in , ,

De macht van de Elite stamt uit de tijd van de Piramiden en de Goden

elite 1561019912
JavadR / Pixabay

Ik baseer me graag op feiten. Soms zijn die feiten echter niet te vinden omdat ze strikt geheim worden gehouden, sommige al eeuwen lang. Toch liggen enkele zaken er zo duimendik bovenop dat iets wel waar moet zijn, bijvoorbeeld de eeuwenlang macht van de Elite. Het wordt dan een zaak van gegevens bij elkaar brengen, deze combineren en in de juiste volgorde en en het juiste verband leggen.

Je kan dan tot verrassende conclusies komen, zoals in het artikel hieronder.

Maar ja, ik weet het, het blijft speculeren. Bij hoge uitzondering haal ik De Telegraaf aan:

Kasteel Windsor is deze maandag bij hoge uitzondering gesloten voor het publiek. De dag staat in het teken van de Orde van de Kousenband. Dit hoogst exclusieve gezelschap komt jaarlijks halverwege juni bij elkaar voor een besloten feestje. Dit jaar is extra speciaal. Twee nieuwe leden worden officieel geridderd. De Spaanse koning Felipe en onze eigen Willem-Alexander.

Hoe zit nou nou met die rare koningshuizen, met hun tradities, rituelen en geheime genootschappen.

Koningshuizen zijn een onderdeel van de Elite-familie die de macht over het geld hebben (ja, ook uw geld) en al sinds Duizenden Jaren heersen over de mensheid op Aarde

Alhoewel alles wat te maken heeft met hun afkomst, en hun rituelen in het uiterste geheim gebeurd kan het niet anders dan dat er snippertjes van wat er gebeurd toch uitlekt, ook al is dat vaak speculatief.

Het schijnt dat ‘deze kringen’ zich bezig houd met de meest gruwelijke rituelen. Ik wil me hier niet over uitlaten, doodgewoon omdat ik niets kan bewijzen, maar de moeite waard is om dit te lezen.

Ook boze tongen beweren dat Prins Friso helemaal niet dood is maar afgevoerd naar de beruchte zwaar afgeschermde enclave in Argentinië, waar ook de Nazi-kopstukken, waaronder Hitler zelf, naar toe in veiligheid zijn gebracht.

Ook Friso zou bij zo’n Elite-ritueel betrokken zijn geweest en daar zou iets mis gegaan zijn.

Maar goed, we speculeren nog even verder. De Koningshuizen zijn al vele eeuwen oud en het bediend zich van verschillende namen. De oudstebekende naam van een Koningshuis zijn de Farao’s. Als we het over de Farao’s hebben, hebben we het ook over de tijd van de Goden. In de tijd dat de (nog steeds niet na te maken) Piramiden werden gebouwd, er met uit zich zelf bewegende wagens gereden werd, er door de lucht (met wagens) gevlogen werd en waar dingen werden gedaan die toen toveren werd genoemd. Veel is hier in de oude overleveringen, oude geschriften en in het Oude testament over te vinden.

Het is niet toevallig dat de Koningshuizen zich allemaal op ‘God’ beroepen. Maar ‘God’ moet natuurlijk ‘Goden’ zijn, wat teruggrijpt naar het oude Egypte waar de ‘Goden’ op Aarde hun bestaan en ontstaan kenden. Het zijn de voorouders van de Elite

Als we deze bovenstaande speculatie voor (deels) waar aannemen, is het ook duidelijk waar de Elite, waaronder de Koningshuizen, hun ongebreidelde macht vandaan hebben. Ze hebben hun macht namelijk nooit uit handen gegeven tot…….. het ontstaan van het Communisme, wat de doodgraver zal zijn van het Elite-Kapitalisme. Vandaar de verbitterde strijd van het kapitalisme tegen het communisme.

orde van de kousenband
Koningin Elizabeth, Soeverein van de Orde, samen met de Hertog van Edinburgh (een koninklijke ridder) in
de optocht naar de Sint Georgekapel. Bron: Wikimedia Commons.

DE BRITSE ORDE VAN DE KOUSENBAND

Koning Willem-Alexander treedt met ingang van 17 juni 2019 toe tot de Britse orde van de Kousenband. Dat is vorig jaar door Koningin Elizabeth besloten tijdens een koninklijk bezoek aan Groot-Brittannië. De besloten ceremonie vindt plaats in de Sint Georgekapel, op Windsor Castle. Voorafgaand aan de ceremonie is een optocht, die altijd veel publiek trekt.

Ontstaan van de Orde

 

De Orde van de Kousenband is de hoogste ridderorde in Groot-Brittannië. Daarnaast is het ook een van de oudste Europese ridderorden. De Orde bestaat al sinds 1348, toen Eduard III van Engeland de orde in het leven riep.

Het is niet zeker waarom de orde zo heet, wel gaat het verhaal dat koning Eduard III verliefd was op een getrouwde vrouw, de gravin van Salisbury. Toen zij haar kousenband verloor, gaf hij hem aan haar terug. Hij was bang voor geroddel en zei erbij: ‘wee degene die hier kwaad van denkt’.

In die tijd sprak met aan het Engelse hof Frans. Om deze reden is het motto van de Orde: ‘Honi soit qui mal y pense’. Anderen stellen dat deze zin eigenlijk zou refereren naar de aanspraak van de koning op de Franse troon, waarbij de ridders van de orde werden gecreëerd om te helpen deze aanspraak waar te maken. De gordel uit het logo zou dan afgeleid zijn van de riemen waarmee het harnas bevestigd werd.

Toetreding tot de Orde

De orde is hoofs, wereldlijk en niet religieus. Het meest voorname doel is de machtige adel aan de vorst binden.
De orde heeft altijd Garter-Ladies gekend, maar in eerste instantie konden alleen mannencompanion worden. Sinds 1987 kunnen ook vrouwen in de orde worden opgenomen alscompanion.

Elke ridder krijgt een zetel in de Sint Georgekapel, waarop een plaat met het motto van de orde en hun prestaties in de vorm van symbolen aangebracht.
Een koning wordt bijvoorbeeld weergegeven door een zwaard en helm met kroon. Boven de zetel hangen de vaandels van de ridder.
De mannen krijgen de letters K.G. (Knight of the Garter) achter hun naam en vrouwen L.G. (Lady of the Garter). Zowel de mannen als de vrouwen krijgen ceremoniële voorrechten binnen het Verenigd Koninkrijk.

Kledij

Het complete officiële kostuum van de leden van de orde bestond uit een donkerblauwe fluwelen mantel, een wapenrok, een wambuis en pofbroek voor de mannen, een hoofddeksel met struisvogelveren, zijden kousen en schoenen en handschoenen. Daarnaast werd er nog een gouden halsketting met juweel en een degen (schermwapen) gedragen.
Deze ceremoniële ordekleding wordt echter al lange tijd niet meer volledig gedragen. Er wordt nu slechts de fluwelen mantel gedragen over een jacquet of uniform samen met de hoed en witte veren. De ridders dragen ook een donkerblauw lint over de linkerschouder en een gouden juweel met het logo van de Orde op de rechterheup.
De kousenband wordt door vrouwen om de linkerarm gedragen en door mannen onder een kniebroek om het linker onderbeen. Bij de vrouwen hoort de kousenband officieel natuurlijk ook om het linker onderbeen te zitten, maar dan zou deze niet te zien zijn door de lange rok.

Soorten leden van de Orde

Het toetreden van de Orde is een hele eer. De Orde vereert degene die een openbaar ambt hebben bekleed, die hebben bijgedragen aan het nationale leven of die de soeverein persoonlijk hebben gediend.
Er zijn vier soorten ridders: de Members ex officio (de regerende vorst en de Prince of Wales), de Royal Knights (leden uit de koninklijke familie), Stranger Knights and Ladies (buitenlandse vorsten en vorstinnen) en de Knights and Ladies Companion (met een maximum van 24 personen).
Daarnaast zijn er ook nog zes officieren: de Prelate, de Chancellor, de Register, de Garter Principal King of Arms, de Usher en de Secretary. Met uitzondering van de Chancellor en deSecretary werden alle functies gecreëerd bij de stichting van de orde.

Belangrijke leden van de Orde

Een aantal bekenden uit het verleden waren lid van de orde, waaronder Winston Churchill(waarvan boze tongen beweren dat hij de biologische vader is van Elisabeth) en Margaret Thatcher (als lid van verdienste in de laagste rang). Churchill zou eigenlijk in 1945 al worden toegelaten, maar hij weigerde: ‘Ik kan niet toegelaten worden bij de Orde van de Kousenband als het volk mij heeft weggestemd’. Toch bedacht hij zich later en werd hij in 1953 toegelaten.
Koningin Elizabeth zou Thatcher persoonlijk hebben toegelaten tot de orde, waarop zij in 1995 toetrad.

In Nederland waren alle koninklijke voorgangers van Willem-Alexander lid van de Orde. Vanwege zijn status als koning wordt Willem-Alexander “automatisch” ook toegelaten.

Lees verder bij de bron: Gerrit Herders Blog

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
voedsel veilig 1561019383

Controle voedselveiligheid in Nederland gaat nergens over

pesticide 1561038977

Geen probleem voor de EU: Chloorpyrifos tast hersens aan en veroorzaakt de ziekte van Parkinson