in , ,

De “Theranos”-fraude was eigenlijk een complot om het bloed en DNA van iedereen te monitoren

Fraudeur Elizabeth Holmes – die ooit op de cover van Fortune Magazine stond en werd gevierd als de volgende Steve Jobs – scamde honderden miljoenen dollars van rijke investeerders (meestal oudere mannen die gemakkelijk werden gehypnotiseerd door een jongere vrouw) om een ​​bedrijf genaamd Theranos op te richten .

Theranos beloofde honderden klinische bloedtests te miniaturiseren en beweerde al deze tests te kunnen uitvoeren met een enkele druppel bloed, met behulp van een geautomatiseerde machine die bij u thuis zou worden geplaatst voor dagelijks gebruik.

De marketing van deze machine – genaamd de Edison – stelde zich voor dat mensen elke dag een druppel bloed in hun eigen huis doneerden. De machine voert honderden laboratoriumtests uit op uw bloed en uploadt de resultaten vervolgens naar de Theranos-cloud waar “biomarkers” worden vergeleken met andere resultaten om diagnostische informatie over uw gezondheidstoestand en ziekterisico’s te produceren.

Maar Theranos was een enorme . De machines waren nep en werkten niet echt. Tijdens demonstraties voor investeerders beval Elizabeth Holmes lab-techneuten om handigheid te gebruiken om bloedmonsters van de machines te verwijderen en de bloedtesten uit te voeren met behulp van traditionele bench-analysetechnieken. Toen die tests eenmaal waren voltooid, voerden de techneuten heimelijk de resultaten terug in de machine, die vervolgens de testresultaten voor beleggers “produceerde”. De hele zaak was een massale fraude die naar slechte toneelmagie rook, maar het werd zwaar aangeprezen door de linkse media, die Elizabeth Holmes vierden als een god-achtige redder van de mensheid.

Theranos is nu gedemonteerd. Het bedrijf bestaat niet meer en Elizabeth Holmes is strafrechtelijk vervolgd door materieel misleide beleggers die bijna een miljard dollar hebben verloren aan de massale fraude.

Maar wat als de Theranos-fraude helemaal niet over ging? Wat als het hele schema echt om surveillance van uw bloed ging?

Theranos ging echt over het bouwen van een bloed- en - van iedereen

Dat is het diepere verhaal in dit alles. De Edison-machine was in werkelijkheid een bloed- en DNA-bewakingssysteem dat bij u thuis zou zitten en uw bloed elke dag zou controleren. Uw DNA en bloedprofiel zouden dan worden geüpload in een Theranos-database die uiteraard zou worden gedeeld met de globalisten die ook en Facebook runnen.

Henry Kissinger zat in het bestuur van Theranos. Zo waren andere globalisten en beïnvloeders verbonden aan de Clintons. Toen een werknemer dreigde te de te onthullen over Theranos, werd hij gestalkt en bedreigd door Theranos-idioten, net zoals klokkenluiders van Google vandaag worden bedreigd en geïntimideerd.

Theranos ging nooit over bloedonderzoek. Het echte doel was om bloedbewakingshardware in elk Amerikaans huis te installeren. Geen wonder dat de media Elizabeth Holmes bleven promoten alsof ze de tweede komst van Christus was.

Nog schokkender, zoals je in de onderstaande video zult zien, lijkt Elizabeth Holmes niet eens menselijk te zijn. Ze praat als een mannelijke demon, knippert nooit en bezit tientallen sets van exact dezelfde garderobe (zwarte coltruien).

Lees verder bij de bron: worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oorlogstrommels: Israël bereidt zich voor op directe aanval in Iran

Zweedse integratiemanager geeft toe: “We veranderen de demografische samenstelling”