De ‘Samsomering’ van het vluchtelingenvraagstuk

Geweldig die Samsom! Die man zit boordevol goede ideeën. Zet de vluchtelingen op de veerpont terug naar het Turkse Wallhalla en ga ze later netjes met het vliegtuig ophalen. En dat op jaarbasis 30.000 stuks alleen voor Nederland. Dus na 10 jaar hebben we er ook 300.000 bij gekregen. Kost ook allemaal niks. Zo worden we in Nederland legaal volgepropt met alles wat we hier niet willen. Samsom krijgt dan toch z’n zin! Ze komen wel, maar dan netjes.

Vliegtuigladingen vol. Ja, want hij is bang dat ze anders verdrinken. Dat is natuurlijk beroerd genoeg want verdrinken doe je niet voor de lol. Het is voor de achterban van de PVDA (Partij voor de Arabieren) dat hij het zo brengt. Hij vindt het geweldig dat ze komen want hier hebben we nog niet genoeg werklozen. De autochtoon moet daar wel voor inleveren natuurlijk! De vreemdelingen krijgen immers voorrang bij de toewijzing van huizen en de toeslagen worden versneld uitgekeerd. Hoe krijg je het allemaal verzonnen? Daarvoor moet je toebehoren aan de linkse elitaire klasse. Die zijn zo bijdehand daar kan niemand tegen op.

1-Onderdak

(VVD in Hardenberg wil 216 huizen opkopen voor asielzoekers)

Als je zo’n ‘volksvertegenwoordiger’ op de  Televisie ziet dan ga je denken; “wat leven wij toch in een bevoorrecht land”. Zo’n ‘volksvertegenwoordiger’ komt voor de hele wereld op en dat is toch iets groots? Daar kan geen enkele buitenlandse ‘volksvertegenwoordiger’ aan tippen. Die kun je net zo goed afschaffen.

Daarnaast zie je onze gehandicapten en bejaarden knokken om voorzieningen, voor zover ze dat nog kunnen, maar daar heeft Samsom geen boodschap aan. Gooi die mensen uit de bejaardenhuizen en zet er die zielige stumpers uit ‘Boekoeseboeboe’ in.  Die hebben veel meer rechten en komen bovendien cultuurverrijkend binnenmarcheren met een lach op het gezicht, altijd vrolijk, nooit klagend of mopperend en bovendien zeer vredelievend. Geen prikkeldraad is hen te hoog! En niet te vergeten, het zijn allemaal chirurgen, tandartsen, advocaten, onderwijzers, kortom de “intelligentsia”. Zeer, zeer hoogopgeleid.

Laatst zag ik op TV een aantal van deze asielbehoeftigen in de Koepel te Arnhem. Die voelden zich niet lekker. Er werden mensen afgevoerd naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Bij het inladen in de ambulance riepen ze; “Er is niet eens een dokter”. Nou dat vond ik ook heel erg. Ik dacht dat er wel dokters zouden zijn. Heel veel dokters! Het gebeurt bij ons ook wel eens dat ze er niet zijn, maar wij zijn niet zo belangrijk. Na het onderzoek bleek dat ze een griepje hadden. Nou is het maar de vraag waar ze dat griepje opgelopen hebben.

Je moet er toch niet aan denken dat dit in Nederland gebeurd is, dan zullen er wel vragen gesteld worden in de Kamer in verband met de mensenrechten of iets dergelijks.

1-Samsom-2

Ik zie zo’n kamerlidje al voor me, handjes aan het microfoontje, een verongelijkt gezicht er bij, liefst een vrouwelijke afgevaardigde, dat ligt wat gevoeliger, vragen stellen aan Mevrouw de Minister Schippers. “Is het u wel bekend dat een aantal asielbehoeftigen een beetje last hadden van enige griepverschijnselen en wat denkt u daaraan te doen”? Een dergelijke vraag kan de goedkeuring van de huidige Kamervoorzitter uiteraard direct verkrijgen. Zij zal zelfs de vraagstelster aanmoedigen nog even door te gaan en haar spreektijd bij voorbaat al verdubbelen.

1-Keulen-2

In Zweden, Duitsland en nog wat andere landen worden en passant soms vrouwen door asielbehoeftigen aangerand, beroofd of verkracht, maar dat is hun eigen schuld. Althans dat zegt een of andere Iman in Keulen. Nou als zo’n man dat zegt dan kun je niet anders dan dat beamen. Een Iman heeft altijd gelijk, ook al heeft hij geen gelijk! Vrouwen mogen eigenlijk na 18.00 uur niet meer op straat. Maar goed, Samsom heeft daar heus wel rekening mee gehouden. Hij zal wel een uitzonderingsregel opstellen voor vrouwelijke partijgenoten. Ik heb daar echt vertrouwen in. Ik wel!

Samsom draagt de hele wereld op z’n schouders. Een soort Atlas dus! Als er in Afrika een oorlog uitbreekt en er moeten 10.000.000 mensen naar Nederland komen, dan regelt hij dat! Iedereen is welkom. Hij doet het allemaal niet alleen hoor. Hij werkt nauw samen met de ‘medebruggenbouwer’ met de eeuwige lach. Mark Rutte. Die man heeft heel wat te lachen. Die moet zo nu een dan in een lachkramp schieten als hij dat domme Nederlandse Volk gadeslaat. Zo nu en dan verzint hij een of andere stomme smoes als hij iets moet verklaren, het volk trapt er in en hij ‘ligt in een deuk’. Samsom en hij spelen het spelletje voortreffelijk!

Mark wil graag het sociale stelsel vernietigen en Samsom helpt hem daarbij. Voor de achterban voert hij dan het ‘vluchtelingentoneelspel’ op, en doet hij alsof hij heel sociaal bewogen is. Hoe kun je nou zo’n stelsel het snelste opblazen? Gewoon miljoenen mensen binnenlaten en die aan de bijstand zetten. Werk is er immers niet. Heerlijk zoals die twee samen genieten! Ze willen allebei dolgraag naar de Brusselse Toren van Babel en hoe eerder je een land als Nederland kapot maakt hoe sneller je in Brussel zit. Daar houden ze wel van in Brussel. Dat is precies de goede weg naar de dictatuur. Het volk kan het best geknecht worden door armoede. Dat is de doeltreffendste methode.

Dus beste lezer, die Samsom is zo gek nog niet. Maar ik wed dat hij samen met Kameraad Mark al een eilandje in de stille Zuidzee gereserveerd heeft voor het geval dat het toch niet zo goed zal gaan!

Lees verder bij de Bron: Nachthemel

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Wil Pronk schreef:

  Ik wil een hek om Nederland
  ik zou graag willen dat
  we ons weer terugtrekken
  achter de dijken
  ik wil dat mijn kinderen worden beschermd
  tegen de toestroom die ons land
  volgens de “gutmensch” komt verrijken.

  Ik wil een hek om Nederland
  met daarin dan wel weer
  een goed bewaakte grote poort
  waardoor de echte vluchtelingen
  binnen mogen komen,
  de christenen, bijvoorbeeld
  die overal ter wereld
  door moslims worden vermoord.

  Ik wil een hek om Nederland
  om de bokken van de schapen te scheiden
  zodat we de echte vluchtelingen
  met een tijdelijk verblijf kunnen verblijden
  ik wil niet nog meer van dat soort
  dat elkaar in het thuisland vermoordt
  maar in Den Haag en Brussel
  is er niemand die mij hoort.

  Ik wil een hek om Nederland
  ik zou graag willen dat we
  ons weer terugtrekken achter de dijken
  we halen de conflicten uit die regio
  ons landje binnen
  dat zal over een tijdje wel blijken
  maar naar mij word niet geluisterd
  de regering gaat immers over lijken.

  Ik wil een hek om Nederland
  om al die gezonde jonge venten
  uit ons land te bannen
  eenmaal binnen zijn die hun hele leven
  goed “gepamperd” onder de pannen
  maar wie luistert er naar mij? wie?
  zeker niet de mensen die
  rijk worden van de asiel “industrie”.

  Ik wil een hek om Nederland
  met daarin een goed bewaakte grote poort
  want wat er nu gebeurt is ongehoord
  in Brussel zijn ze bezig
  de autochtoon er in te luizen
  het geld is op, en ook de huizen
  maar niemand in Den Haag die mij hoort
  zo wordt ons Avondland vermoord

  Ik wil een hek om Nederland
  ik wil dat we ons terugtrekken achter de dijken
  maar voor de olie en het geld
  moet immers alles wijken
  de arme vluchteling krijgt geen kans
  een plek op een bootje
  is immers alleen weggelegd voor de rijken
  en daar zouden we bij die goed bewaakte poort
  eens beter naar moeten gaan kijken!!!

  Door:
  “Willemientje”

Geef jouw mening

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
%d bloggers liken dit: