in , , , , , ,

De Thijs H. zaak moest het beroepsgeheim onderuit halen en dat is vandaag gebeurt

via twitter.com/helenesmulders

Het is niet bij te benen, zoveel psychologische operaties (PsyOp's) je momenteel om de oren vliegen. Ik kondigde al aan dat zaken als die van Anne Faber onder meer tot de introductie van een ‘samen zoeken' app moesten leiden.

Vandaag zien we dan ook de introductie van die app gepusht door de media; waarbij ze de naam maar even veranderd hebben in ‘Sherlock'.

In mijn artikel van 29 mei jl. gaf ik een korte samenvatting van hoe al die moordzaken van de afgelopen jaren tot nieuwe wetgeving en maatregelen moesten leiden. De introductie van de app kondigde ik al op 18 december 2017 aan.

Ondertussen worden we weer warm gemaakt met een volgende vermissingszaak (Anja Schaap), zodat we lekker die nieuwe app gaan downloaden. Ook het zoeken naar een pyromaan in Gouda, helpt vast mee.

Zoals gezegd kondigde ik op 29 mei al aan dat het beroepsgeheim op de helling zou gaan. Vandaag lezen we dan ook in de Telegraaf:

De kliniek wilde de beelden eerder niet verstrekken vanwege het medisch beroepsgeheim. Maar de rechter oordeelde dat dit verschoningsrecht moest wijken voor het belang van waarheidsvinding.

„Ik begrijp dat het OM de beelden wil zien en neem het besluit van de voor kennisgeving aan.”

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zou heel goed kunnen dat ILP hét wereldwijde betaalsysteem wordt

VS verplicht opgeven socialmedia-accounts bij visumaanvraag