het 180 graden draaien van hun beleid. Ze gingen nu zelfs ineens 120 ton (van de aldaar gelegen 310 ton) goud terugvragen van de VS! Vijf miljard euro aan goud dat ‘eerlijk’ was gestolen door die VS. 51% van het ‘Nederlandse’ goud lag in de VS. Overigens heeft Zwitserland ook nog 2 miljard gestolen Nederlands goud dat we niet krijgen. En Nederland is niet de enige die hun goud claimt. Ook Duitsland probeerde het, maar kreeg nul op rekest na politieke druk.Wat zegt dit ons? Dat het einde van het huidige financiële imperium in zicht komt is duidelijk, de alternatieven worden nu zelfs al versneld ingevoerd. Kennelijk is de nood hoog en is er een donker-bruin vooruitzicht.

De EU-stempel voor politieke partijen. Dit was wel weer een giller. Iedereen kan zogezegd een politieke partij oprichten en daarna kunnen burgers ‘vrij’ kiezen voor hun volksvertegenwoordiging. Voor de EU is er uiteraard alles aangelegen om te zorgen dat alleen pro-EU partijen kunnen worden gekozen. Kleine partijen werden daarom al verboden, nu krijgen politieke partijen in het Europees Parlement alleen geld als ze Pro-EU zijn. De goed-gekeurde partijen krijgen nu dus een EU-stempel. Nederland had bezwaar,maar talk is cheap, deed uiteraard niets. Uw belastingsgeld gaat nu dus alleen toe naar partijen die pro-EU zijn. Fijn hè, die keuzevrijheid! Stemt u Pro-EU of Pro-EU?

“Of course there will be transfers of sovereignty. But would I be intelligent to bring attention to that?”
— Jean-Claude Juncker

Eén Europa – echt niet! Als Griekenland of Spanje onder de trein gegooid wordt door de EU, de ECB en IMF, dan moeten wij als Nederlanders de portemonnee trekken met gulle gift-leningen van uw belastingsgeld, we zijn immers één eenheid. Behalve als het gaat om Brussel zelf. Brussel introduceert nu namelijk milieu regels die alleen gelden voor Noord Europa. Noord Europese schepen moeten voortaan op duurdere zwavelarme stookolie varen, waar Zuid Europese schepen gewoon op de goedkopere stookolie mogen blijven varen. Eén Europa, ja ja. De Zuidwaartse welvaartsstroom blijft netjes in stand. Zolang u maar blijft betalen voor de georganiseerde criminaliteit.

Ondertussen blijven de prijzen en erkenningen onverminderd doorgaan. Vrijsprekerrapporteerde weer over een mooie prijs voor Martin Schulz, de ongekozen voorzitter van het Europese Parlement. Hij krijgt Karels Prijs voor Democratie. Tja, ze blijven bezig zichzelf te feliciteren, Rutte en de Rathenau prijs, Rompuy de Ridder, Barroso de Nobelprijs, diverse gouden medailles, etc. Er zal geen enkele burger zijn die deze heren daadwerkelijk een prijs wil geven voor goed werk, toch gebeurt deze zelfbevlekking non-stop.

Misleiding:

Over misleiding nog iets, u wordt om uw hoofd geslagen door de ECB, de EU en de Nederlandse politici over het spook van deflatie. Dat geld meer waard wordt, waardoor we ineens allemaal stoppen met het kopen van brood, benzine, wasmachines, energie, water, etc. Dus moet de ECB wel alles doen om inflatie aan te sporen, heel veel extra geld te drukken en weg te geven aan banken, schulden van bankiers opkopen, rentes laag houden zodat u uw spaargeld steeds minder waard wordt, etc, etc. De boel slopen dus. En wat blijkt? De deflatie is onzin, het zijn leugens! Nagenoeg elk Europees land heeft last van stijgende prijzen, inflatie. Het hele spel over deflatie blijken gewoon weer leugens. Ondertussen wordt weer lekker geprofiteerd van het gratis geld voor de elite insiders! En steeds minder geld in de omloop voor u en mij en steeds hogere prijzen, wat kan hier misgaan in deze formule? Staat u al klaar voor de volgende crash? Die zal flink pijn gaan doen.

Censuur:

Als laatste berichtje waar ik hard om moest lachen, het volgende. De politieke elite in Europa doet alles om krampachtig het volk te onderdrukken. Alle vrijheden moeten nu weggenomen worden. In het VK kwam dus het dictaat dat het voortaan illegaal was om obsceniteiten te filmen. Tja…. Censuur dus. De Britse overheid heeft ook meteen verder uitgewerkt welke obsceniteiten dan illegaal zijn. Hilarisch uiteraard. En wat is illegaal gemaakt? Face-sitting bijvoorbeeld. Dat mag niet meer worden gefilmd. De NOS rapporteerde dan ook vol humor: Waarom Britten vandaag op elkaars gezicht gingen zitten. We lachen er om, de heren politici zijn uiteraard zeer serieus bezig uw rechten en vrijheden steeds verder te beperken.

Tja, zoals gezegd, 2014 zal niet de boeken in gaan als een goed jaar voor de mensheid. Daar hebben de politieke en financiële elite wel voor gezorgd. Helaas wordt het spel dat gespeeld wordt met uw vrijheid en gezondheid nog niet doorzien door de meerderheid. Met berichtgeving als deze hopen we daar verandering in te brengen. Bewustwording zal ook in 2015 weer een belangrijke rol moeten spelen,

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
groei amerikaanse economie1

Economische vooruitzichten 2015

2601180182 7335bb8804 madonna e14202271884501

Madonna ‘geeft toe dat ze bij de illuminatie hoort dmv’ een nieuwe song…