in

De VS moordmachine weer in handen van ‘volwassen en bekwame leiding’

oorlog 1563788385
hucky / Pixabay

Nu het wel zeker is dat Biden de VS presidentsverkiezingen heeft gewonnen, zullen de Democraten met geen letter meer reppen dat Rusland de presidentsverkiezingen heeft gemanipuleerd, zoals de Democraten en de regulere (massa-) media 4 jaar lang hebben geschreeuwd en dat gesteund door een groot deel van andere westerse politici en de media in die landen……..

Nog maar een paar maanden geleden liet Kamala Harris, de nieuwe vicepresident van de VS, op CNN weten dat Russische bemoeienis Biden de verkiezingen zou kunnen kosten…..

Zonder enig bewijs deed Harris haar uitlatingen, maar zoals Aaron Maté in een Twitterbericht opmerkte: wie wil de details nog kennen? Nu Biden heeft gewonnen zullen we met geen letter meer horen over Russische manipulaties, zo vervolgde Maté…… (in mijn woorden, maar daar komt het wel op neer)

CaitlinJohnstone, de schrijver van het hieronder opgenomen artikel, stelt dat elke Russische agent in de VS, elke trol in Sint Petersburg, elke Russische hacker die het met z’n allen de klokrond hadden voorzien op de zogenaamde democratie in de VS, ‘poef’ plotseling niet meer bestaan…… Russiagate werd in de lucht gehouden en dat in weerzin van alle bewijzen dat dit een opgeklopte leugen was……

Een leugen waarmee Hillary Clinton haar misadige handelen wilde verdoezelen >> het op een smerige (beter gezegd: misdadige) manier stelen van de voorverkiezingen in 2016 ten koste van Bernie Sanders…..)

Als de Russen werkelijk de verkiezingen zouden hebben gemanipuleerd, zoals het VS volk (en ook ons) 4 jaar lang werd voorgehouden door politici en media en waar dit in de VS zelfs als een oorlogsdaad werd bestempeld, vergelijkbaar met 9/11 en Pearl Harbor, zou het niet uit hebben moeten maken wie de verkiezingen had gewonnen, een dergelijke grote en grove inmenging in binnenlandse politiek van de VS (en andere landen*) zou een grote zaak blijven, echter nu Biden heeft gewonnen hoor je zelfs geen piep meer die daarnaar verwijst, zo vervolgt Caitlin volkomen terecht……

Wel is Chinagate nu in opkomst en wacht maar, als Trump eindelijk zal toegeven de verkiezingen te hebben verloren, zal hij China de schuld geven, zoals een aantal van de Republikeinen nu al doen…… Benieuwd of Ollongren, de AIVD en de MIVD binnenkort ook komen met China als nieuwe manipulator van de Nederlandse verkiezingen, al maken ze zichzelf dan nogmaals volkomen belachelijk niet alleen omdat het een leugen is, maar vanwege een al eerder geuite beschuldiging aan het adres van Rusland dat de Nederlandse verkiezingen in maart volgend jaar al zou manipuleren…… ha! ha! ha! ha! ha!

Hoe gek moet je zijn om met dergelijke onzin het volk te manipuleren, want dat is het, i.p.v. de Russen die onze verkiezingen manipuleren, zijn het juist de roepers van die valse boodschap die met hun leugens plus hun angst- en haatzaaierij de boel manipuleren, iets waar de reguliere media hier maar al te graag aan aan meedoen…….. (als Rusland hier werkelijk de boel manipuleert, zouden het ook de Russen moeten zijn die van de disfunctionerende VVD leugenaar en premier Rutte een held hebben gemaakt [althans dat is hij volgens de zogenaamd onafhankelijke media], ofwel Rutte is een Russische agent!! ha! ha! ha! ha!)

Met het verlies van Trump wordt er nu gesteld dat de kinderen het Witte Huis zullen verlaten en volwassenen die plek weer zullen innemen…. Caitlin is het eens met deze uitspraak en stelt (heerlijk sarcastisch) dat het nu gelukkig volwassenen zullen zijn die oorlogen beginnen tegen landen waar de VS niets te zoeken heeft….. Vergeet de woorden van Biden niet die Trump zwakte verweet in het optreden tegen landen als Venezuela en Iran……

Biden heeft dan ook beloofd dat hij een meer assertieve (lees: agressieve) buitenlandpolitiek zal voeren tegen de twee genoemde landen, uiteraard weer in totaal andere bewoordingen dan ik hier gebruik……

Waaruit je kan concluderen dat een nog agressievere aanpak van Iran en Venezuela maar één ding kan betekenen: weer twee illegale oorlogen van de VS tegen landen waar deze terreurentiteit, ofwel het Vierde Rijk, niets te zoeken heeft……..

Lees het artikel van ….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e7d7414e51a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714d7c2d7dd59744 640 fireworks 2020

BAM!! Kabinet komt deze week met algeheel vuurwerkverbod voor dit jaar

2782835976 b32d29b51b sheeple1

Nederlanders zaten aan FakeNewsMedia zender CNN vastgekluisterd