in , , , ,

De ‘ongewenste’ immigratie in EU-stijl: Een plaatje zegt meer…

Het ‘redden’ van migranten van de middellandse zee, of zo je wilt: hoe de EU zelf migranten ophaalt van het strand van Libië en vervolgens EU-breed opdringt als ‘bootvluchtelingen’, direct genationaliseerd en voorzien van vaste verblijfsvergunning.

EU Modus Operandi

Lees vooral het artikel behorende bij bovenstaande plaatje, en zie hoe de EU-kustwacht en de diverse NGO-diensten (zoals Artsen Zonder Grenzen en de vele door George Soros gefinancierde organisaties) tot op de kust varen om direct uit de handen van de hierin participerende ‘mensensmokkelaars’ de migranten aan te pakken. De nieuwe Europeanen worden vervolgens, met een soort openbaar vervoer, met de EU-veerpont naar Italië vervoert en aldaar afgezet als ‘bootvluchteling’. In Italië krijgen de ‘bootvluchtelingen’ uiteraard direct de EU-identiteit met alle rechten (zonder plichten uiteraard) en meer van dien. De EU eist vervolgens dat ze weer verspreid worden over heel het EU-grondgebied. Niemand hoeft terug én Europa heeft geen inspraak in dit beleid. En klaar is je omvolking.

Men wordt steeds wanhopiger voor meer immigratie

Zoals je kan zien worden de EU, Frontex en de NGO’s afgelopen jaren steeds wanhopiger voor nog meer vluchtelingen en pikken ze die nu zo ongeveer al van het strand van Libië op. En terecht, 60 miljoen Noord Afrikaanse immigranten ophalen en de EU in taxiën, dat is best nog wel even een klusje. Gelukkig worden de taxi-diensten goed betaald met uw immer groeiende belastingsgeld en uiteraard de vele speciaal daarvoor beschikbaar gestelde miljoenen van miljardair George Soros die maar wat graag haat en extremisme opdringt in Europa.

En bedenk dan nog dat dit soort taxi-diensten in realiteit de transponder uitzetten als ze echt in de buurt van het territoriale water van Libië komen. Gewoon om de realiteit nog wat te camoufleren. De transponder gaat vervolgens pas weer aan in internationale wateren. De werkelijkheid is dus nog veel fouter dan weergegeven in de bovenstaande toch al schokkende afbeelding. Zie bijvoorbeeld ook een geanimeerde vorm van het taxi-gedrag van de veerpont in actie, zo mogelijk nog confronterender over de werkelijk realiteit.

Faciliteren van mensensmokkel

Dit heet dan ook gewoon faciliteren van mensensmokkel, en dat heet uiteraard misbruik maken van de situatie. En aan de vluchtelingenindustrie en de zieligheidsindustrie (ja, zieligheidsindustrie) wordt uiteraard zeer goed verdiend, door alle betrokken partijen (met uitzondering van de huidige, belasting betalende Europese bevolking uiteraard), die allen hun uiterste best doen de situatie toch vooral in stand te houden zoals die is en zelf uit te bouwen als het ook maar even kan.

En dat zou inderdaad strafbaar moeten zijn, voor de EU en Timmermans dan wel, die dit alles willens en wetens ondersteunen, faciliteren, legaliseren en vooral uitbreiden en uitbouwen. Met veel narigheid (en doden) voor diverse betrokken partijen van dien. Weet daarbij: De omvolking van Europa wordt u namelijk opgedrongen gewoon door de EU (en Kabinet Rutte) zelf. En de EU maakt weigeren uiteraard strafbaar. De normale Europese bevolking is volledig kansloos tussen dit politieke geweld, maar die logische conclusie mag je van de Gutmensch uiteraard niet trekken. En dat heet gaslighting.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlanders zijn steeds meer en meer gaan betalen aan de (R)overheid

Let maar op: PvdA gaat gewoon weer meeregeren