in ,

De stikstofkwestie is een voorwendsel om het recht op privé-eigendom af te nemen

Net als CO2 is nodig voor het overleven van mens en dier. Het is dus geen gif dat we moeten bestrijden. CO2 bevordert de groei van planten. Dat is de reden waarom glastuinbouwers CO2 in hun kas spuiten.

Zo is het ook met stikstof, dat voeding is voor de planten en de groei bevordert. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het nooit te veel zou kunnen zijn. Vooral niet voor soorten die op arme grond zijn aangewezen. Teveel van het goede is ook te veel.

Europese Unie handhaaft nieuwe parameters – Natura 2000

Af en toe verlaten de Brusselse eurocraten het comfort van hun air-conditioned kantoorkamers in de wansmakelijke EU- gebouwen, om met een nieuw ‘briljant’ idee te komen.

Het gaat altijd dezelfde kant op: een gevaarlijk pad naar een totalitaire, almachtige wereldregering, die de legitieme identiteit van de naties in het gedrang brengt.

In de eerste jaren na 2000 lanceerde de een van deze ‘briljante ideeën’, een programma met de naam Natura 2000, dat tot doel heeft een Europees netwerk op te zetten voor de bescherming van “broed- en rustplaatsen voor zeldzame en bedreigde soorten”, zoals vermeld staat op de officiële website.

In zijn 180 gebieden als onderdeel van een dergelijk netwerk aangewezen.

Natuurnetwerk nederland natura 2000 clo
Bron: Compendium voor de Leefomgeving

Een oogje houden op de eigendommen

Om particuliere eigenaren rustig te houden, zegt de Europese Commissie:

N2000: “Natura 2000 is geen systeem van strikte natuurreservaten waaruit alle menselijke activiteiten zouden worden uitgesloten. Hoewel het strikt beschermde natuurreservaten omvat, blijft het meeste land privé-eigendom.”

Commentaar: De zegt ons dat we rustig moeten blijven: het land zelf – in ieder geval “het grootste deel” daarvan, blijft in particulier bezit. Maar…

N2000: “De lidstaten moeten zeker stellen dat de locaties op een duurzame manier worden beheerd, zowel ecologisch als economisch”.

Commentaar: Hier zit het gif. De staten, die onder controle staan van de in Brussel, moeten ervoor zorgen dat deze “particuliere” grond ….

Lees verder bij de bron: Cultuur onder Vuur


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A. F. M. de Ribeaucourt
2 maanden geleden

Nog steeds hebben de schapen niet in de gaten dat er zo.n 100 kamerleden uit den Haag geslagen moeten worden en met het kabinet in een volkstribunaal berecht moeten worden.
Want dit is nog niet alles, want de plannen om de biotopen te verbranden in de biomassacentrales worden nu al uitgevoerd!

August Vermeilen
Antwoord aan  A. F. M. de Ribeaucourt
2 maanden geleden

Uiteraard worden de eigenaren als staatsvijandige elementen na onteigening vermoord door de misdaadgroep Oranje-Bilderberg-Schwab-Blackrock. Onnutte elementen in de ogen van het weer opbloeiende naziregiem.
Opsluiten van 103 kamerleden, kabinet en koning is geboden met een spoedig volkstribunaal.

JohnC
2 maanden geleden

Eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk: als de regering zegt dat CO2 schadelijk is, dan is de werkelijkheid dat er helemaal geen CO2 problee is. Als de regering migranten wil omdat de bevolking terug loopt dan weet je da de waarheid is dat migratie buitengewoon kostbaar is en dat het niet werkt en dat het behalve veel geld culturele problemen geeft. Al de regering zegt dat windmolens goed zijn dan weet je dat windmolens een giga finaciele schade veroorzaken ….. Dus als de regering zegt dat stikstof schadelijk is dan weet je dus dat er helemaal niets mis is met stikstof en dat het zelfs goed is voor de grond ….
De regering doet alles om NL van binnenuit te slopen.

Dus als ik nu zeg dat Rutte CS het zo goed doet dan weet U nu dat …….

Google, dat ‘desinformatie’ over vaccins censureert, heeft financieel belang bij AstraZeneca-prik

Wat een SCAM: Nederlanders van het gas af, maar nieuwe gasboringen Friesland voor verkoop aan buitenland is prima