in , ,

De nieuwe zorgwet is pure omkoping

Mevrouw Schippers werd op haar vingers getikt door de Eerste Kamer want haar zorgwet, en met name de inperking van de vrije artsenkeuze was niet goed genoeg. Dat leidde in de Coalitie tot een halve crisis. In mijn ogen bizar aangezien het juist de taak van de Eerste Kamer is om indien nodig wetten af te keuren zodat die bijgesteld kunnen worden waarna ze opnieuw kunnen worden ingediend. Niets aan de hand dus zou je zeggen.

Maar dan komt mevrouw Schippers met haar aangepaste Zorgwet op de proppen. De vrije artsenkeuze is terug….. Is dat wel zo? Nee dat is helemaal niet zo. Het eigen risico is nog steeds 375 Euro, maar als je naar een door de verzekeraar gekozen arts of ziekenhuis gaat dan wordt dat met maar liefst 100 euro verminderd!

En dat is pure omkoping.

Want mevrouw Schippers weet donders goed dat de meeste mensen in Nederland die niet bij de Rijken horen, en dan heb ik het dus ook over modaal met kinderen, helemaal geen geld overhebben voor dat belachelijke eigen risico. Derhalve………….

Lees verder via NU WIJ! Uw Nieuws Telt!.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griekenland wijst ons weer de weg van echte democratie

Orwell’s 1984: Samsung waarschuwt voor meeluisterende tv-toestellen (update)