De VN verklaart een totalitaire oorlog aan de vrijheid van meningsuiting

  • Oftewel, vergeet alles over de vrije uitwisseling van ideeën: de vindt dat haar “waarden” worden bedreigd en degenen die deze waarden bekritiseren, moeten daarom tot zwijgen worden gebracht.
  • Vanzelfsprekend verzekert de VN iedereen dat “het aanpakken van haatzaaien niet betekent dat wordt beperkt of verboden. Het betekent dat haatzaaien niet kan escaleren naar iets gevaarlijkers, met name tot het aanzetten tot , vijandigheid en geweld, wat volgens het internationale recht verboden is”.
  • Echter, de VN wil de vrijheid van meningsuiting nog al degelijk wel beperken, vooral wanneer deze niet strookt met de agenda van de VN. Dit was duidelijk in het VN-Migratiepact waarin expliciet werd gesteld dat overheidsfinanciering aan “media die systematisch intolerantie, vreemdelingenhaat, en andere vormen van discriminatie jegens bevorderen” moet worden stopgezet.
  • In tegenstelling tot het VN-Migratiepact bevat het actieplan van de VN tegen haatzaaien wel een definitie van wat de VN als “haat” beschouwt, en het is toevallig de breedste en vaagste mogelijke definitie: “Elke vorm van communicatie in woord, geschrift of gedrag, die agressief is of pejoratieve dan wel discriminerende taal gebruikt met betrekking tot een persoon of een groep op basis van wie ze zijn, met andere woorden, op basis van hun , etniciteit, nationaliteit, ras , kleur, afkomst, geslacht of een andere identiteitsfactor “.

    Met zo’n brede definitie kunnen alle meningen als “hatelijk” bestempeld worden.

In januari heeft de secretaris-generaal van de Antonio Guterres zijn speciale adviseur voor de preventie van , Adama Dieng, opgedragen om “een versneld actieplan te presenteren tegen haatzaaien en haatmisdrijven”.

Guterres hield tijdens een persconferentie over de uitdagingen van de VN voor 2019 vol:

Lees verder bij de bron: Gatestoneinstitute


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opa en oma door politie beroofd van 2 wietplanten terwijl ze eventjes weg waren

Epstein kreeg drie 12-jarige Franse meisjes als verjaardagscadeau, aldus voormalige ‘Sex Slaaf’