in

De maskers vallen af … letterlijk

Niets is wat het lijkt te zijn. Dubbelgangers, klonen, CGI’s en hologrammen, of acteurs met hyperrealistische siliconen maskers; het is lastig om te weten of we met het origineel of een kopie te maken hebben. Het is een wereld van make-believe en misleiding.

In speelfilms accepteren we dat levensechte scenes nagespeeld zijn door acteurs. De gevaarlijke scenes laat men over aan stuntmannen en -vrouwen, de dubbelgangers van de acteurs. Daarnaast zijn er allerlei special effects of geavanceerde technieken, zoals het combineren van filmbeelden en CGI (Computer Generated Imaging) waarbij écht en namaak nauwelijks te onderscheiden zijn.

Dat men in de politiek en in nieuwsberichten gebruik zou kunnen maken van vergelijkbare trucs vinden veel mensen onwaarschijnlijk, maar dat is het niet. Bijvoorbeeld het gebruik van dubbelgangers voor vooraanstaande figuren, is iets dat men vanaf de jaren zestig geperfectioneerd heeft.

Paul McCartney

Links Faul (false Paul) en rechts de originele Paul van voor 1967.

Zo is de wereldberoemde Paul McCartney op het hoogtepunt van zijn Beatles-carrière vervangen door een dubbelganger. Dit is een geslaagd experiment van het Tavistock Institute. Twee prominente Italianse patholoog-anatomen wilden de geruchten over deze persoonswisseling met hun vakkennis debunken. Maar in hun onderzoek kwamen ze er tot hun grote schrik achter dat de Paul van 1966 een heel andere was dan de dubbelganger van na 1967.

Dubbelgangers

In bovenstaand experiment was het belangrijk een zeer populair icoon te gebruiken, die bij iedereen bekend was van duizenden foto’s en filmbeelden. Men had tegelijkertijd een complottheorie verspreid dat als rookgordijn diende, ook in het geval er een te grote groep het bedrog zou doorzien. Als het experiment zou slagen, dan wist men dat men ook prominente wereldleiders kon vervangen door dubbelgangers, zelfs als er significante verschillen waren in gelaat, postuur en lengte.

Natuurlijk gebruikte men ook plastische chirurgie en beeldbewerkingstechnieken, maar een redelijke gelijkenis was voldoende. Een heel circus om de beroemdheid heen creëren en de dubbelganger als het origineel te presenteren, waren meestal voldoende om de meeste mensen te doen geloven dat het de échte beroemdheid was.

Een publicatie van ruim 8 pagina’s in de Italiaanse editie van Wired Magazine met de conclusie van twee forensische onderzoekers, dat James Paul McCartney van voor 1966 onmogelijk dezelfde persoon kan zijn als de Faul McCartney van na 1967

Hillary Clinton

Zo had Hillary Clinton volgens journalist James Fetzer minstens drie dubbelgangers. Hij herkende ze aan verschillende fysieke kenmerken, maar ook aan een andere stem. In een van zijn artikelen schrijft Fetzer: “Hillary Clinton gebruikte tijdens de campagne een dubbelganger, van wie er één goed genoeg was om daadwerkelijk deel te nemen aan debatten met Bernie Sanders en met Donald Trump.” Juist door dubbelgangers in te zetten bij publieke events, wennen mensen aan de verschillende gezichten en ‘versmelten’ deze tot één waargenomen identiteit.

Om hun verschillende identiteiten weer te ontrafelen, gaf James Fetzer de verschillende dubbelgangers bijnamen. Zo noemt hij een van Hillary’s dubbelgangers de “Meg Ryan double.” Een vrouw die, in tegenstelling tot de echte Hillary, een prettige uitstraling had, 5-7 cm korter was, 16-18 kilo lichter en er minstens tien jaar jonger uitzag. Hillary’s “Meryl Streep double” was juist langer en dunner en had een veel zachtere uitstraling. Ze mist wel de twee moedervlekken rond de mond die de echte Hillary karakteriseert.

Op 11 september 2016 tijdens de 9/11 herdenking in New York, zakte Hillary Clinton in elkaar voordat ze met behulp van haar bodyguards in de SUV-minivan gehesen werd. Kort daarna verscheen bij een aantal nieuwskanalen het bericht dat Hillary overleden zou zijn, al werden deze berichten weer vrij snel ingetrokken.

In plaats van Hillary naar een ziekenhuis te brengen, brachten ze haar naar het appartement van Chelsea Clinton, waar een andere Hillary een paar uur later zo fit als een hoentje (en tien jaar jonger) naar buiten kwam. Wanneer de originele Hillary inderdaad in op 11-9-2016 is overleden, zoals bevestigd door meerdere bronnen, is de vraag wie er mee heeft gedaan aan de presidentsverkiezingen van 2016. Misschien is dit een van de redenen waarom men de politiek vaak een poppenkast noemt.

Putin

Ook van Putin wordt gezegd dat hij meerdere dubbelgangers had en uiteindelijk is vervangen door een veel zachtaardiger figuur. De geruchten waren zo sterk dat zelfs de Daily Star erover berichtte: “Vladimir werd volgens verbazingwekkende claims, gedood in een van de en MI6 en vervangen door een dubbelganger die nog steeds Rusland leidt. De Russische brute leider ‘Vlad’ is niet de man die we allemaal dachten dat hij was, volgens schokkende theorieën die stellen dat de voormalige KGB-spion sinds 2014 wezenlijk dood is.” Wanneer je huidige foto’s vergelijkt met oudere foto’s, dan lijkt de nieuwe Putin inderdaad een ander persoon te zijn.

Biden

Hetzelfde geldt ook voor Biden. Kijk maar naar een video uit 2017 of een foto uit die tijd. Is dat dezelfde man die we de afgelopen maanden zoveel in het nieuws zagen? Sommige bronnen beweren dat de échte Biden al van het politieke toneel is verdwenen of overleden is en vervangen door een kloon, of een acteur zou een hyperrealistisch masker dragen. Onderzoekers wijzen onder andere op het oor van de nieuwe Biden, dat significante verschillen vertoont met de oude Biden.

Maskers

Met hyperrealistische siliconen maskers kan een beroemdheid een korte publieke verschijning verzorgen, waarbij het van een afstand net lijkt of het daadwerkelijk de échte persoon is. Op die manier kunnen allerlei mensen zich achter de identiteit van een ander verschuilen. Of het overlijden van iemand wordt op die manier lange tijd niet bekend gemaakt, totdat het politiek gezien een gunstig moment is om dit wel te doen.

Maskers kunnen er levensecht uit zien

 

https://twitter.com/ariellanewland/status/1346478372491128836

Green screen en CGI

Net zoals we inmiddels bij beeldbellen de achtergrond van onze rommelige werkplek kunnen vervangen door een zelfgekozen achtergrondbeeld, kunnen politici speeches houden op locaties waar ze helemaal niet zijn. De technieken met een green screen bestaan al lange tijd en worden nu gecombineerd met Computer Generated Imaging (CGI). Deze techniek is dermate ver ontwikkeld dat men slechts op basis van enkele film- en audiofragmenten een realistische versie van een persoon op het gezicht van een acteur kan ‘monteren’.

Een recent voorbeeld is de Deep Fake video van de kersttoespraak van de Britse koningin, die een combinatie is van green screen en CGI-techniek. Bekijk je daarna de officiële kersttoespraak dan kun je jezelf afvragen of daar niet dezelfde technieken zijn gebruikt.

Fotoshoot voor de ‘inval’ in het Capitool voor een green screen, om de perfecte beelden voor de media zeker te stellen?

In een video van een speech die Hillary deed, zogenaamd voor een publiek, zie je dat de beelden op de telefoonschermen helemaal niet overeenkomen met de achtergrond. Vervolgens valt het beeld even later door een storing helemaal uit elkaar. Waar kijken we hier naar? Een green screen? Een hologram? Een CGI? Niets is wat het lijkt te zijn en welke techniek er ook is gebruikt, Hillary staat daar niet voor die menigte te praten.

Hologrammen

7D hologram and 5G technologie is nu vrijgegeven voor het publiek, bedenk je hoe lang men al over deze techniek beschikte voordat het algemeen bekend was.

 

Is het beeld van Joe Biden hier een hologram? Er gaat in ieder geval duidelijk iets mis, waardoor men tijdens een live uitzending snel overschakelt.

De paus die in het niets verdwijnt

In verband met Covid-19 hield de paus in 2020 zijn gebruikelijke Paas-toespraak vanuit een openstaand raam aan het Sint-Pietersplein in Rome. Na afloop draaide de paus zich om, bewoog naar achteren en een seconde later … poef … is ’ie verdwenen. Bekijk zelf de slow-motion beelden in onderstaande video’s. De paus is daar overduidelijk niet fysiek aanwezig. Heeft men de hologramprojector iets te vroeg uitgezet? Wellicht om een boodschap de wereld in te sturen dat de paus er niet meer is?

Mike Pence en de vlieg

Tijdens een verkiezingsdebat waaraan vice-president Pence deelnam verschijnt helemaal uit het niets een vlieg op zijn haar. Je ziet de vlieg niet aan komen vliegen of van achter naar voren kruipen. Het ene moment is er niets, het andere moment is daar … poef … de vlieg. De vraag is: wie heeft dit CGI-beeld toegevoegd en waarom?

 

Klonen

Met alle beschikbare technieken en toneelstukjes die op het politieke toneel worden opgevoerd, wordt ons met behulp van de media een valse werkelijkheid voorgespiegeld. Datgene wat je ziet is met de huidige technieken niet per definitie wat er werkelijk gaande is. Met allerlei trucs kunnen ‘overledenen’ die in werkelijkheid nog leven, zich vermommen als iemand anders. Prominente figuren die wél zijn overleden, kunnen met maskers, CGI en of hologrammen nog lange tijd publiek optreden. Hetzelfde geldt voor Deep State spelers die gearresteerd zijn, maar van wie de arrestatie nog niet bekend gemaakt is.

Ook over Pence wordt gezegd dat hij vervangen is door een dubbelganger of kloon. Een kloon zou een biologische kopie zijn die gemaakt is van het genetische materiaal van het origineel, waarbij het geheugen intact is, maar de kloon vaak niet meer bezield is. Hoe bizar dit ook klinkt, patenten (JP4420604B2US7232938B2, en US5945577A) en publicaties (The Center for BioethicsNew York Times en Wired) met betrekking tot het klonen van zoogdieren (en in potentie mensen), tonen in ieder geval aan dat de technologie verder is ontwikkeld dan algemeen bekend is.

Deze foto van menselijke klonen in kunstmatige baarmoeders werd eind jaren ’70 uit de Dulce Basis gesmokkeld.

Klokkenluiders van de Secret Space Program of black budget programma’s die plaatsvinden in de SUBS (Secret Underground Bases) of DUMBS (Deep Underground Military Bases) zeggen dat onethische menselijk experimenten zoals het klonen van mensen veelvuldig wordt toegepast. Zoals klokkenluider Thomas Edwin Castello die als beveiligingsbeambte op de militaire Dulce basis werkte en een jaar voor zijn dood uit de school klapte. Phil Schneider was een andere klokkenluider die naar buiten trad over de geheime praktijken die in de ondergrondse Dulce Base plaatsvonden. Thomas Castello smokkelde in 1979 een aantal foto’s uit de Dulce basis waarop kunstmatige baarmoeders met menselijke klonen te zien zijn. Is dit science fiction of science fact?

De foto van de menselijke kloontechnieken was onderdeel van het dossier Dulce Papers. Het beeld van de kunstmatige baarmoeders met menselijke klonen was een vorm van inspiratie voor de film The 6th Day uit het jaar 2000, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De beelden uit de film, die twee decennia na de Dulce Papers werd uitgebracht, dienden volgens ‘factcheckers’ als ‘bewijs’ dat de foto uit de Dulce Basis in werkelijkheid uit de filmset afkomstig was.

Voor sommige mensen zal het bestaan van menselijk klonen nog een brug te ver zijn om als waarheid te accepteren. Getuigenissen van geheime Deep State programma’s zijn vaak lastig met onweerlegbare feiten te bewijzen. Soms is het echter goed om ons te realiseren dat: “Truth is stranger than fiction” en niets is wat het op het eerste gezicht lijkt te zijn.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Namets
5 maanden geleden

Het zal allemaal wel of het nu waar is of niet!
Een ding is 100%zeker
Ons ooit zo mooie Nederland is weer overgenomen net zoals in 40-45.
Maar dit keer door een onzichtbaar niet aangetoond virus.
Met een verborgen Agenda.
Mensen we zijn op alle fronten genaaid en komen de rest van ons leven in een hel terecht allemaal onder het mom van een gefabriceerde Nep Plandamie.

black and white lenovo laptop

OMT pakt ons laatste beetje vrijheid af met avondklok en 1 gast per dag huisbezoek 

De wereld wordt overspoeld met coronavarianten