in

De Telegraaf baas: ‘In 2008 werd overheid al geadviseerd burger functioneel klimaatbang te maken’

Alexas_Fotos / Pixabay

Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, werd onlangs in het laster- en desinformatiedagblad Trouw.

Nu slaat hij terug, hard, en wel met feiten: u wordt bewust bang gemaakt door de , als strategie, om ‘urgentie te bevorderen’, zodat u na geïndoctrineerd te zijn door het Staatsjournaal en de rest van de klimaatneutrale NPO-mafia toch maar wel een warmtepomp koopt, uit angst voor hoog water en het verzakken van huizen.

In 2008, toen de Deltacommissie onder leiding van oud-minister Cees Veerman ervan werd beschuldigd over de zeespiegelstijging expres te overdrijven. Dat moest urgentie bij de burger garanderen.

Ik was in die dagen chef van de parlementaire redactie. In een uitgelekt communicatieadvies aan de commissie ging de trukendoos helemaal open. Het advies repte van ’functioneel bang maken’ en ’geef de urgentie zo weer dat de pijn in de buik wordt gevoeld’.

Ook werd geadviseerd wetenschap, bedrijven en bestuurders te mobiliseren, als ’proeftuin’ te verkopen en mensen duidelijk te maken dat ’WIJ’ een probleem hebben.”

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de Wereldwijde Samenzwering
2 jaren geleden

Op zich verbaast mij dat in het geheel niet. De overheid is al sinds een reeks van jaren heel vreemd en ongeloofwaardig bezig. Het zou mij niet verbazen als de Illuminatie (met daarachter een paar alien groepen) achter deze chaos en angst creërende ideeën schuil gaan.
Het is van het grootste belang dat in eerste instantie de overheid ter verantwoording wordt geroepen door de burgers en dat met name de partijen achter de schermen die achter deze zeer gevaarlijke waanzin scenarios worden opgepakt. Deze partijen moeten echt ter verantwoording worden geroepen vanwege het grote gevaar dat deze partijen voor de wereldwijde samenleving inhouden.

Totale controle: 17,5 miljoen Chinezen mogen niet meer vliegen door te laag sociaal krediet, EU volgt

Meer geheimen: nieuwe batch ‘Dark Overlord’ 9/11-documenten gelekt