in , ,

De zaak Freiburg; Het ware gezicht van Merkel Duitsland

Nog steeds hebben te veel mensen twijfels, als het gaat om het gevaar dat uit gaat van de vele migranten en nepvluchtelingen, die sinds 2015 Europa hebben overspoeld. De meerderheid kwam in Duitsland terecht, vandaar dat ook de meest afschrikwekkende voorbeelden daar vandaan komen. Zo’n voorbeeld kwam deze week aan het licht, nadat de zaak twee weken door de politie was stil gehouden.

Dat is geen uitzondering, want slechte berichten over misdaden van migranten, worden in Merkel Duitsland verzwegen of naar de achterpagina’s pagina’s verbannen. Dit keer was Freiburg het toneel van een nieuwe tragedie, die zijn plaats in neemt in een intussen ongelooflijk lange rij.

Zoals gezegd speelde de zaak zich al meer dan twee weken geleden af. Een meisje van 18 liep in een technoclub met de naam “Velvet” een Syriër tegen het lijf. Tijdens het gesprek kreeg de man het voor elkaar om iets in haar drankje te doen, waarschijnlijk K.O. druppels. Na een poosje werd ze duizelig en voelde zich vreemd. Hij nam haar mee naar buiten, om “even wat frisse lucht te krijgen”. Toen ze eenmaal buiten waren, trok hij haar het nabij gelegen groen in en verkrachtte haar ter plekke. Door het middel was ze weerloos. De Syriër liet haar in de bosjes liggen en ging terug naar de club. Daar haalde hij zijn vrienden op, die hij mee naar buiten nam. Bij het groen aangekomen dook de hele groep op het weerloze meisje.

Hoeveel verkrachters er precies waren is niet bekend, maar via DNA sporen is de politie er achter gekomen dat het om zeker 15 mannen is gegaan. De hele groepsverkrachting heeft bij elkaar 4 uur geduurd. Intussen heeft de politie 8 Syriers, waarvan 1 met een Duitse pas, opgepakt en zij zitten nu vast. Naar de anderen wordt nog gezocht. Ook de hoofddader zit in de gevangenis. Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht, en ze heeft het overleefd. Over haar toestand op dit moment is niets bekend.

Over de daders is wel meer naar buiten gekomen. Allen hebben een strafblad, en zijn dus criminele migranten die al lang uitgewezen hadden moeten worden. Dat staat zelfs in de wet. Maar in het Duitsland van Merkel moet je het wel heel bont maken om te worden uitgezet. Het is dus geen wonder dat er steeds opnieuw slachtoffers vallen.

De groepsverkrachting heeft veel mensen geschokt, maar het is niet de eerste keer dat de stad met dit soort geweld wordt geconfronteerd. Ook in 2016 kwam Freiburg al op gelijksoortige manier in het nieuws. Een Afghaan verkrachtte en vermoordde toen de 19-jarige studente Maria Ladenburger. Hij werd gepakt en veroordeeld. Iedere keer worden dit soort zaken weggezet als uitzonderingen, of een ongelukkig toeval. Dan hoeft die politiek, die verantwoordelijk is voor de onhoudbare toestand in het land, geen consequenties te trekken. Dan kan Merkel nog een paar duizend “vluchtelingen” opnemen. Maar het zijn geen uitzonderingen, en zeker is er ook geen sprake van toeval.

De meeste nepvluchtelingen zijn jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten. Het is geen geheim, dat zij vaak agressief en bezitterig zijn, en daar komt nog bij dat het gif van de islam ideologie hen heeft geleerd dat vrouwen waardeloos zijn. Hun eigen vrouwen moeten gehoorzamen, en niet-moslim vrouwen worden gezien als vrijwild. Iedereen die ooit met de islam in aanraking is geweest weet dit. De Duitse en andere westerse regeringen weten dit ook. Maar dat weerhoudt ze er niet van om steeds meer van dit soort figuren te importeren, waarbij de levens en het welzijn van de eigen burgers zonder mededogen in de waagschaal worden gesteld.

Groepsverkrachting kwam eerder praktisch nooit voor in Europa, in tegenstelling tot Afrika en het Midden Oosten. Nu stapelen de zaken zich op. Vorige week nog werd een 16 jarig meisje in Italië het slachtoffers van een groepsverkrachting door migranten. Het ging nog verder dan in Freiburg, want zij werd door de daders vermoord. Er zijn mensen die beweren dat de meisjes die slachtoffer worden van dit soort zaken zelf medeschuldig zijn. Waarom gaan ze naar clubs en andere uitgaansgelegenheden, en waarom gaan ze om met migranten terwijl bekend is tot wat zij in staat zijn?

Dat is een foute benadering, want het smerige van de hele zaak is, dat de overheden in de verschillende landen, zeker in Duitsland, meisjes juist aanmoedigen om het gezelschap van migranten te zoeken. Dat zou goed zijn voor de integratie. Zelfs scholen en jeugdclubs worden hierbij ingeschakeld. Het groeiende aantal slachtoffers heeft hier niets aan veranderd. Jammer genoeg geloven nog steeds veel te veel mensen de leugens van de overheid.

Maar er staan ook andere vragen open. Waar zijn de vrouwenorganisaties, en waar zijn de feministen, die normaal gesproken, en terecht, meteen op de bres staan als er geweld tegen vrouwen wordt gepleegd? Nu horen we alleen maar oorverdovend zwijgen. Zijn deze slachtoffers minder waard omdat de daders migranten zijn? Is de gelijkschakeling van de overheid en de politieke correctheid al zo ver gevorderd dat men maar niets zegt? Of is men bang voor het verlies van subsidies en andere overheidssteun?

Op dit gebied is de vrijheid van meningsuiting immers ver te zoeken. Wat de reden ook is, deze voorvechters op het gebied van vrouwenrechten, moeten zich diep schamen. En zij zijn een categorie in een lange rij van instellingen en individuen, die liever wegkijken in plaats van in actie te komen tegen deze monsterlijke praktijken.

Gelukkig hebben de kiezers in Duitsland minder last van geheugenverlies, als het om dit soort zaken gaat. Zowel In Beieren twee weken geleden, als in Hessen deze week, is Merkel’s CDU keihard afgestraft. De verliezen liepen tot in de dubbele cijfers, en coalitiepartner, de SPD, is in feite gewoon de grond ingestampt. Toch nog een stukje gerechtigheid, hoe klein dan ook. Intussen begint Merkel de hitte in de keuken toch een beetje te voelen. Om aan het hoofd van de regering te kunnen blijven, heeft ze besloten om het voorzitterschap van de CDU op te geven. Ze zal in december aftreden.

Ook heeft ze bekend gemaakt dat ze niet meer als kandidaat beschikbaar is als er in 2021 een nieuwe regering wordt gekozen. Ze hoopt dat dit genoeg is om nog een poosje aan te kunnen blijven. Of dat klopt zal van de CDU zelf afhangen. Veel functionarissen beginnen bang voor hun baantjes te worden, en als ze in ruil hiervoor Merkel moeten opgeven zullen ze dat doen.

Maar intussen kan Merkel nog wel doorgaan met het naar binnen loodsen van illegale migranten, en het doordrukken van het Global Pact for Migration. Nog niet lang geleden vertelde ze trots dat ze de kanselier der migranten is. Voor de slachtoffers van haar politiek in heel Europa heeft ze geen woord over. Laten we hopen dat zij, en haar soort, zich ooit voor een tribunaal voor hun misdaden zullen moeten verantwoorden, zoals de AfD en de Burgerbewegingen hebben geëist. Natuurlijk komen de slachtoffers hier niet mee terug, maar het zal toch een stuk gerechtigheid zijn, als Merkel de celdeur achter zich hoort dichtvallen.

DEMO FREIBURG

Om tegen de groepsverkrachting, en andere misdaden gepleegd door migranten, te protesteren, riep de AfD in Freiburg op voor een demonstratie op maandag 29 oktober. Het moest een soort treurmars worden. Er kwamen tussen de 1500 en 2000 mensen op af, en de demonstratie was vreedzaam. Dat was niet het geval bij een tegen demo, waar Die Grunen en de SPD voor hadden opgeroepen. Antifa autonomen grepen de gelegenheid aan om in wilde hordes door de stad te trekken. Ze probeerden de AfD demo te blokkeren, en toen dat niet lukte, veranderde men van tactiek en werd er grof geweld gebruikt. Ook dit had geen succes.

De AfD demo kon zijn volledige route afleggen, en ook na de slotmanifestatie wist de politie een nieuwe gewelddadige blokkade te doorbreken. Laten we hier even bij stil staan. Antifa autonomen, die beweren dat ze links zijn, demonstreren voor verkrachters en voor het Merkel systeem. Veel dieper kun je eigenlijk niet zinken. Maar ach, we weten nu al dat ze toch weer een nieuw dieptepunt zullen vinden. Jammer, maar niets aan te doen.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

Duitse Kanselier Angela Merkel (links) heeft de kritiek op haar keuze van vorig jaar om meer dan een miljoen – voornamelijk islamitische – migranten Duitsland binnen te laten afgewezen. “We kunnen onze historische taak aan… we kunnen het aan. … “Angst en vrees mogen geen leidraad zijn voor onze politieke besluiten” zei ze tijdens een persconferentie op 28 juli, en voegde hier later aan toe: “Ik kan jullie niet beloven dat we nooit meer nog een vluchtelingengolf zullen moeten ontvangen.”


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VS, NAVO en EU hebben de Macedonische democratie misdadig gemanipuleerd en naar eigen hand gezet

Steeds meer Nederlandse bedrijven zien personeel als een verzameling data soms tot in het DNA