in , , ,

De mening over vluchtelingen is in Duitsland in een maand tijd omgeslagen naar pessimistisch

Uit een peiling van de Duitse omroep ARD blijkt dat 51 procent van de Duitsers zich zorgen maakt over het grote aantal vluchtelingen dat naar hun land komt. Een stijging van 13 procent in vergelijking met vorige maand.

Vooral mensen in Oost- zijn ontevreden over de vluchtelingenstroom. Uit het onderzoek komt naar voren dat 59 procent van de Oost-Duitsers zich zorgen maakt tegen 48 procent in West-Duitsland.

 

Behalve over de vluchtelingenstroom zijn de Duisters ook pessimistischer geworden over de van de vluchtelingen. 35 procent van de ondervraagden zegt dat de komst van vluchtelingen voordelen biedt, 10 procent lager dan een maand geleden. 44 procent denkt dat het meer nadelen biedt, een stijging van 11 procent.

De stemmingsomslag heeft ook gevolgen voor de populariteit van Angela . Het vertrouwen in de bondskanselier is met 9 procent gedaald naar 54 procent.

Lees verder bij de Bron: NOS

Photo by quox | xonb


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klachtenregen over nieuwe politieuniform: te strak, te warm en strepen laten los

Je kon erop wachten, Wolfgang Schäuble: EU-landen moeten soevereiniteit inleveren voor gezamenlijk asielbeleid