in

HOERA de vlag kan uit, onze koning investeert flink in onze economie, #koopeenauto en #koopeenboot

EUnmask merkt op dat we als samenleving eigenlijk geen koninklijke familie meer kunnen veroorloven, die luxe past niet in deze tijden van extreme druk door bankiers:

Koning Willem-Alexander is eigenaar geworden van een splinternieuwe speedboot. Onze vorst heeft daarvoor diep in de buidel moeten tasten. Het luxueuze jacht van de Nederlandse scheepswerf Wajer & Wajer Yachts kostte hem zo'n 800.000 euro.

En de Nederlanders moeten naar de voedselbank om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien!

En nóg blijft massaal met vlaggetjes zwaaien op Koningsdag!

Tja, gewoon lekker 800.000 van onze gemeenschapseuro's verkwisten! Bedenk hoeveel arme Nederlanders daarmee gevoed zouden kunnen worden via de voedselbanken! En dat volgt op een prachtig stukje afpersing van de Griekse over een illegale haven speciaal voor Willem-Alexander zijn huis. Een huis in Griekenland, van 4000 vierkante meters en 4.5 miljoen euro's, met als buurman, dat volgt op de vorige woning die ook al veel veroorzaakte in Mozambique, of all places. Ach ja, voor de elite is er uiteraard altijd genoeg geld!

via Lang Leve Europa!.


 

Koning Willem-Alexander heeft een andere voorkeur voor zijn dienstauto dan prinses Beatrix. Vandaar dat de oude vertrouwde Volvo S80 Limousine van het Koninklijk Huis is verruild voor een modernere limousine: een extra lange Audi A8.

Slechts twee stuks

“De Audi A8 heeft de voorkeur gekregen gelet op de functionaliteit en de ervaring van het bedrijf RemetzCar uit Lisse met het verlengen van Audi's”, aldus de woordvoerster van de Rijksvoorlichtingsdienst tegen Autovisie. Het Nederlandse bedrijf RemetzCar is al sinds 1996 gespecialiseerd in het maken van limousines op basis van bestaande modellen. Van de Audi A8 bestaan wereldwijd slechts twee exemplaren. Eentje is eigendom van de heer Kooyenga uit Dokkum, eigenaar van Royal Class Directievervoer & Security dat luxe directie-auto's verhuurt en verkoopt. De andere is in handen van het Koninklijk Huis. De prijs van de limousine? De Audi van Kooyenga heeft ongeveer 350.000 euro gekost, maar de limousine van Willem-Alexander heeft een hoger prijskaartje omdat hij over andere specificaties beschikt, waaronder bepantsering. “Over de kosten doen we vanuit veiligheidsaspecten geen mededelingen”, aldus de woordvoerster van de Rijksvoorlichtingsdienst. De auto is volgens een woordvoerder van RemetzCar eind november gearriveerd. “Wij hebben vervolgens in een aantal maanden de auto aangepast naar specifieke wens van het Koninklijk Huis.”

Motorrijtuigenbelasting

De extra veiligheidsmaatregelen resulteren overigens wel in een hoger wagengewicht. De complete limousine zou 3.725 kilogram wegen. Met dat gewicht bedraagt de motorrijtuigenbelasting in de provincie Noord-Holland per jaar 2.604 euro, al zal Willem-Alexander dat niet hoeven af te dragen…

via Telegraaf.nl.

Photo by Nederland in foto's


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopla: nieuwe oorlog in Europa. Azerbeidzjan vs. Armenië

Gaat Ebola zorgen voor wereldwijd verplichte vaccinaties?