in , ,

De ongekozen president van Venezuela vraagt om Amerikaanse “bevrijding” en hulpgoederen blijken spijkers en prikkeldraad

Een ongekozen individu roept zichzelf uit tot president van en wordt vervolgens door de Westerse wereld, met Amerika voorop, erkend als nieuwe president.

Vervolgens vraagt deze “nieuwe president” om bevrijding door de Amerikanen van zijn land zodat de tiran, de wettige president, kan worden verdreven.

Zo hebben we gezien dat we met het grootste gemak andere landen bombarderen en dat daarbij talloze onschuldige slachtoffers vallen noemen wij nu ook al “collateral damage”. We bombarderen landen waarmee we niet in oorlog zijn, die ons niets hebben misdaan en we doen dat alles zonder enige vorm van oorlogsverklaring.

De missie tegen IS was een succes, maar de Nederlandse bommen op en ë maakten ook onschuldige slachtoffers. Verslag van een nog onvoltooide zoektocht naar de ‘collateral damage’.

Eveneens met het grootste gemak erkennen wij een niet gekozen Amerikaanse vazal die ervoor moet zorgen dat Uncle Sam (of beter, Uncle ) de grootste olievelden ter wereld in handen krijgt als wettige president van Venezuela.

En zo gaat de soap rondom Venezuela verder en zal er zonder enige twijfel een punt komen waarop de huidige wettige president Maduro het veld zal moeten ruimen onder de steeds verder toenemende Amerikaanse druk.

Bij ons op televisie horen we de hartverscheurende verhalen van voedseltrucks die het land niet kunnen bereiken en waarvan er zelfs één in brand zou zijn gestoken. Natuurlijk wordt er dan al snel gewezen naar mensen van Maduro die zo wreed zouden zijn dat ze liever voedsel en hulpgoederen verbranden dan dit de eigen bevolking gunnen.

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Betrapt op video: de door VS gesteunde oppositie die molotovcocktails gooien op hulpgoederen Venezuela

Inmiddels komen we erachter wat er wel eens in die vrachtwagens zou kunnen zitten,

‘Aid trucks’ hebben spijkers en draad voor barricades, zegt Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken

De Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken Jorge Arreaza, die de VN-Veiligheidsraad toesprak, heeft gezegd dat de vrachtwagens die zogenaamd humanitaire goederen naar Venezuela vervoeren, ook waren beladen met spijkers en draad, met foto’s van in beslag genomen vracht.

De door de oppositie geleide en door de gesteunde operatie om vrachtwagens te besturen met humanitaire hulp over de grens Colombia-Venezuela leidde tot gewelddadige handgrepen, waarbij vele politieagenten gewond raakten en verschillende vrachtwagens in brand werden gestoken.

Door de mislukte levering aan te klagen als een ‘goed georkestreerde operatie om het territorium van Venezuela te schenden’, heeft Arreaza het bewijs gepresenteerd van de door de VS geleide inspanning als een Trojaans paard, gericht op het aanzetten tot een staatsgreep.

En laat me je vertellen, toen de vrachtwagens werden geïnspecteerd, bleek dat er niet alleen voedsel en medicijnen in de trucks waren, maar er was ook apparatuur voor barricades. Er waren spijkers, draad, enzovoort enzovoort. En dit is wat de oppositie in Venezuela gebruikt“, zei Arreaza, die de foto’s liet zien van wat leek op stapels zwaar draad op de grond.

De noodvoeding omdat de schappen leeg zijn…. Tja.

Video: Waar zijn die ‘lege schappen’ in Venezuela?


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer een stukje vrijheid ingeperkt, EU: snelheidsbegrenzers verplicht voor alle nieuwe auto’s vanaf 2022

Facebook’s fakenewschecker NU.nl duld geen enkele tegenspraak meer in de stelling: klimaatverandering komt door de mens