in

Deel 4 alweer: Is er een heimelijke uitrol van 5G gaande?

Uit het hele land komen er berichten dat er – ondanks de lockdown – volop wordt doorgewerkt aan de aanleg van de infrastructuur voor 5G. Voor deze monteurs gelden de social distancing regels overduidelijk niet.

5G-masten Rozengracht

“Wij doen niks anders dan 5G-antennes installeren. Daar zijn we al vanaf oktober mee bezig en door heel Nederland.”

Zaterdag 4 april

“Een paar dagen geleden fietste ik even naar de Rozengracht, want ineens waren daar twee nieuwe gigamasten verrezen, zo had ik van iemand gehoord.

De chauffeur van de heftruckvrachtwagen, die de zendmasten omhoog had getakeld, vertelde mij open en eerlijk: “Wij doen niks anders dan overal 5G masten installeren. Daar zijn we al vanaf oktober mee bezig en door heel Nederland.”

5G Bulgaars busje

Daarvóór had ik geprobeerd een duidelijk antwoord te krijgen van het groepje Bulgaarse monteurs, dat op het punt stond weg te rijden in hun geblindeerde bestelautootje met Bulgaars nummerbord.

De baas van het stel ontkende stellig naar mij toe dat dit 5G was, want Nederland heeft immers helemaal geen papieren om 5G te installeren, zo zei hij.

Een omwonende filmde een stukje vanuit zijn bovenwoning ……

Lees verder bij de bron: Transitieweb

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Dat is dus die perfecte premier. Hij is een grote moordenaar. Illegaal en zonder voldoende onderzoek 5G masten laten plaatsen en de bevolking maar zoet houden met zijn corona. Wanneer zetten we die vuile satanist en zijn consorten af, want hij is alleen uit op de totale vernietiging van de bevolking en puur voor eigengewin!

Geef een antwoord

Ohjee: Coronavirus pandemie maatregelen kunnen nog wel twee jaar duren

Cornonavirus ’taskforce’: 80 plussers kunnen opname op een IC afdeling vergeten (‘da’s lief’)