in

De ‘Samsomering’ van het vluchtelingenvraagstuk

Geweldig die Samsom! Die man zit boordevol goede ideeën. Zet de vluchtelingen op de veerpont terug naar het Turkse Wallhalla en ga ze later netjes met het ophalen. En dat op jaarbasis 30.000 stuks alleen voor . Dus na 10 jaar hebben we er ook 300.000 bij gekregen. Kost ook allemaal niks. Zo worden we in Nederland legaal volgepropt met alles wat we hier niet willen. Samsom krijgt dan toch z’n zin! Ze komen wel, maar dan netjes.

Vliegtuigladingen vol. Ja, want hij is bang dat ze anders verdrinken. Dat is natuurlijk beroerd genoeg want verdrinken doe je niet voor de lol. Het is voor de achterban van de PVDA (Partij voor de Arabieren) dat hij het zo brengt. Hij vindt het geweldig dat ze komen want hier hebben we nog niet genoeg werklozen. De autochtoon moet daar wel voor inleveren natuurlijk! De vreemdelingen krijgen immers voorrang bij de toewijzing van huizen en de toeslagen worden versneld uitgekeerd. Hoe krijg je het allemaal verzonnen? Daarvoor moet je toebehoren aan de linkse elitaire klasse. Die zijn zo bijdehand daar kan niemand tegen op.

1-Onderdak

(VVD in Hardenberg wil 216 huizen opkopen voor asielzoekers)

Als je zo’n ‘volksvertegenwoordiger’ op de  ziet dan ga je denken; “wat leven wij toch in een bevoorrecht land”. Zo’n ‘volksvertegenwoordiger’ komt voor de hele wereld op en dat is toch iets groots? Daar kan geen enkele buitenlandse ‘volksvertegenwoordiger’ aan tippen. Die kun je net zo goed afschaffen.

Daarnaast zie je onze gehandicapten en bejaarden knokken om voorzieningen, voor zover ze dat nog kunnen, maar daar heeft Samsom geen boodschap aan. Gooi die mensen uit de bejaardenhuizen en zet er die zielige stumpers uit ‘Boekoeseboeboe’ in.  Die hebben veel meer rechten en komen bovendien cultuurverrijkend binnenmarcheren met een lach op het gezicht, altijd vrolijk, nooit klagend of mopperend en bovendien zeer vredelievend. Geen prikkeldraad is hen te hoog! En niet te vergeten, het zijn allemaal chirurgen, tandartsen, advocaten, onderwijzers, kortom de “intelligentsia”. Zeer, zeer hoogopgeleid.

Laatst zag ik op een aantal van deze asielbehoeftigen in de Koepel te Arnhem. Die voelden zich niet lekker. Er werden mensen afgevoerd naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Bij het inladen in de ambulance riepen ze; “Er is niet eens een dokter”. Nou dat vond ik ook heel erg. Ik dacht dat er wel dokters zouden zijn. Heel veel dokters! Het gebeurt bij ons ook wel eens dat ze er niet zijn, maar wij zijn niet zo belangrijk. Na het onderzoek bleek dat ze een griepje hadden. Nou is het maar de vraag waar ze dat griepje opgelopen hebben.

Je moet er toch niet aan denken dat dit in Nederland gebeurd is, dan zullen er wel vragen gesteld worden in de Kamer in verband met de mensenrechten of iets dergelijks.

1-Samsom-2

Ik zie zo’n kamerlidje al voor me, handjes aan het microfoontje, een verongelijkt gezicht er bij, liefst een vrouwelijke afgevaardigde, dat ligt wat gevoeliger, vragen stellen aan Mevrouw de Minister Schippers. “Is het u wel bekend dat een aantal asielbehoeftigen een beetje last hadden van enige griepverschijnselen en wat denkt u daaraan te doen”? Een dergelijke vraag kan de goedkeuring van de huidige Kamervoorzitter uiteraard direct verkrijgen. Zij zal zelfs de vraagstelster aanmoedigen nog even door te gaan en haar spreektijd bij voorbaat al verdubbelen.

1-Keulen-2

In , en nog wat andere landen worden en passant soms vrouwen door asielbehoeftigen aangerand, beroofd of verkracht, maar dat is hun eigen schuld. Althans dat zegt een of andere Iman in Keulen. Nou als zo’n man dat zegt dan kun je niet anders dan dat beamen. Een Iman heeft altijd gelijk, ook al heeft hij geen gelijk! Vrouwen mogen eigenlijk na 18.00 uur niet meer op straat. Maar goed, Samsom heeft daar heus wel rekening mee gehouden. Hij zal wel een uitzonderingsregel opstellen voor vrouwelijke partijgenoten. Ik heb daar echt vertrouwen in. Ik wel!

Samsom draagt de hele wereld op z’n schouders. Een soort Atlas dus! Als er in Afrika een oorlog uitbreekt en er moeten 10.000.000 mensen naar Nederland komen, dan regelt hij dat! Iedereen is welkom. Hij doet het allemaal niet alleen hoor. Hij werkt nauw samen met de ‘medebruggenbouwer’ met de eeuwige lach. Mark Rutte. Die man heeft heel wat te lachen. Die moet zo nu een dan in een lachkramp schieten als hij dat domme Nederlandse Volk gadeslaat. Zo nu en dan verzint hij een of andere stomme smoes als hij iets moet verklaren, het volk trapt er in en hij ‘ligt in een deuk’. Samsom en hij spelen het spelletje voortreffelijk!

Mark wil graag het sociale stelsel vernietigen en Samsom helpt hem daarbij. Voor de achterban voert hij dan het ‘vluchtelingentoneelspel’ op, en doet hij alsof hij heel sociaal bewogen is. Hoe kun je nou zo’n stelsel het snelste opblazen? Gewoon miljoenen mensen binnenlaten en die aan de bijstand zetten. Werk is er immers niet. Heerlijk zoals die twee samen genieten! Ze willen allebei dolgraag naar de Brusselse Toren van Babel en hoe eerder je een land als Nederland kapot maakt hoe sneller je in Brussel zit. Daar houden ze wel van in Brussel. Dat is precies de goede weg naar de . Het volk kan het best geknecht worden door armoede. Dat is de doeltreffendste methode.

Dus beste lezer, die Samsom is zo gek nog niet. Maar ik wed dat hij samen met Kameraad Mark al een eilandje in de stille Zuidzee gereserveerd heeft voor het geval dat het toch niet zo goed zal gaan!

Lees verder bij de Bron: Nachthemel


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grote depressie 2.0 in volle ontwikkeling

ECB werkt aan nieuw betalingssysteem: IBAN betalingen worden simpeler en weg met cash