in , , ,

De revolutie is volop bezig en bijna niemand ziet het

Alsof ze allemaal waren verbonden met hetzelfde commandocentrum, zo reageerden de leiders van individuele landen toen de “coronapandemie” uitbraak.

Zonder oog te hebben voor de economische verwoesting en ellende voor miljoenen mensen sloten ze hun bevolking op en handelden ze alsof iemand hen bestuurde.

We hebben eerder geschreven over de komende geplande reset van de wereld onder leiding van het WEF (World Economic Forum). We hebben ook geschreven over de tactiek van de Nederlandse overheid om dingen zoals mondkapjes te gebruiken om een gedragsverandering bij mensen te bewerkstelligen.

Ogenschijnlijk hebben bovengenoemde zaken weinig met elkaar te maken, maar als je wat verder kijkt, dan zie je dat we het hebben over precies hetzelfde, namelijk een gedragsverandering van de bevolking die nodig is om de Reset te bewerkstelligen.

Klaus Schwab, de voorzitter van het WEF, zei dat wij de keuze hebben tussen het voortdurend versterken van de huidige trends van polarisatie, nationalisme, racisme en toenemende sociale onrust of het creëren van een “nieuw sociaal contract”.

Hij noemt de gedragsverandering die volgens hem nodig is om alles en iedereen weer in harmonie met de natuur te brengen, niet een reset, maar de Vierde Industriële Revolutie. Een proces waarbij wij gebruik zullen maken van geavanceerde technologieën, waardoor wij een beter leven zullen krijgen. Samengevat is er een totale reset nodig van alles.

Ook bij het WEF kom je het woord “gedragsverandering” tegen en dat is geen toeval.

De coronapandemie is een kunstmatig gecreëerde om die grote geplande Reset op gang te krijgen. Het “virus” heeft ervoor gezorgd dat de complete wereld in een lockdown situatie terechtkwam die door de economische gevolgen daarvan de perfecte basis creëert voor de Reset.

Wat niet erg bekend is, is het feit dat de WEF ook betrokken was bij Event 201, de grootschalige pandemie oefening die werd gehouden net voordat het “echte virus” opdook en waar uiteraard Bill en Melinda Gates een prominente rol bij spelen. De coronapandemie is niets anders dan een false flag aanval op de wereldbevolking en een kenmerk van iedere false flag operatie is dat er altijd oefeningen plaatsvinden rondom of net voor de werkelijke gebeurtenis.

Het nieuwe systeem, het nieuwe normaal, zal totaal anders worden dan wat wij nu gewend zijn. Het is een hele nauwe samenwerking tussen de leiders van de digitale industrie en de overheden. Bij dit alles zal ook een einde komen aan de democratie en deze zal worden vervangen door een technocratie.

Technocratie is een organisatorisch systeem, waarbij de beleidsmakers beslissen aan de hand van adviezen van deskundigen op deelterreinen, veelal wetenschappers of ingenieurs.

Je ziet dit systeem voor je ogen vorm krijgen. Een systeem waarbij de burger (openlijk) totaal niets heeft in te brengen en de zich permanent verschuilt achter wetenschappelijke adviseurs om de nog resterende vrijheden bij de bevolking weg te halen.

De nieuwe wereld wordt een digitale tirannie, met als belangrijk element een social credit systeem voor burgers, net zoals men dat in China heeft. Daar bovenop een 24/7 observatiesysteem, gekoppeld aan een heel strikte censuur. De “beperkingen” die worden opgelegd aan burgers in het kader van de coronahoax, zullen de basis vormen voor dit nieuwe Westerse systeem van social credit. Als je een masker draagt hoor je bij de maatschappij en als je bent gevaccineerd mag je solliciteren naar een leuke baan of met vakantie gaan met het vliegtuig.

Waar de wereld zich op een normale manier hoort te ontwikkelen, gebeurt dit nu niet. Het is juist het tegenovergestelde daarvan en men noemt dit ook wel social engineering. De maatschappij volledig ombouwen naar een ander systeem en daarbij gebruikmaken van onder andere psy-ops (psychologische operatie) zoals de Nederlandse overheid dat op dit moment doet. Het tijdstip om een nieuwe digitale tirannieke maatschappij neer te zetten is nu. De techniek die er hoort te zijn om de mensheid te dienen zal nu worden ge(mis)bruikt om diezelfde mensheid in het gareel te houden.

Het thema voor de vergadering van het WEF in 2021 is dan ook niet voor niets: The Great Reset.

De doelstellingen van die agenda klinken bekend, want het zijn in feite de doelstellingen van de 2030 Agenda, de blauwdruk voor een wereldregering zoals die een aantal jaren geleden door de paus werden gepresenteerd bij de Verenigde Naties. De motivatie voor de toen gepresenteerde agenda was gebaseerd op de tweede grote hoax, de klimaat bullshit. Ook daar, net zoals bij het virus, één lange rij van vrijheidsbeperkingen voor burgers, dit allemaal “om het klimaat en de planeet te redden”.

Nu worden er twee belangrijke elementen aan die hoax toegevoegd. De eerste is de coronapandemie hoax en de tweede is de steeds groter wordende rol van het WEF. Het grote probleem dat men had met de (VN) om de 2030 Agenda erdoor te drukken is dat het een  …..

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

RIVM: In 2020 stierven 404 mensen aan griep, normaal zijn dat er 6400. Wat klopt hier niet?

’Goedgekeurd coronavaccin werkt maar in de helft van de gevallen’