in , , ,

‘Deep state’ oorlog van elite: Donald Trump dreigt zelfde lot te ondergaan als John F. Kennedy

soros funding violent protest

Donald Trump dreigt zelfde lot te ondergaan als John F. Kennedy, de laatste president die het tegen de ‘deep state’ durfde op te nemen – Nieuwe kleurenrevolutie (de Paarse) in de maak, en wel in de Verenigde Staten zelf.

Op de rand van april 2017 is het duidelijk dat de Amerikaanse ‘deep state’, de schaduwregering die bestaat uit het Democratische en Republikeinse establishment en de belangrijkste inlichtingendiensten, niet zullen stoppen voordat ze president Donald Trump op wat voor manier dan ook hebben uitgeschakeld. Analisten denken dat Trump en zijn team niet opgewassen zijn tegen deze vrijwel almachtige ‘deep state’. Deze strijd toont ondubbelzinnig aan dat de Verenigde Staten –net als de Europese Unie- al heel lang geen democratie meer zijn, maar worden geregeerd door een totalitair elite clubje.

Trump wordt alom gehaat door het Amerikaanse en Europese establishment. Hollywood haat hem; de intellectuele (maar idiote) academici haten hem, en de CIA en de rest van de ‘deep state’ –de permanente ‘nationale veiligheid’ bureaucratie in Washington- haat hem. En waarom? Omdat hij hun bestaanszekerheid bedreigt. Omdat Trump geen oorlog wil tegen de Russen, maar met hen wil samenwerken.

De zogenaamde ‘Russische bedreiging’ is echter de inkomstenbron van vele tienduizenden ‘deep state’ officials, ambtenaren en politici, aan beide kanten van de oceaan. Dit zijn de mensen die afhankelijk zijn van honderden miljarden dollars en euro’s belastinggeld die worden uitgegeven om het ‘Russische gevaar’ tegen te gaan. In de VS bedraagt het gecombineerde militaire- en veiligheidsbudget inmiddels meer dan $ 1 biljoen, oftewel duizend miljard dollar.

CIA/Soros Kleurenrevoluties

En toen kwam Donald Trump, die beloofde eindelijk een einde te maken aan het omver werpen van buitenlandse regimes en regeringen, aan het veroorzaken van de ene staatsgreep / kleurenrevolutie na de andere. Dat is nu juist waar de CIA van leeft. Een bekende grap gaat ongeveer als volgt: ‘Vraag: Waarom kan er geen kleurenrevolutie in de VS uitbreken? Antwoord: Omdat er geen Amerikaanse ambassades in de VS zijn.’

De CIA heeft voornamelijk via Amerikaanse ambassades een waslijst aan kleurenrevoluties –feitelijk niets anders dan ordinaire staatsgrepen- veroorzaakt. Alleen al deze eeuw gaat het om:

* De Bulldozer Revolutie in Servië (2000);
* De Roze Revolutie in Georgië (2003);
* De Oranje Revolutie in Oekraïne (2004);
* De Tulpen Revolutie in Kirgizië (2005);
* De Cederen Revolutie in Libanon (2005);
* De Jeans Revolutie in Wit Rusland (2006);
* De Saffraan (gele) Revolutie in Myanmar (2007);
* De Groene Revolutie in Iran (2009 – maar mislukt);
* De Druiven Revolutie in Moldavië (2009);
* De Euromaidan Revolutie in Oekraïne (2014);
* De Kleuren Revolutie in Macedonië (2016).

Al deze revoluties hebben één ding gemeen, namelijk de intensieve bemoeienissen van de talloze NGO’s van de extreemlinkse multimiljardair-globalist George Soros, organisaties die tevens nauw samenwerken met de EU.

Soros gaat overal op dezelfde manier te werk. Eerst financiert en organiseert hij ‘professionele demonstranten’, die een speciale kleur gaan gebruiken en zoveel mogelijk andere mensen aan hun kant proberen te krijgen. Vervolgens veroorzaken de NGO’s in samenwerking met de CIA en hun oppositiegroepen desnoods met geweld voor een regimewisseling, een omwenteling, een coup d’etat.

Trump eerste president na Kennedy die CIA durft te trotseren

Nog een reden waarom Trump wordt gehaat is dat de nieuwe president van plan zou zijn om flink de bezem door de inlichtingendiensten te halen.

Daarmee is Trump de eerste president sinds John F. Kennedy die het openlijk tegen de CIA en de ‘deep state’ durft op te nemen. Nadat JFK door de CIA in de mislukte ‘Bay of Pigs’ invasie in Cuba werd gelokt, bezwoer hij dat hij de CIA in ‘duizenden stukken zal versplinteren en deze door de wind zal laten wegblazen.’ Kennedy ontsloeg CIA directeur Allen Dulles, en dat was de druppel. We weten hoe het met JFK afliep, en overigens ook met Dulles: hij kreeg zitting in de Commissie Warren die onderzoek deed naar de moord op Kennedy.

De oorlog van de ‘deep state’ tegen Trump bestaat uit drie fasen, drie ‘speelkaarten’, te weten 1) de delegitimering kaart; 2) de Herbert Hoover kaart, en 3) de John F. Kennedy kaart.

1) De Delegitimering kaart. De CIA en George Soros proberen inmiddels een nieuwe kleurenrevolutie te ontketenen, naar nu een in de VS zelf: de Paarse Revolutie. Die kleur is de mix tussen de ‘rode’ en de ‘blauwe’ staten. Sinds de verloren verkiezingen draagt Hillary Clinton bij publieke optredens opvallend vaak kleding met een paarse kleur. Haar man Bill is gezien met paarse stropdassen. Op social media wordt veel geschreven over het gebruik van de kleur paars. Daarnaast gaan de door Soros betaalde professionele linkse demonstranten al wekenlang tekeer.

2) De Herbert Hoover kaart. Mocht het niet lukken om bijvoorbeeld een afzettingsprocedure tegen Trump te organiseren, dan zal de volgende fase in werking treden, en dat is het veroorzaken van een verwoestende financieel-economische crash. Hetzelfde overkwam president Hoover, die net als Trump een enorm opgeblazen aandelenmarkt, ontstaan door goedkoop krediet, erfde, die op Zwarte Dinsdag in oktober 1929 uit elkaar klapte en de Grote Depressie veroorzaakte. Een nog grotere crash staat inmiddels voor de deur, en de Democraten zullen niet aarzelen de schuld ervan te geven aan Trump, net als ze destijds met Hoover deden.

3) De John F. Kennedy kaart. Chuck Sumer, een machtige Democratische senator en een belangrijke spil in het ‘deep state’ monster, zei onlangs op TV dat de inlichtingendiensten tal van mogelijkheden hebben om Trump terug te pakken als hij zijn strijd tegen hen voortzet. Er is niet veel fantasie voor nodig om te bedenken wat hij bedoelde. Trump houdt er overigens al lang rekening mee dat het establishment hem probeert te vermoorden. Niet voor niets heeft hij de ongebruikelijke stap genomen om de officiële ‘secret service’ beveiligers aan te vullen met zijn eigen loyale privé beveiligers.

Deep State zal vermoedelijk winnen, maar tegen welke prijs?

Er zijn drie mogelijke uitkomsten van deze oorlog: 1) Trump verslaat de ‘deep state’; 2) De ‘deep state’ lijft Trump in; 3) De ‘deep state’ verslaat Trump / zet hem af / vermoordt hem.

De kans dat Trump als overwinnaar uit de bus komt, is niet groot. De ‘deep state’ bestaat al tientallen jaren, en is veel machtiger dan de president. De tweede optie is eveneens niet waarschijnlijk. Trump is er niet de man naar om op de knieën te gaan. Hij werd geen president om vervolgens de zoveelste marionet te worden. Hij heeft immers meer dan genoeg geld om royaal van zijn pensioen te kunnen gaan genieten.

Een desastreuze financieel-economische crash en diepe crisis lijkt dan ook de onvermijdelijke volgende stap te zijn. En als dàt niet werkt, dan zal de ‘deep state’ alle mogelijke middelen gebruiken om Trump te verwijderen – inclusief een eventuele moordaanslag, die vermoedelijk als een ‘ongeluk’ zal worden aangekleed.

Kortom: er staat ons de komende weken en maanden nog het nodige te wachten. Met een beetje pech zullen de acties van de ‘deep state’ niet alleen voor Amerika, maar ook voor Europa en de rest van de wereld ingrijpende gevolgen hebben.

Bron

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
C8ZZa2XXUAElNzo

MH17: Een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan

8670949717 28de024ebd electromagnetic fields phone

Blootstelling aan elektromagnetische velden gelinkt aan dodelijke spierziekte ALS