in ,

De “Russische coronavaccin hack” is een 3-voor-1-deal propaganda

The Guardian en alle andere voorspelbare stemmen melden momenteel dat Russische ‘door de staat gesponsorde hackers' hebben geprobeerd ‘medische geheimen' van Britse farmaceutische onderzoekers te stelen.

In dit stadium bieden ze geen onderbouwing, maar het dient wel als een goede onderwijsoefening in de technieken van moderne propagandisten.

Ten eerste het gebrek aan bewijs. Bekijk het Guardian-artikel, let op de volledige afwezigheid van bronnen of referenties. Er is geen link in zicht. Er is geen inhoud anders dan de nagepraat woorden van Britse overheidsfunctionarissen, wiens eerlijkheid en / of competentie nooit wordt ondervraagd.

Ten tweede de door weglating. Ze vermelden bijvoorbeeld niet de onthullingen van Vault 7 van Wikileaks dat de CIA / het Pentagon  hebben ontwikkeld om een ​​van hun eigen cyberaanvallen te laten lijken van overal ter wereld , uiteraard inclusief Rusland. Dit is duidelijk essentiële informatie.

Ten derde, de multitasking. Als je een enorme rode leugen op je voorpagina's spettert, is het altijd het beste om het meerdere agenda's tegelijk te laten serveren. In feite is een niet-ondersteunde verklaring die tegelijkertijd meerdere door de staat gesteunde verhalen dient, een van de veelbetekenende tekenen van propaganda.

Met deze volledig niet-geverifieerde claim ondersteunen de Guardian – of liever de mensen die de Guardian vertellen wat ze moeten zeggen – drie verhalen:

  1. De verdere demonisering van een “vijand”. Rusland wordt afgeschilderd als het nastreven van ‘egoïstische belangen met roekeloos gedrag' , terwijl wij (en onze bondgenoten) ‘doorgaan met het harde werk om een ​​vaccin te vinden en de wereldwijde te beschermen'.
  2. Het promoten van het vaccin. Het vaccin komt eraan. Het zal waarschijnlijk verplicht zijn, het zal zeker niet of onvoldoende zijn getest. Ze hebben reclame voor pro-vaccins nodig en niets verkoopt beter dan “ons vaccin is zo goed dat mensen het proberen te stelen”.
  3. Het belangrijkste is: het idee versterken dat Sars-Cov-2 een unieke wereldwijde bedreiging is die ons allemaal in gevaar brengt. De onuitgesproken veronderstelling is dat Rusland ons onderzoek moet stelen omdat het virus zo gevaarlijk is dat we er allemaal bang voor moeten zijn … ondanks dat het onschadelijk is voor de overgrote meerderheid van de mensen .

Of het nu gaat om de (volkomen ongefundeerde) bewering dat Rusland premies oplegt aan NAVO-militairen in Afghanistan , of het (zeer voorspelbare) “lek” dat “Russische inmenging” Corbyn steunde bij de algemene verkiezingen, het is duidelijk dat elke globalistische deal over het is dood en begraven, en het is weer een heel open seizoen in het Rusland van Poetin.

Lees verder bij de bron: OffGuardian


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wereldwijde vruchtbaarheidscijfers crashen: de wereld gaat over naar natuurlijke afname van de bevolking

Er is weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin