in ,

De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028

black flat screen computer monitor on white desk

Gesterkt door de slaafse lockdown-, social distancing- en mondkapjes volgzaamheid van de bevolking is de Westerse elite inmiddels zo brutaal en zeker van zichzelf, dat niet eens meer wordt verborgen dat de pandemie een gepland project is, dat volgens de tot 2025 zal gaan duren.

De opvolger van Covid werd al in oktober 2017 – net als in 2019 met het geval was – in een ‘simulatie' van de Johns Hopkins University aangekondigd: SPARS, dat ‘gepland' staat voor de periode van 2025 tot 2028.

Het lijkt de bedoeling te zijn om in de loop van enkele jaren alle vormen van weerstand tegen de communistische ‘Great Reset', de klimaatagenda 2030 en het gedwongen vaccineren van de hele wereldbevolking te slopen.

‘The SPARS pandemie 2025 – 2028; A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators' (PDF) was een simulatie vergelijkbaar met het latere ‘Event 201' in oktober 2019, toen tot in de details werd geoefend op het managen van een wereldwijde uitbraak met een coronavirus.

Die ‘simulatie' werd, zoals u allen weet, in alle opzichten realiteit. In een document van de Wereldbank staat zelfs dat het ‘project' genaamd ‘Covid-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)' tot 31 maart 2025 gaat duren.

Pas dan zal -CoV-2 / Covid vermoedelijk ‘voorbij' worden verklaard, waarna de opvolger zich meteen zou kunnen gaan aandienen: SPARS, wat een verwijzing is naar de Amerikaanse stad St.Paul waar dit toekomstige coronavirus volgens de simulatie voor het eerst zal opduiken.

Dit nieuwe virus zal in of rond 2025 natuurlijk een andere naam krijgen, en zou bijvoorbeeld ook weer in Azië kunnen beginnen.

In het document uit 2017 staat tevens te lezen dat het huidige coronavirus in 2021 zal muteren en grote aantallen dieren in Zuidoost Azië zal ‘besmetten'. Die zullen dan massaal moeten worden afgeslacht. In mijn optiek zal dit een grote hongersnood met enorme aantallen doden gaan veroorzaken, waardoor de bevolking nog zwakker en armer wordt, en nog afhankelijker wordt gemaakt van de overheid.

Het COROVAX

De simulatie had het ook al over een vaccin genaamd COROVAX als de gewenste oplossing om deze ‘pandemie' te stoppen, en dat in juli 2026 wordt geïntroduceerd.

Drie jaar na dit ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Israëlische man sterft na COVID-vaccin en 5K + “Gezondheidseffecten” gemeld in de VS

Bonus zorgmedewerkers . . .