in

De volgende stap is het leger op straat

Het is niet voor niets dat Westerse legers al jarenlang hebben geoefend op wat men noemt “urban warfare”.

De door vrijmetselaar Rutte gecreëerde chaos in dit land zal worden aangegrepen om het leger in te zetten tegen de eigen bevolking.

Al jarenlang schrijven wij dat de enige manier om met succes “in opstand” te komen tegen de wijze waarop ons volk nu wordt bestuurd is door niet langer mee te werken. Het zogenaamde non compliance, een totaal vreedzame manier om ervoor te zorgen dat de controlesystemen van overheden niet langer werken.

Non Compliance is een veel betere manier om de New World Order en de bankiers tegemoet te treden dan door wilde demonstraties en confrontaties. Dat is namelijk precies wat ze willen, daar zijn ze op voorbereid en daar zal de bevolking altijd het onderspit delven. Politiestaat is het gevolg. 

Natuurlijk wist men al lang van tevoren bij het plannen van de huidige neppandemie dat het volk op een gegeven moment in opstand zou komen. Dat er een punt zou komen, waarbij mensen massaal de straten op zouden gaan om hun ongenoegen kenbaar te maken.

Als je als weet dat dit gaat gebeuren, dan kan je daar natuurlijk ook van te voren op inspelen en zorgen dat er organisaties zijn die zich opwerpen als vertegenwoordigers van het volk en waar mensen zich kunnen registreren om deel te nemen aan de protesten. Op deze manier heb je op voorhand al een van mensen die je als “staatsgevaarlijk” kunt beschouwen.

En aldus geschiedde. De was nog maar nauwelijks onderweg of daar was vanuit het niets Viruswaanzin. Overal waar je keek kwam Viruswaanzin in beeld. Wat opviel is dat deze club ontzettend veel aandacht kreeg in de mainstream media. Waar websites zoals deze er meer dan tien jaar over hebben gedaan om een redelijke hoeveelheid lezers op te bouwen, gebeurde dat bij Viruswaanzin in een tijdsbestek van enkele weken.

De door Viruswaanzin georganiseerde protesten hebben uiteraard totaal niets uitgehaald en vorige week kon je lezen dat alle gegevens van mensen die zich daar hebben geregistreerd, op straat liggen. Dat is double-speak om te zeggen dat ze veilig in de overheidsdatabase zijn opgeborgen.

Nu komen we in een volgende fase terecht en is Viruswaanzin, tegenwoordig Viruswaarheid, zo goed als van het toneel verdwenen. We komen nu in de fase die bij de vrijmetselarij favoriet is en dat is de fase: Chao. Hun motto is niet voor niets Ordo ab Chao en wie beter dan de bekende vrijmetselaar Mark Rutte om dit nu in de praktijk te brengen.

Er is een reden dat hij zo ongelooflijk liep te drammen op die avondklok. Niet alleen zal dit eraan bijdragen mensen richting vaccinatiespuit te dwingen, maar ook weet hij zeker dat de spertijd iets is wat veel emoties zal oproepen en waarbij de lontjes van mensen steeds korter worden.

Dan krijgen we de vreedzame protesten op het Museumplein in Amsterdam en tenzij ontelbare mensen met hun berichten op , wordt duidelijk dat het wederom de politie is die het vuurtje aanwakkert via hun Romeo’s. Zodanig dat de situatie volledig uit de hand loopt en dit het begin is van een niet aflatende serie rellen door het hele land.

Uit een analyse

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MachiVelli
1 maand geleden

dan zal de burger laten zien wie de baas is
De macht van de burger is onvoorstelbaar groot

man in black crew neck t-shirt standing beside woman in green and orange dress

Studie laat zien: Lockdowns (in Nederland) werken niet

Europees Hof zet stap richting cashloze maatschappij: Overheden hoeven contant geld niet meer te accepteren!