in , ,

De nieuwe corona-realiteit: The New World Order maakt grote stappen voorwaarts

Het zal wel aan mijn door handelen van overheden aangeleerde gevoel van achterdocht liggen, maar ik geloof niet dat de oorzaak van alle paniek die overal wordt gecreëerd de werkelijke reden is. Door mijn argwaan ten aanzien van de elite bekijk ik alles met de nodige scepsis.

Ook al omdat lijkt dat dit alles zo strak en goed georganiseerd is alsof men wist dat dit zou komen.

Het verklaart ook het gedrag van gekke Merkel, die als excuus voor haar krankzinnigheid vaak aan één stuk door stond te krijsen dat Duitsland al die gelukzoekers die zij binnenhaalde, en nog steeds binnenhaalt, in de toekomst heel hard nodig had om de economie te laten blijven draaien. Iets wat totaal belachelijk leek gezien het grote aantal werklozen in de EU die in dat geval net zo goed konden worden ingezet!

Opeens lijkt er wereldwijd een aanval op onze maatschappijen en economieën te zijn gestart. Er is oorlog, oorlog met een virus, een virus dat overal aanwezig schijnt en dat overal aan kleeft, vooral aan , papiergeld en munten. Er is oorlog en in oorlogstijd geldt ‘ieder voor zich’ en mensen gaan logischerwijze hamsteren om te kunnen overleven.

De logistiek is en wordt de zwakke schakel in de moderne computertijd, waarin straks een groot deel van de werknemers thuis werkt. Zonder goed geoliede logistiek zijn de door hamsteraars belegerde winkels niet voldoende of tijdig te bevoorraden en hierdoor breekt nog meer paniek uit, wat op termijn leidt tot belegeringen van winkels, overvallen op voedseltransporten en zelfs berovingen op straat van zich in hun eentje buiten bevindende burgers met hun net ingeslagen boodschappen?

Want anarchie door paniek heerst sneller dan wie dan ook denkt en ‘bestuurders’ die extra paniek veroorzaken, zijn er ook nog eens meer dan genoeg. Winkels moeten sluiten. Kinderen mogen niet meer buiten spelen.

Burgers mogen zich niet buiten begeven als zij niet zeer urgente redenen daarvoor hebben. Mensen mogen niet meer bij familie of vrienden op bezoek. Gemeenschapsgebouwen sluiten, scholen zijn al dicht, reizen wordt verboden, de mens en het maatschappelijk leven staan onder curatele.

Het virus grijpt overal om zich heen, wat op termijn zal leiden dat behalve nu al de voedselvoorziening ook de water- en energievoorziening in gevaar zullen komen. Ook daar zullen medewerkers ziek worden en dit zal in eerste instantie leiden tot storingen in het net tot uiteindelijk het volledig ineenstorten en wegvallen van gas- en elektra-voorzieningen? Als dat gebeurt, lijkt het waarlijk de Apocalyps die zich dan aankondigt.

Geen elektra betekent geen internet, dus ook niet meer thuis kunnen werken; het betekent geen info meer en op jezelf en hooguit de directe omgeving aangewezen zijn. Al vanaf het begin moet ik denken aan The Triffids van John Wyndham, wat eigenlijk zo´n einde der tijden scenario beschrijft met alle ellende en gevaren.

Ik kan er niets aan doen, maar ik blijf het gevoel houden dat een bepaalde groep idioten al deze ellende bewust zit te creëren, omdat zij denken hier baat bij te hebben. En dat gevoel had ik al vanaf de plotselinge zogenaamde “Arabische Lente”. Alsof gamers de ultieme game speelden.

Fysiek geld is straks door het virus in versneld tempo verleden tijd. Alles wordt door het plastic geld via girale betalingen overgenomen. Geen bankrekening betekent niet meer …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

Photo by dreamsjung


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wat doet NL om de NWO te bestrijden?
11 maanden geleden

Het probleem is dat als niet de aanstichter van het probleem wordt herkend en niet adequaat wordt bestreden dan ben je alleen maar bezig met brandjes blussen …. en ren je van brandje naar brandje. Niet de slimste weg.
Er moet met man en macht worden gewerkt om de NWO aan te pakken, maar de top in NL (overheid en NGO’s) is te ver vergiftigd om dat voor elkaar te krijgen.
In de VS is Trump + militairen goed bezig de Deep State aan te pakken maar de vraag is of dat voldoende is. De berichtgeving is heel erg mager om niet te zeggen afwezig.
De media zijn gekocht door de NWO en volstrekt onbetrouwbaar. Een situatie die al lang aanpakt had moeten zijn ….

Putin geef een lesje moderne politiek
11 maanden geleden

Vergelijk alle wollige taal van politici en de achterkamertjes politiek met deze woorden van Putin. Aan duidelijkheid geen gebrek :

https://russia-insider.com/en/politics/putin-western-elites-playtime-over/ri761

RIVM-baas Jaap van Dissel draait sneller dan Rutte: ‘Nee, niet echt groepsimmuniteit hoor!’

EU misbruikt coronavirus om nepnieuws en desinformatie te zaaien over ‘Russisch nepnieuws en desinformatie’