in

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

via ellaster.nl

Het dringt in ons land maar langzaam door hoe groot de risico’s zijn van de covid-vaccinaties. In Israël is dat inmiddels anders. Daar is in korte tijd een derde van de bevolking met het Pfizer-vaccin ingeënt en de impact daarvan is alarmerend. De animo voor ‘een prik’ is in Israël dan ook zienderogen afgenomen.

Israël moest als boegbeeld fungeren voor de wereldwijde vaccinatiecampagne. Het plan was om de hele bevolking van 9,3 miljoen in korte tijd te vaccineren. Eind december werd daarmee gestart en inmiddels ontvingen 3,3 miljoen Israëli’s een eerste Pfizer-injectie em 2 miljoen ook al een tweede (stand op 7 februari).

Al vrij snel verschenen er op social media alarmerende berichten. Tientallen gevaccineerden bleken te te overlijden vlak na de vaccinatie of in enkele weken daarna.

Zie daarvoor de video hieronder. Daarin worden de namen van 28 overledenen genoemd en soms wordt er kort iets van de omstandigheden rond hun overlijden toegelicht.

Is deze video een aanwijzing dat er iets zeer ernstigs gaande is in Israël?
Het kan, maar het hoeft niet. Mensen gaan immers op een zeker moment dood. En sommigen misschien vlak na een vaccinatie.

Dit is ook het argument dat in Nederland al in een heel vroeg stadium – er moest nog met vaccineren worden begonnen – door de overheid via de media werd verspreid: ‘maak je geen zorgen als dit gebeurt, het is een natuurlijk fenomeen’.

Schokkend hoge aantallen

Dat mag zo zijn, maar de ontwikkelingen in Israël geven te denken als je wat dieper graaft. Op de Twitter-pagina van voormalig New York Times journalist Alex Berenson vond ik een tabel die erop wijst dat er veel meer aan de hand is dan een ‘natuurlijk proces’.

Deze tabel betreft de bijwerkingen van het Pfizer-vaccin in een groep van in totaal 22.631 personen die gevolgd is tot en met de eerste week na de tweede injectie. De tabel zelf ….

Lees verder bij de bron: Transitieweb


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Coronaboetes voor bewakers die kapperszaak beschermden tegen plundering niet kwijtgescholden

Wereldvreemde Ollongren na gigageflopt experiment met poststemmen: ‘Stemmen per brief logisch en niet ingewikkeld!’