in , ,

De VVD zeurt over uitkeringsfraude van paar duizend euro vindt het niet erg dat we voor miljoenvoudige schip in gaan

36605c24c38cff756d1194ce 640 euro1

De VVD vindt normaal gaan doen duidelijk maar niets. ‘Beperking bonus bankiers geeft VVD slecht gevoel’, aldus kopte de NRC 1 oktober. Nederland dreigt – ja, dat riep Halbe Zijlstra heus – door niet meer aantrekkelijk te zijn voor zulke Sjoerd van Keulens, ‘in een achterstandspositie’ te geraken.

Ewalt Engelen veegt in De Correspondent met deze bonuschantage terecht de vloer aan. Dat door dat perverse bonussysteem het financiële stelsel op de rand van de afgrond gebracht is en banken met tientallen miljarden overheidsgeld gered moesten worden, telt voor de VVD kennelijk niet meer.

Toch merkwaardig dat er nog geen opstand in eigen gelederen uitgebroken is, omdat de VVD immers toch echt niet alléén maar bonanerende miljonairs onder haar kiezers telt: de partij die altijd zeurt over uitkeringsfraude van een paar duizend euro op kosten van de belastingbetaler, vindt het kennelijk niet erg als die belastingbetaler voor het miljoenvoudige daarvan het schip ingaat.

Lees verder via de Volkskrant.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zonder de huurverhogingen was er nu deflatie in Nederland

604.000 Nederlandse kinderen onder de armoedegrens