in ,

De vijf grootste leugens over de Ebola epidemie

13778452604 1a2b7facaf ebola1

  • Leugen 1) Ebola zal nooit naar de VS komen. Deze leugen is deze week al verbrijzeld toen het CDC moest bevestigen dat er een Ebola patiënt in een ziekenhuis in Dallas (Texas) is opgenomen. Niet alleen heeft Ebola zich al verspreid naar Amerika, maar een top wetenschapper die werkzaam is voor de FDA (Food and Drug Administration) zegt nu dat het Ebola-virus zich zal verspreiden over heel Amerika.
  • Leugen 2) Ebola wordt alleen verspreid via contact met lichaansvloeistoffen. Deze schandalige medische leugen kan binnenkort het leven kosten van miljoenen onschuldige mensen. In werkelijkheid kan Ebola zich over korte afstanden verspreiden via aerosolen (in de lucht zwevende deeltjes). Ook kan het zich verspreiden via besmette oppervlakken, zoals een deurknop of een toetsenbord.
  • Leugen 3) Gezondheidsautoriteiten hebben alles onder controle. De alles overkoepelende leugen die maar steeds herhaald wordt door de overheid is: “Maak je geen zorgen, we hebben alles onder controle”. Het feit dat een met een Ebola  geïnfecteerde man rechtstreeks het land binnenvloog en daarna nog 10 dagen door Dallas heeft gelopen, terwijl hij het virus bij zich droeg
  • Leugen 4) De enige  verdediging tegen Ebola is een vaccin of farmaceutisch medicijn. Deze leugen kan miljoenen mensen de dood in jagen als de Ebola uitbraak erger wordt. In een wanhopige poging om ervoor te zorgen dat Ebola miljarden winst gaat genereren voor de farmaceutische bedrijven en vaccinmakers, censureren het CDC, de FDA en zelfs de FTC routinematig waarheidsgetrouwe informatie over natuurlijke behandelingen die zeer beloftevol zijn zoals colloïdaal zilver.
  • Leugen 5) Ebola is een toevalstreffer van de natuur. “De hedendaagse versie van het Ebola-virus die nu zo agressief circuleert is een genetisch gemanipuleerd organisme (GMO)” verklaart Dr Cyril Broderick, hoogleraar “plant pathologie” in een voorpagina verhaal gepubliceerd in de “Liberian Observer”. Verdere ondersteuning van deze claim van het genetisch-manipulatie-onderzoek is dat de Amerikaanse overheid Ebola patenteerde in 2010 en nu beweert het intellectuele eigendom te bezitten over alle Ebola varianten. Het patentnummer is CA2741523A1.

Lees verder via Gewoon-Nieuws.nl.

 

Foto via EU Humanitarian Aid and Civil Protection cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
12374112645 de61b6a3fd jehova1

Met 1 wet zijn naast Syrië gangers ook Jehova getuigen, kerkgangers en de Paus terroristen

2348473754 8f416f340a f161

How to: Nederlandse Staat aansprakelijk stellen ivm illegale oorlog