in ,

De politiek maakt er een rotzooitje van

Weer eens een blik op wat nieuws van afgelopen week. Wat hebben we geleerd? Wij (Nederland) worden afgeperst door Oekraine! Jawel. In het nieuws bleek dat Nederlandse kunst geroofd uit het Westfries Museum in Hoorn, in Oekraïne opdook bij de Oekrainse inlichtingendiensten. (Dat is dus overheid!) En u raadt het al, die geven het niet terug tenzij veel €€€. En niet 1 stuks schilderij dat wellicht via via…. Nee,  24 stuks. En de Telegraaf in dit geval duidt netjes hoe de vork in de steel zit:

De Hollandse meesterwerken vormen er de inzet van een duister politiek steekspel op het allerhoogste niveau. Het politieke schandaal wordt in Kiev angstvallig binnenskamers gehouden. Museumdirecteur Ad Geerdink “Zij weigeren de doeken terug te geven en willen maar één ding: grof geld verdienen ten koste van ons cultureel erfgoed.”

U herkent Oekraïne uiteraard van… Gevechten in het parlement. Een mooie rapportage getwitterd door Thierry Baudet.

Meer Oekraïne in het nieuws

CV8OKCPWwAA7Er3De kale man in de afbeelding is de premier Jatsenjoek van Oekraïne, en zoals u kan zien moet hij zich fysiek vasthouden aan zijn parlement om zichzelf staande te houden. De man die hem optilt is iemand van de partij van president Porosjenko. Toevalstreffer in een ongewoon ritueel wellicht?

CV8NxUSW4AAJQm-Nu zijn al drie man parlementsleden aan het worstelen met de premier. Maar even later post Baudet de video:

vechteninhetparlement-metzijnallenEn mocht u denken dat dit de video van een ander parlement is dan de foto’s boven, ongeveer halverwege de video ziet u Jatsenjoek zichzelf afvragen wat hem allemaal toch weer overkomt. Ja, als ongekozen marionet regering in een land als Oekraïne heb je het best lastig, kan ik me zo voorstellen. Het is niet dat kamervragen gesteld worden zoals met de eindeloze leugens van Rutte, daar is het op de vuist…. en wel met z’n allen.

Vuistgevechten in het parlement, afpers-chantage door hun inlichtingendiensten…Verrassing, toppolitici in Oekraine zijn criminelen! Nou, dan is het maar goed dat we ons niet associëren met dit gespuis, toch?

CV8OHsFUEAA5SWe.jpg:largeEn jawel, daar staat de marionet premier te kussen met de marionet president. Wat is de democratie in Europa toch geweldig niet? De door de VS aangestelde Oekraïnse premier Jatsenjoek zoent hier met de eveneens niet democratisch gekozen EU Keizer . Zucht… Jatsenjoek was uiteraard tot voor kort bankier, dat verklaart zijn positie en aanstelling door de VS. Juncker is uiteraard een corrupte, totalitaire leugenaar, wat zijn functie bij de EU dan weer verklaart.

Gelukkig is er nog een referendum tegen de associatie met Oekraïne

OK. Gelukkig is er dan nog een referendum om ons te redden van de associatie met het gespuis uit Oekraine? Toch?

Vier nieuwsfeiten:

  1. Er wordt druk bezuinigd op het referendum, tegelijkertijd geldt er een minimum opkomst eis.
  2. Porosjenko maakte aan Nederland vast duidelijk dat het referendum het associatieverdrag niet zal tegenhouden. In een persco met Rutte dus.
  3. De uitslag van het referendum in april is nu reeds bekend, het blijkt ‘Ja’ te zijn.
  4. GeenPeil vraagt internationaal toezicht aan over dit referendum, dat lijkt inderdaad geen kwaad te kunnen.

Door de politiek van Rutte en co, zijn we gereduceerd tot bananenrepubliek waarbij nu zelfs internationaal toezicht benodigd is bij het stemmen!

Snel naar ander nieuws… De EU

In het toch al zeer dubieuze vraagstuk van het – waar keiharde onwaarheden over het klimaat worden aangegrepen om draconische (maar winstgevende) wetgeving door te drukken – besloot de EU het klimaat maar beter geheel over te slaan in direct voordeel voor… TTIP en de grote bedrijven!

EU blokkeert klimaatvoorstellen om TTIP. Uit een intern memo van de Europese Commissie voor Handel blijkt dat de EU-regeringen het eens zijn om elke discussie over handel tijdens de onderhandelingen op de klimaatconferentie COP21 te blokkeren. Het klimaatakkoord mag het TTIP-vrijhandelsakkoord op geen enkele manier inperken. De retoriek van de EU-regeringen voor een degelijk klimaatakkoord is in tegenspraak met de echte intenties.

Nu is die keuze al dubieus, maar het wordt helemaal kwalijk als ze besluiten er glashard over te . Maar u kent de modus operandi van de EU ondertussen. TTIP is niet van/voor de bevolking, het is een project voor/van de EU en de grootbedrijven. U herkent deze parabel: Twee wolven en een schaap komen samen om te besluiten over het avondmaal…

De EU en uw gloeilamp

Over milieuschijnheiligheid gesproken…. U herinnert zich de gloeilamp! Eén van de eerste berichten op LLE: De EU maakte onder druk van bedrijven als Philips de goedkope en (los van energieverbruik) milieuvriendelijke gloeilamp illegaal, om die te vervangen met dure en kankerverwekkende spaarlampen die zelfs afgevoerd moeten worden als chemisch afval. Je moet zelfs de kamer verlaten als die stuk gaat. Daarnaast geeft het een minder prettig licht (slechts in een klein deel van het gehele lichtspectrum), wat ook nog eens impact heeft op de gezondheid. Wat een verbetering voor de bevolking, werkelijk weer een prachtmaatregel van de EU! Trouw rapporteerde over het succes van deze prachtige EU-maatregel:

Verbod op gloeilamp massaal omzeild. Het gloeilampverbod dat sinds 2012 in de EU van kracht is, wordt op grote schaal ontweken. Ruim drie jaar nadat de Europese Commissie de gloeilamphandel een halt had toegeroepen, wordt het peertje nog altijd geproduceerd én verkocht. Volgens Milieucentraal branden in een gemiddeld huishouden nog vijftien peertjes

Helaas doet Trouw een flink deel van het bericht achter de paywall, maar het schetst prachtig het functioneren van de EU: misbruik van het milieubeleid voor het faciliteren van de macht van de grote bedrijven. Het verbaast niet dat na al die jaren nog vijftien gloeilampen per huishouden gebruikt worden, het verbaast mij dat deze wetgeving uberhaupt nog geldig is!

De EU en de Grootbedrijven

Hoewel CETA en TTIP steeds verder stappen richting voltooiing, gaat het deze keer over de EPO, het Europese Patentbureau. Allereerst leren we dat het Patentbureau eenpropagandabudget heeft van 880.000 euro per jaar. Het EPO is bepaald niet objectief. Het Patentbureau heeft zelfs een behoorlijk slechte reputatie en ja, er wordt nu een bewuste strategie uitgevoerd om de media te beïnvloeden.

Met de kracht van de bedrijven achter de EU (zoals van origine IG Farben) is het Patentbureau een nogal strategisch onderdeel van de EU. Een belangrijke aanleiding voor de EU was destijds immers het vestigen van het Europese patentrecht voor de chemiebedrijven. Met het patentrecht als doel is het EPO dus een heilig concept voor de EU, belangrijker zelfs dan bijvoorbeeld Schengen wat ‘slechts’ een middel is.

U begrijpt, die reputatie van het EPO moet dus beschermd worden! Dat macht dus best wat kosten, zoals gratis tandzorg. Aantoonbare propaganda, mediabeïnvloeding en zelfs omkoping van belangrijke spelers!

De EU als uw nieuwe overheid

Al sinds jaar en dag is de EU er op uit om de functie van de overheid over te nemen van alle lidstaten. U weet wel, centraal in Brussel alle besluiten nemen, uitsluitend begeleid door de grootste bedrijven en overige geheime clubjes, zonder enige inspraak van burgers of verantwoording naar burgers uiteraard. En ze laten het u regelmatig en graag weten:

Het Europees Parlement slaat helemaal door. De Europese Unie wankelt van crisis naar crisis, maar het Europees Parlement blijft dromen van een federaal Europa. a. Tijdens het Nederlands voorzitterschap komt er een rapport van Verhofstadt waarin deze pleit voor omvorming van de Europese Commissie tot Europese regering en afschaffing van de Raad van ministers. Een soort senaat zou daarvoor in de plaats moeten komen. Het is niets meer of minder dan een aaneenschakeling van ideeën voor een federaal Europa.

De EU kent geen nee. De EU kent geen inspraak. De EU kent slechts 1 ding: het vergroten van hun macht. En letterlijk elke activiteit die de EU onderneemt staat in dat teken. Dit maakt de EU per definitie een totalitaire organisatie. Als we ook maar iets geleerd hebben een paar decennia geleden, is dat totalitaire politiek moet worden ontbonden.

De chaos is compleet, dat verdient een beloning!

Het is u niet ontgaan, door de toestroom van vluchtelingen die door de EU vervolgens wordt opgedrongen, ontstaat overal chaos. De politiekorpsen moeten extreem hard werken en de media blijft doeltreffend de grootste problematiek uit de media filteren, de gehele EU staat er echter door te klapperen. Ondertussen is het bewust gecreëerde probleem van destabilisatie door vluchtelingen en met meekomende strenge geloofsovertuigingen de problematiek wel compleet. Hoog tijd dus voor… zelf-felicitaties: Angela Merkel (komt allen, vluchtelingen, komt allen, iedereen is welkom!) krijgt van Time de onderscheiding Persoon van het jaar! Met dit geweldige citaat:

“Not in spite of, but precisely because of the challenges she faces in her own country, the respect Merkel enjoys abroad is growing … Merkel has been put on the pedestal of global political greatness by the international media.”

Het spreekt voor zich dat het niet geweldig is als je als politicus acteert tegen de direct uitgesproken mening van de eigen bevolking in. Dan is het immers geen democratie maar de dictatuur van een minderheid. En juist dat feit wordt kennelijk gevierd door de grote media, door Merkel nu officieel te erkennen als persoon van het jaar. En de schade die ze toebrengt aan de Duitse en Nederlandse samenleving is ondertussen hoog, heel hoog. En ze blijven zichzelf maar feliciteren… Niet door de bevolking uiteraard, zie de rol van de media hier.

De EU en getransformeerde realiteit

Een interessant schrijven op Vrijspreker duidt de situatie bijzonder goed:

EU & islam: “De volharding van het geheugen”. Ik maak me sterk dat veel autochtone Nederlanders met grote regelmaat dezelfde ‘spirituele gewaarwording’ ervaren: Het idee dat je een beetje plotseling in de surrealistische wereld van Salvador Dali bent binnengestapt. Dat in het moment dat je de ogen een enkele seconde hebt gesloten, de westerse wereld is getransformeerd.

Er volgt op bovenstaande citaat een goed verhaal over de EU en Islam, de EU en het ‘soberpensioen’ (lees dat stukje!!), hoe onder Rutte onze welvaart verdwijnt, en hoe de EU en NL met hun liefde voor de Islam nu zelf oorlog creëert. Ja, de EU creëert chaos, en zorgt daarbij bewust voor een zeer verwrongen beeld van de samenleving. Herken het 5 stappen programma om de samenleving te hervormen. Het valt steeds meer mensen op.

Lees ook op Vrijspreker nog even hoe al 20 jaar lang de EU faalt in de missie die ze u voorhouden. In tegenstelling tot wat Vrijspreker schrijft, is de EU echter wel heel slagvaardig. Ze hebben alleen niet als missie u te beschermen en bij het Schengen verdrag de verantwoordelijkheid genomen om toegang tot de EU te controleren. Ze hebben immers uitsluitend de missie om hun macht te vergroten, ook als dit ten koste van uw veiligheid en toekomst gaat. Beter nog: Juist als dit ten koste gaat van uw veiligheid en toekomst. De P in PRS staat immers voor probleem. En dat probleem werkt alleen als de reactie (onvrede) bij u groot is. Bij het maken van een omelet moeten een paar eieren breken… dat is allemaal onderdeel van het gewenste recept: een centrale, federale overheid.

Waarom dit alles?

Resteert nog een boeiend schrijven over de bankiers en waarom de overheid u toch zo doeltreffend elke meevaller uit uw handen weet te houden:

De werkelijke reden dat de overheid je kaal plukt. De conclusie is … dat de overheid alles doet om de bevolking permanent uit te melken en dat het niet zo vreemd is dat voor een kwart van de bevolking de vaste lasten niet meer zijn op te brengen. Overheden worden door bankiers […] gedwongen om de bevolking permanent uit te melken omdat alles, maar dan ook echt alles draait op en om schuld. Welke halve gare idioten zijn er ooit mee akkoord gegaan dat de geldvoorziening van landen in handen is van een sinister clubje Rothschilds bankiers?

Het is wat populair verwoord, maar zie hier waarom al bovenstaande plaatsvindt. Er wordt door een sinister (psychopathisch) clubje medemensen een vreemd spel uitgespeeld. Een spel voor volledige, totalitaire macht. En wat u hier ziet gebeuren zijn hun middelen en resultaten…

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oliereus Total perst Oeganda via Nederlands nepfiliaal af met ISDS-claim

Toon- vs draagplicht; Geen ID op zak, laat hem dan thuis zien aan oom agent