in , , ,

De massa laat zich manipuleren

In alle schrijfsels van de Nederlandse kwaliteitsjournalistiek en in alle subjectieve onderdelen daarin als het om gaat, de meningen van de schrijvers, vind ik terug dat ze Rusland en nergens op kunnen pakken. En toch lees ik tussen de regels door dat men Poetin vooral ongenadig hard wil straffen wegens… en dan blijft het stil, men heeft geen feiten, dus moet men alles wat Russisch is maar op één hoop gooien en die hoop overladen met pek en veren. Helaas zijn mensen zo gevoelig voor de vorm waarop dat gebeurt, alsof zij zijn geconditioneerd om gelijk bij het horen van een diep donker muziekje achter een scene in een film meteen te moeten denken aan een Derde Wereldland en de Koude Oorlog bij het horen van de Russische taal.

Gelijk Wilders loopt eigenlijk ook niet netjes mee met de gevestigde orde, dus vindt men hem maar een rare jongen en alles wat de boer niet kent is verdacht. zit helaas vol met lompe boeren. Het lijkt alsof niemand met invloed zin heeft z'n handen te branden aan zoiets burgerlijks als redelijkheid en rechtvaardigheid. Dan hebben de verkeerde mensen invloed, maar wie gaat ze tegenhouden nu ze groot zijn?

Velen van jullie zullen nu al zijn afgehaakt door het ontbreken van een belangrijk element bij de meeste mensen: diepgang. Diepgang kun je alleen ontwikkelen door rust te ervaren en dat is iets wat onze opeenvolgende regeringen zo graag hebben willen voorkomen. Echter is dat nog geen reden om onrustig te worden, mensen zouden meer dan ze nu doen proberen rustig te blijven in situaties die hen nu snel kunnen frustreren.

Vroeger, toen geluk nog heel gewoon was omdat mensen met kennis van zaken en een zekere integriteit nog meer te zeggen hadden dan amateurs als , konden de losbandige Timmerfransjes van deze wereld nog schreeuwen en roepen wat ze wilden, het maakte allemaal niets uit, zij kregen hun zin toch niet. Helaas is de oudere generatie precies dat geworden, oud, en heeft zij in haar leven verzaakt om in de wereld het vuur van orde en regelmaat brandende te houden. Tegenwoordig moet alles maar kunnen, ieder fatsoen mag tegenwoordig ontbreken en je valt uit de toon als je iemand met twee woorden aanspreekt.

Lees verder via E.J. Bron.

 

Foto via cwasteson


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Keihard deze regering: geen basisinkomen, maar wel in aalmoes van 100 euro

PVV start procedure tegen PvdA’ers Samsom en Spekman