in , , ,

De VN verklaart een totalitaire oorlog aan de vrijheid van meningsuiting

  • Oftewel, vergeet alles over de vrije uitwisseling van ideeën: de vindt dat haar “waarden” worden bedreigd en degenen die deze waarden bekritiseren, moeten daarom tot zwijgen worden gebracht.
  • Vanzelfsprekend verzekert de VN iedereen dat “het aanpakken van haatzaaien niet betekent dat wordt beperkt of verboden. Het betekent dat haatzaaien niet kan escaleren naar iets gevaarlijkers, met name tot het aanzetten tot , vijandigheid en geweld, wat volgens het internationale recht verboden is”.
  • Echter, de VN wil de vrijheid van meningsuiting nog al degelijk wel beperken, vooral wanneer deze niet strookt met de agenda van de VN. Dit was duidelijk in het waarin expliciet werd gesteld dat overheidsfinanciering aan “media die systematisch intolerantie, vreemdelingenhaat, en andere vormen van discriminatie jegens bevorderen” moet worden stopgezet.
  • In tegenstelling tot het VN-Migratiepact bevat het actieplan van de VN tegen haatzaaien wel een definitie van wat de VN als “haat” beschouwt, en het is toevallig de breedste en vaagste mogelijke definitie: “Elke vorm van communicatie in woord, geschrift of gedrag, die agressief is of pejoratieve dan wel discriminerende taal gebruikt met betrekking tot een persoon of een groep op basis van wie ze zijn, met andere woorden, op basis van hun , etniciteit, nationaliteit, ras , kleur, afkomst, geslacht of een andere identiteitsfactor “.

    Met zo’n brede definitie kunnen alle meningen als “hatelijk” bestempeld worden.

In januari heeft de secretaris-generaal van de Antonio Guterres zijn speciale adviseur voor de preventie van , Adama Dieng, opgedragen om “een versneld actieplan te presenteren tegen haatzaaien en haatmisdrijven”.

Guterres hield tijdens een persconferentie over de uitdagingen van de VN voor 2019 vol:

Lees verder bij de bron: Gatestoneinstitute


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Weg met de VN
1 jaar geleden

De VN bedoelt te zeggen dat burgers volledig vrij zijn mits het strookt met de ideeën van de VN. Laten we de VN maar direct stoppen want met de ze complete waanzin en de waanzin van Agenda 21 en Agenda 2030 is dit het laatste waar de wereld op zit te wachten.

Ouwelant
1 jaar geleden

Het kwaad zit ook in Nederland wat in de vorm van dijkhoff en harbers onder supervisie van onze eigen Rutte het verdrag van marrakech hebben opgesteld wat niet bindend zou zijn masr wel 83 verplichtingen heeft. Zie hiervoor YouTube debat over marrakech met azmani

frank
1 jaar geleden

De VN voert uit wat de VS hun verteld

Opa en oma door politie beroofd van 2 wietplanten terwijl ze eventjes weg waren

Epstein kreeg drie 12-jarige Franse meisjes als verjaardagscadeau, aldus voormalige ‘Sex Slaaf’