in ,

De “Russische coronavaccin hack” is een 3-voor-1-deal propaganda

putin poetin jdreport e1558452699778

The Guardian en alle andere voorspelbare stemmen melden momenteel dat Russische ‘door de staat gesponsorde hackers’ hebben geprobeerd ‘medische geheimen’ van Britse farmaceutische onderzoekers te stelen.

In dit stadium bieden ze geen onderbouwing, maar het dient wel als een goede onderwijsoefening in de technieken van moderne propagandisten.

Ten eerste het gebrek aan bewijs. Bekijk het Guardian-artikel, let op de volledige afwezigheid van bronnen of referenties. Er is geen link in zicht. Er is geen inhoud anders dan de nagepraat woorden van Britse overheidsfunctionarissen, wiens eerlijkheid en / of competentie nooit wordt ondervraagd.

Ten tweede de leugens door weglating. Ze vermelden bijvoorbeeld niet de onthullingen van Vault 7 van Wikileaks dat de CIA / het Pentagon technologie hebben ontwikkeld om een ​​van hun eigen cyberaanvallen te laten lijken van overal ter wereld , uiteraard inclusief Rusland. Dit is duidelijk essentiële informatie.

Ten derde, de multitasking. Als je een enorme rode leugen op je voorpagina’s spettert, is het altijd het beste om het meerdere agenda’s tegelijk te laten serveren. In feite is een niet-ondersteunde verklaring die tegelijkertijd meerdere door de staat gesteunde verhalen dient, een van de veelbetekenende tekenen van propaganda.

Met deze volledig niet-geverifieerde claim ondersteunen de Guardian – of liever de mensen die de Guardian vertellen wat ze moeten zeggen – drie verhalen:

  1. De verdere demonisering van een “vijand”. Rusland wordt afgeschilderd als het nastreven van ‘egoïstische belangen met roekeloos gedrag’ , terwijl wij (en onze bondgenoten) ‘doorgaan met het harde werk om een ​​vaccin te vinden en de wereldwijde gezondheid te beschermen’.
  2. Het promoten van het vaccin. Het vaccin komt eraan. Het zal waarschijnlijk verplicht zijn, het zal zeker niet of onvoldoende zijn getest. Ze hebben reclame voor pro-vaccins nodig en niets verkoopt beter dan “ons vaccin is zo goed dat mensen het proberen te stelen”.
  3. Het belangrijkste is: het idee versterken dat Sars-Cov-2 een unieke wereldwijde bedreiging is die ons allemaal in gevaar brengt. De onuitgesproken veronderstelling is dat Rusland ons onderzoek moet stelen omdat het virus zo gevaarlijk is dat we er allemaal bang voor moeten zijn … ondanks dat het onschadelijk is voor de overgrote meerderheid van de mensen .

Of het nu gaat om de (volkomen ongefundeerde) bewering dat Rusland premies oplegt aan NAVO-militairen in Afghanistan , of het (zeer voorspelbare) “lek” dat “Russische inmenging” Corbyn steunde bij de algemene verkiezingen, het is duidelijk dat elke globalistische deal over het coronavirus is dood en begraven, en het is weer een heel open seizoen in het Rusland van Poetin.

Lees verder bij de bron: OffGuardian

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e1d0434b52a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d7c2d78dc914a 640 birth

Wereldwijde vruchtbaarheidscijfers crashen: de wereld gaat over naar natuurlijke afname van de bevolking

eb30b10f2bf7023ecd0b470de7444e90fe76e7d61db817439cf6c1 640 DNA

Er is weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin