in , ,

Democratie in Nederland: Gebruik het of Verlies het – Laatste kans!

Democratie in Nederland: Use it, or lose it. Last call, laatste kans, bescherm je inspraak! Laat de politici horen dat jij ook gehoord wilt worden als zij besluiten over jouw toekomst.

Wat mij irriteert is dat de steeds weer aan het macht grijpen is, en daarmee op elke mogelijke en vooral ook onmogelijke manier alle lokale overheden probeert te overheersen. De macht die het grijpt is daarna oncontroleerbaar en volgens hen definitief en alternatiefloos overgedragen. De heren met de macht zijn echter niet verkozen en leggen ook nergens echte verantwoording af. Willen we die organisatie nu écht weer meer macht geven?

Nu speelt het toe-eigenen van Oekraïne voor en door de EU. is nu (mede door flink toedoen van de EU zelf!) een rommeltje geworden. De acties van de EU waren goed voor bijna niemand, toch moest Oekraïne sneuvelen in dit spel voor meer macht. Het is uiteraard niet goed voor de bestaande EU landen om de EU juist nu en op deze manier uit te breiden met Oekraïne, toch kent de uitbreidingsdrang van de EU-politici letterlijk geen grenzen.

Eurocommissarissen (Stefan Fule, commissaris van uitbreiding) hebben zelfs toegegevenhet hele Oostblok te willen veranderen door hen lid te maken van de EU, zelfs bewust tegen de expliciet uitgesproken wens van de bevolking in (Van Rompuy, tot onlangs EU-president).

Dan is nu de vraag:

  • Ga je stilzwijgend akkoord met deze ongetemde uitbreidingsdrang en bijbehorende staatsgrepen die voor doden zorgen en zorgen voor een invasie van mensen (vaak net als jij en ik) die door toedoen van de EU het leven thuis onmogelijk werd gemaakt?
  • Of wil je inspraak houden in besluitvorming rondom de EU? Wil jij inderdaad onderdeel zijn van de oplossing? Als je inspraak – dus democratie – wilt in jouw, en de Nederlandse toekomst, dan moet je daar nu actief voor stemmen!

Democratie: Use it, or lose it. Eis inspraak in uitbreiding van de EU. Je kan alleen vandaag je papieren handtekening nog insturen of dit weekend nog je digitale handtekening zetten op GeenPeil.nl.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vluchtelingen: “Een geld genererend complot tegen o.a. arbeiders en sociaal zwakkeren”

Staats Dijkhoff van Asiel: Komst AZC in wijk is net zoiets als komst nieuwe supermarkt