in , , ,

De overheid tornt steeds meer aan het privé-eigendom van de Nederlander

Perlinator / Pixabay

U en ik moeten garant staan voor buitenlandse staatsschulden! De schept onverwachte kansen voor wie het op ons voorzien hebben.

Italië – toegegeven: zwaar door het virus getroffen – misbruikt de situatie om van zijn enorme staatsschuld af te komen.

Hoe? Via ‘' worden u en ik daar medeverantwoordelijk voor gemaakt!

We zien dat de overheid steeds meer tornt aan het privé-eigendom van de Nederlander. Zowel de nationale als de Europese overheid.

We zien dit aan de pensioenen, die steeds meer worden gekort.

Dit te meer daar de Europese de kunstmatig laag houdt door wagonladingen geld bij te printen.We zien dit aan de bankenunie, die Brussel doordrijft. Met een overkoepelende depositogarantieregeling.

Daardoor staat ons spaargeld nu garant voor banksaldo's in -landen waar banken op omvallen staan. De coronacrisis brengt dit scenario snel dichterbij.

Daar bovenop komen nu ook nog eens de ‘eurobonds'! Dat zijn obligaties waarvoor óók – dus u en ik – garant staat. Terwijl het om Italiaanse staatsschulden gaat.

Dit kan niet zijn. Laten we hier samen tegen opstaan en Wopke Hoekstra, minister van Financiën met een petitie stevig bijsturen: Nee tegen de eurobonds! Nee tegen Brussel!

https://cultuurondervuur.nu/eurobonds-eigen-broek-ophouden/

Lees verder bij de bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terugblik: Geld voor de zorg ging naar links-liberale hobby’s zoals klimaat en asielzoekers

Houden zich niet aan quarantainemaatregelen: Abnormaal hoog percentage Afrikanen met Corona in Luikse ziekenhuizen