in

De Telegraaf baas: ‘In 2008 werd overheid al geadviseerd burger functioneel klimaatbang te maken’

Alexas_Fotos / Pixabay

Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, werd onlangs in het laster- en desinformatiedagblad Trouw.

Nu slaat hij terug, hard, en wel met feiten: u wordt bewust bang gemaakt door de overheid, als strategie, om ‘urgentie te bevorderen’, zodat u na geïndoctrineerd te zijn door het Staatsjournaal en de rest van de klimaatneutrale NPO-mafia toch maar wel een warmtepomp koopt, uit voor hoog en het verzakken van huizen.

In 2008, toen de Deltacommissie onder leiding van oud-minister Cees Veerman ervan werd beschuldigd voorspellingen over de zeespiegelstijging expres te overdrijven. Dat moest urgentie bij de garanderen.

Ik was in die dagen chef van de parlementaire redactie. In een uitgelekt communicatieadvies aan de commissie ging de trukendoos helemaal open. Het advies repte van ’functioneel bang maken’ en ’geef de urgentie zo weer dat de pijn in de buik wordt gevoeld’.

Ook werd geadviseerd wetenschap, bedrijven en bestuurders te mobiliseren, Nederland als ’proeftuin’ te verkopen en mensen duidelijk te maken dat ’WIJ’ een probleem hebben.”

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Totale controle: 17,5 miljoen Chinezen mogen niet meer vliegen door te laag sociaal krediet, EU volgt

Meer geheimen: nieuwe batch ‘Dark Overlord’ 9/11-documenten gelekt