in ,

De stikstofkwestie is een voorwendsel om het recht op privé-eigendom af te nemen

Net als CO2 is nodig voor het overleven van mens en dier. Het is dus geen gif dat we moeten bestrijden. CO2 bevordert de groei van planten. Dat is de reden waarom glastuinbouwers CO2 in hun kas spuiten.

Zo is het ook met stikstof, dat voeding is voor de planten en de groei bevordert. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het nooit te veel zou kunnen zijn. Vooral niet voor soorten die op arme grond zijn aangewezen. Teveel van het goede is ook te veel.

handhaaft nieuwe parameters –

Af en toe verlaten de Brusselse eurocraten het comfort van hun air-conditioned kantoorkamers in de wansmakelijke - gebouwen, om met een nieuw ‘briljant’ idee te komen.

Het gaat altijd dezelfde kant op: een gevaarlijk pad naar een totalitaire, almachtige wereldregering, die de legitieme identiteit van de naties in het gedrang brengt.

In de eerste jaren na 2000 lanceerde de een van deze ‘briljante ideeën’, een programma met de naam Natura 2000, dat tot doel heeft een Europees netwerk op te zetten voor de bescherming van “broed- en rustplaatsen voor zeldzame en bedreigde soorten”, zoals vermeld staat op de officiële website.

In zijn 180 gebieden als onderdeel van een dergelijk netwerk aangewezen.

Natuurnetwerk nederland natura 2000 clo
Bron: Compendium voor de Leefomgeving

Een oogje houden op de eigendommen

Om particuliere eigenaren rustig te houden, zegt de Europese Commissie:

N2000: “Natura 2000 is geen systeem van strikte natuurreservaten waaruit alle menselijke activiteiten zouden worden uitgesloten. Hoewel het strikt beschermde natuurreservaten omvat, blijft het meeste land privé-eigendom.”

Commentaar: De EU zegt ons dat we rustig moeten blijven: het land zelf – in ieder geval “het grootste deel” daarvan, blijft in particulier bezit. Maar…

N2000: “De lidstaten moeten zeker stellen dat de locaties op een duurzame manier worden beheerd, zowel ecologisch als economisch”.

Commentaar: Hier zit het gif. De staten, die onder controle staan van de Europese Commissie in Brussel, moeten ervoor zorgen dat deze “particuliere” grond ….

Lees verder bij de bron: Cultuur onder Vuur


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Google, dat ‘desinformatie’ over vaccins censureert, heeft financieel belang bij AstraZeneca-prik

Wat een SCAM: Nederlanders van het gas af, maar nieuwe gasboringen Friesland voor verkoop aan buitenland is prima