in ,

De opening van de Zwitserse Gotthard-tunnel: Openlijke duivelsaanbidding in Zwitserland

Pardon voor dit vreemde intermezzo, maar ik ben even verbaasd. Wat moet je hier nog van zeggen. De opening van de Zwitserse Gotthard-tunnel (niet voor gevoelige zieltjes) is iets wat je moet vieren, met uitgebreide en zeer openlijke duivelsaanbidding.

Heel normaal… voor Amerika

Normaliter zie je de aanbidding van de duivel in grote shows in de VS, maar ook Europa is kennelijk onderhevig aan dit type openlijke duivelsaanbidding. Het is heel normaal, in de VS, om halverwege een football wedstrijd (de Superbowl Halftime Show) de van de wedstrijd en het publiek te gebruiken voor wat duivelsaanbidding, zoals in 2012 met Madonna voorzien van duivelse geitenhoorns (baphomet) op haar hoofd, of als zwarte priester in een duistere mis het alziend oog van Horus aanbidden… Of onlangs Katy Perry (of wie het ook is) als vurige entiteit op een mechanisch beest, boven een symbolisch zwart/wit geblokte (en uiteraard afbrokkelende) vloer, met half menselijke wezens, de signalen zijn duidelijk zichtbaar en afgesloten met een mooie hemelvaart!?

leadsuperbowl

Tja, dat de elite in de VS niet helemaal lekker in hun hoofd zijn is bepaald geen geheim…PNAC, Operation Northwoods, 9/11, Skulls & Bones, Bohemian Grove, de Neocons als de Brzezinski’s en Kissingers, de , CIA, DHS, het ‘democratie’ brengen in Irak, , Syrië, de economic hitmen, de false flag -bomaanslagen, de Fed, de petrodollar, Al Qaida en ISIS, etc, etc, etc, de voorbeelden zijn helaas openlijk zichtbaar en zeer veelvoudig. Maar dat het feitelijk dezelfde club mensen is die hier ook de scepter zwaait wordt snel duidelijk.

madonna_eye

Want, nee, dan Europa – en vooral – die kunnen dat uiteraard veel beter! Die laat gewoon alle pretenties vallen. En hoe!

De verschrikking die heet de feestelijke opening van een Zwitserse tunnel

Afgeslachte mensen, het aanbidden van het oog, het mannetje in het zwart beeldt een duivel met baphoment hoorns uit, de wilden zijn vermoedelijk symbolisch voor u en mij, en staan klaar om geslacht te worden en gedwongen worden het oog te aanbidden, en dat in slechts één foto-moment. Fijn!

oog

Met primair uiteraard een uitgebreide Duivelse Baphomet parade voor de opening van de Gotthard tunnel. Eert allen uw duivelse hoorn:

parade

Dit is toch werkelijk een nare show, kennelijk moet de duivelsaanbidding nu vol in ons gezicht gebeuren, alle pretenties zijn duidelijk verdwenen. Het begint trouwens met het zegenen door diverse geloven, allen gekleed in het stemmig zwart trouwens – ok… – maar dan halfnaakte mensen op treinwagons, met scherpe mechanische horror-geluiden, met letterlijk een duivelsfiguur die in de wagons om zich heen grijpt? Of hier, altijd leuk, zombie bruiden als offer aan de duivel?

bruiden

Een lam ter offering aangeboden, een vreemde ‘engel’ (Icarus?) zonder beha, gesluierde engelen zwevend voor een alziend oog, diverse series marcherende zombies in oranje overalls, die deels trouwens ook nog strippen naar hun ondergoed, demonische ‘beesten’ waaronder – daar is tie weer – een baphomet die de beesten (symbolisch voor ons?) te grazen neemt, gewoon weer tijd voor nog meer marcherende zombies (symbolisch voor de slapende meerderheid):

zombies

Normaal volk dat de tunnel in wordt gedreven als slachtvee voor een offeringsritueel, tijdens het offeringsritueel een pauselijk figuur die gezellig even langs komt wuiven, bloed (rode kleden) stromend uit afgehakte rondvliegende hoofden, het verheugd uitzwaaien van familie die op een trein (weer als vee) wordt afgevoerd. Het is volstrekt duidelijk wat voor een wens hier wordt uitgespeeld en wiens wens dit werkelijk is.

Meer van dit soort ‘vrolijke’ high-res foto’s van de opening te bekijken via Daily Mail. Ziek, en de foto’s doen verhoudingsgewijs nog weinig recht aan de negativiteit van de show.

Genieten!

En dit is nog maar een start – het is echt duidelijk voor iedereen die het (al dan niet) wil zien dat deze show ingericht is over en voor het aanbidden van de duivel. Natuurlijk, het gebergte heeft wat mythes en symbolen over de duivel, maar dit is wel even een ander niveau. Die reden is aangegrepen en men is ermee aan de haal gegaan zonder grenzen. Openlijke duivelsaanbidding zonder enige pretenties. Nou dat is een tunnel-opening om echt van te genieten! Dit stukje verering van de lucifer is zeker de hiervoor uitgegeven €8 miljoen waard!

Mocht je nog twijfelen over duivelse invloeden op de bestuurlijke elite – na alle openbaringen rond elitair kindermisbruik schandalen twijfelt u nog? Dezelfde mensen die dit gepland hebben, plannen ook onze samenleving. Fijn idee, niet? (willekeurig voorbeeld van vandaag) Onvoorstelbaar, zonder schaamte en gewoon in het volle daglicht – en ik maak er nu nog reclame voor ook door u hier op te wijzen. En dan de medewerking van al de ‘dansers’ die meededen in de show, werkelijk onvoorstelbaar dat je meedoet hieraan.

Kijk eventueel de live verslaglegging – deel1 en deel 2 – of een versie van deel 2 waar Trunews presentatoren nuchter aan het becommentariëren zijn wat er gebeurt in de show. Dit alles belooft wat voor de volgende show van deze globale elite, de opening van de Olympische Spelen op 5 augustus aanstaande in Rio.

Dat gaat lekker zo met de mensheid! Beste mensheid, kom van je knieën en sta op!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De politie houdt zich niet aan de privacywet, dus de wet aanpassen

EU (totalitair en privacy is verboden) wil verplicht inloggen met ID-kaart op Youtube en Facebook