in , ,

De nieuwe corona-realiteit: The New World Order maakt grote stappen voorwaarts

4623121543 cf590572ce nwo

Het zal wel aan mijn door handelen van overheden aangeleerde gevoel van achterdocht liggen, maar ik geloof niet dat de oorzaak van alle paniek die overal wordt gecreëerd de werkelijke reden is. Door mijn argwaan ten aanzien van de elite bekijk ik alles met de nodige scepsis.

Ook al omdat lijkt dat dit alles zo strak en goed georganiseerd is alsof men wist dat dit zou komen.

Het verklaart ook het gedrag van gekke Merkel, die als excuus voor haar krankzinnigheid vaak aan één stuk door stond te krijsen dat Duitsland al die gelukzoekers die zij binnenhaalde, en nog steeds binnenhaalt, in de toekomst heel hard nodig had om de economie te laten blijven draaien. Iets wat totaal belachelijk leek gezien het grote aantal werklozen in de EU die in dat geval net zo goed konden worden ingezet!

Opeens lijkt er wereldwijd een aanval op onze maatschappijen en economieën te zijn gestart. Er is oorlog, oorlog met een virus, een virus dat overal aanwezig schijnt en dat overal aan kleeft, vooral aan geld, papiergeld en munten. Er is oorlog en in oorlogstijd geldt ‘ieder voor zich’ en mensen gaan logischerwijze hamsteren om te kunnen overleven.

De logistiek is en wordt de zwakke schakel in de moderne computertijd, waarin straks een groot deel van de werknemers thuis werkt. Zonder goed geoliede logistiek zijn de door hamsteraars belegerde winkels niet voldoende of tijdig te bevoorraden en hierdoor breekt nog meer paniek uit, wat op termijn leidt tot belegeringen van winkels, overvallen op voedseltransporten en zelfs berovingen op straat van zich in hun eentje buiten bevindende burgers met hun net ingeslagen boodschappen?

Want anarchie door paniek heerst sneller dan wie dan ook denkt en ‘bestuurders’ die extra paniek veroorzaken, zijn er ook nog eens meer dan genoeg. Winkels moeten sluiten. Kinderen mogen niet meer buiten spelen.

Burgers mogen zich niet buiten begeven als zij niet zeer urgente redenen daarvoor hebben. Mensen mogen niet meer bij familie of vrienden op bezoek. Gemeenschapsgebouwen sluiten, scholen zijn al dicht, reizen wordt verboden, de mens en het maatschappelijk leven staan onder curatele.

Het virus grijpt overal om zich heen, wat op termijn zal leiden dat behalve nu al de voedselvoorziening ook de water- en energievoorziening in gevaar zullen komen. Ook daar zullen medewerkers ziek worden en dit zal in eerste instantie leiden tot storingen in het net tot uiteindelijk het volledig ineenstorten en wegvallen van gas- en elektra-voorzieningen? Als dat gebeurt, lijkt het waarlijk de Apocalyps die zich dan aankondigt.

Geen elektra betekent geen internet, dus ook niet meer thuis kunnen werken; het betekent geen info meer en op jezelf en hooguit de directe omgeving aangewezen zijn. Al vanaf het begin moet ik denken aan The Triffids van John Wyndham, wat eigenlijk zo´n einde der tijden scenario beschrijft met alle ellende en gevaren.

Ik kan er niets aan doen, maar ik blijf het gevoel houden dat een bepaalde groep idioten al deze ellende bewust zit te creëren, omdat zij denken hier baat bij te hebben. En dat gevoel had ik al vanaf de plotselinge zogenaamde “Arabische Lente”. Alsof gamers de ultieme game speelden.

Fysiek geld is straks door het virus in versneld tempo verleden tijd. Alles wordt door het plastic geld via girale betalingen overgenomen. Geen bankrekening betekent niet meer …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

Photo by dreamsjung cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e6dd444355a914ea898675c6203f78083edbed5159714b73267b 640 lol

RIVM-baas Jaap van Dissel draait sneller dan Rutte: ‘Nee, niet echt groepsimmuniteit hoor!’

putin poetin jdreport e1558452699778

EU misbruikt coronavirus om nepnieuws en desinformatie te zaaien over ‘Russisch nepnieuws en desinformatie’