in , , , , ,

De telefonie industrie staat in Amerika voor de rechter en niemand spreekt erover

Sinds enige tijd zijn er steeds meer stemmen te horen die waarschuwen voor het gebruik van mobiele telefoons en de gezondheidsschade die wordt veroorzaakt door van mobiele telefoons en gsm-antennes.

Er is echter weinig bekend over het feit dat de mobiele telefoonindustrie in Amerika sinds 2001 voor de staat naar aanleiding van deze gezondheidsschade door de straling. van mobiele telefoons. Maar de massamedia informeren er op geen enkele manier over!

Hoe kwam het dat de mobiele telefoonindustrie in Amerika voor de rechter werd gebracht?

Het begon allemaal met de Amerikaanse wetenschapper Dr. George Carlo, die in de jaren negentig in opdracht van de Amerikaanse industrievereniging voor mobiele telefonie, CTIA, aan de wereld moest bewijzen dat de straling van mobiele telefoons geen enkel gevaar voor de gezondheid oplevert.

Dr. Carlo heeft gedurende meer dan zeven jaar meer dan 50 verschillende studies geëvalueerd en kwam tot de volgende conclusie: “We hebben relevante bewijzen dat het gebruik van mobiele telefoons niet veilig is.”

Zelfs toen al hadden de onderzoekers in het team van Dr. Carlo genetische schade in cellen geïdentificeerd die veroorzaakt werd door de straling van mobiele telefoons en die tot kunnen leiden.

Dr. Carlo had zijn resultaten openbaar gemaakt tegen de wil van de mobiele telefoonindustrie en moest er duur voor betalen. Zijn reputatie als wetenschapper werd in diskrediet gebracht, de onderzoeksgelden werden stopgezet, zijn huis brandde af tot op de grond en zijn privé-leven werd door de modder getrokken.

Dr. Carlo verwerkt zijn ervaringen in een boek getiteld “Mobiele telefoons: onzichtbare gevaren in het draadloze tijdperk: alarmerende ontdekkingen van een insider over kanker en genetische schade”.

Naar aanleiding van zijn ondubbelzinnige onderzoeksresultaten steunt Dr. Carlo, samen met andere wetenschappers, sinds vele jaren drie kleine advocatenkantoren, die sinds 2001 in Amerika een strijd strijden, vergelijkbaar met die van “David tegen Goliath”.

De journalist Benjamin Seiler schrijft:

Lees verder bij de bron: gedachtenvoer.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie onderzoekt bredere inzet van gezichtsherkenning

Huilen en slapeloze nachten: 3 op de 4 jongeren hebben moeite met spreken in openbaar