in ,

Decadent Europees Parlement wil 3,7 miljoen extra voor eigen limodienst

Terwijl de Europese samenlevingen onder zware bezuinigingsdruk gezet zijn door het beleid van de , we belegerd worden door economische migranten door slecht beleid van de EU, de EU zeer succesvol gechanteerd wordt en nu zelfs de EU als onofficiële en ongewenste federale overheid op instorten staat… besluit het Europees Parlement dat elke parlementariërs maar eens een gratis eigen limo met chauffeur verdient. Ja, de reeds bestaande en beschikbare vloot van gratis Mercedes Benzen (met chauffeur) volstaat nu kennelijk niet meer.

Het Europees Parlement wil een extra budget vrijmaken voor de aankoop van wagens en het aanwerven van chauffeurs. Het Europees Parlement stemt vandaag – woensdag 9 maart – over het plan om het transport van europarlementsleden in Brussel en Straatsburg wat comfortabeler te maken. Het gaat om een extra budget van 3,7 miljoen euro, meldt de nieuwssite Politico.

De grap met Straatsburg kost nu al 200 miljoen euro per jaar, en dat is nog exclusief reiskosten, en zorgt voor 20.000 ton extra CO2 in de lucht per jaar. Een succesvol burgerinitiatief met 1,3 miljoen handtekeningen tegen dit gestoorde gedrag sneuvelde uiteraard, door de input van Frankrijk.

De reiskosten schieten nu dus nog verder de lucht in, het wordt nu met ruim de helft duurder en komt nu op ruim 10 miljoen euro. De bureaucratie wordt immer duurder en duurder. En dit alles komt uiteraard op het toch al riante salaris uiteraard.

Het nieuwe plan houdt in dat het Europees Parlement 110 fulltime chauffeurs aanwerft. Op die manier komt er jaarlijks omgerekend 3,7 miljoen euro aan transportkosten bij, bovenop het transportbudget dat op dit moment 6,8 miljoen euro bedraagt. Politico meldt dat enkel de uniformen van de bestuurders al 116.000 euro kosten. Wordt het plan goedgekeurd, dan loopt het jaarlijkse bedrag voor het transport van de europarlementsleden op tot 10,5 miljoen euro.

Of de druivenpelmachine, de extra toelage voor parlementariers van ruim één miljard, hetnieuwe extreem luxe servies… Het graaien kent toch werkelijk geen einde. Als Rome: Extreme decadentie komt voor de val, en dit alles uiteraard geheel op uw kosten. Op welke leeft men daar eigenlijk?

Zie eventueel ook eens: Geld Graaien in het Europarlement: Hans van Baalen (VVD) editie, de serie: Hoe durven ze, het prachtige: Wanneer Europarlementariers handtastelijk worden, het mooie: Tom Staal trekt rioolput EU open: Brussel en Tom Staal trekt rioolput EU open: Straatsburg! Of het schrijven: EU Wapenfeit: We eisen meer van uw geld. En meer van dat moois, zie bijvoorbeeld de links op deze pagina.

De EU en het Europarlement kost ons dan wel een berg, we krijgen er wel wat voor terug:zoals de stofzuiger die niet meer zuigt (max 900watt) , de WC die niet goed doorspoelt (max 3.5 liter), het alarm op uw koffieapparaat, de kankerverwekkende lamp die slecht licht geeft, een richtlijn die dicteert welke bloemen de bloemenwinkel op de hoek mag verkopen, de regulatie van uw slaapkamergedrag, het sluiten van rijstroken op de A2, de maximum kromming van komkommers (20 graden), de minimum lengte voor bananen (14cm), de minimum leeftijd voor ballonnen blazen (8 jaar) en binnenkort uiteraard het verplichte spionnenkastje in uw auto. Ja, het is duidelijk allemaal zeer waardevol. Uw geldwordt hier goed besteed.

En dan hebben we het nog niet gehad over het mogelijk maken van de staatsgreep door de multinationals: ze drukken het CETA, TTIP en TiSA verdrag graag door tegen uw expliciet uitgesproken (3 miljoen handtekeningen) wens in. De bevolking is gewoon geen partij om rekening mee te houden in de EU. U moet gewoon betalen en zich verder niet met de EU bemoeien. En boven alles geldt: Geen kritiek! (a 2 miljoen pond)

En weet daarbij: Wij Nederlanders betalen netto het meest aan de EU van iedereen in de EU!

U kunt zich binnenkort weer uitspreken over het gedrag van de EU, stem op 6 april.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
5 jaren geleden

Vandaar dus de dubbele!!! naheffingen!

Simon
5 jaren geleden

.
Er moet smel iets gedaan worden om de loopjongens van het kankergezwel “de zionist” uit te schakelen.
Met gewone rechtsmiddelen lukt dit niet meer.
Wel Slimme directe manieren zoals vergiftigen -of indirecte familie gijzelen

Belastingen maken dranken flink duurder, Nederland op een na hoogste in de eurozone

Geen privacy over inkomsten en uitgaven: Belastingdienst en banken starten pilot met iDIN