in

De slimme vierde golf van Van Dissel

burning playing cards

Van Dissel presenteerde gisteren in de het risico van de vierde golf. Ik dacht dat ik een nachmerrie had, maar het was echt. Een scenario met bijna 3000 patienten op de IC's.

Maar Van Dissel was niet gek geworden. Het is een heel slimme voorbereiding op een nieuwe periode dat we onnodig beperkt worden in ons handelen in de komende maanden. Wanneer komt de echte bevrijdingsdag?

Even dacht ik dat ik in de film “Groundhog day” was beland. Waarin de hoofdrolspeler dezelfde dag keer op keer beleeft. Hij ging slapen en als hij wakker werd, dan begon dezelfde dag opnieuw. En opnieuw. En opnieuw. In het nieuws kwam dit:

Van Dissel had deze grafiek laten zien aan de Vaste Kamercommissie van de Tweede Kamer:

Maar toen ik wat beter nadacht, begreep ik pas goed dat deze vergelijking absoluut niet opgaat, maar hoe slim Van Dissel bezig was met de suggestie van die vierde golf.

Allereerst wist hij uit ervaring hoe gemakkelijk hij het en kamer om zijn vinger kon winden met dit soort grafieken en modellen. Het lijkt wel of de bovenkant van de curves (met een bezetting van rond de 3000 IC-bedden) de regering hypnotiseert, die vervolgens precies doet wat Van Dissel wil.

Dat dan maanden later van die niets klopte, maakt dan niet meer uit. Want of er wordt geen aandacht aan geschonken of het is niet gebeurd omdat er toch maatregelen waren genomen. Ik heb er kort geleden nog een blog aan besteed.

Maar er zit iets anders achter. En het is nodig om dat nu al ….

Lees verder bij de bron: Maurice de Hond


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gòh: Nederland paradijs voor brievenbusfirma’s die investeringsverdragen misbruiken

Ollongren onthult dat ‘luis in de pels’ Omtzigt weggewerkt moet worden