in ,

Democratie: ‘Kabinet zal uitslag referendum over aftapwet negeren’

Dat stelt CDA-leider Sybrand Buma in een interview in de Volkskrant. “Hier ga ik uiteindelijk de keuze maken dat we dit niet beschouwen als een echt referendum.”

“En ik wil dat die sleepwet doorgaat.” Volgens Buma denkt de rest van de coalitie er ook zo over. Hij noemt het referendum “een rest uit het verleden” en ziet daarom ook niet goed hoe de uitslag moet worden overgenomen, “terwijl we eigenlijk al hebben afgesproken dat we van het raadgevend referendum af willen.”

Volgens de CDA-leider leent het onderwerp zich ook niet voor een volksraadpleging. Hij noemt de een “buitengewoon ingewikkeld ding met enorme consequenties als het niet doorgaat”. Buma vindt dat daar niet enkel met een ja of een nee over moet worden gestemd.

Lees ook eens verder bij de Bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

Democratie is alleen aan de orde als de elite het antwoord krijgt dat ze wil hebben …

Revo Lutie
3 jaren geleden

Wat is er aan de hand bij de NL regering? En dan ook nog het CDA? Denken zij de wijsheid in pacht te hebben? Dit begint ergerlijke en ook gevaarlijke trekken te vertonen van een dictatuur. Ik heb een betere oplossing: de regering geeft of volledige opening van zaken waarom dit nodig zou zijn of zij vertrekt !!!! Oja: en dat referendum moet er komen !!!!! Zo niet goedschiks dan kwaadschiks !!!

jungleelephant
3 jaren geleden

Hypocriete judas!Met een raadgevend referendum vegen ze hun elitaire achterste af,waarmee ze laten zien dat ze zich mijlen ver boven het volk verheven voelen!Het volk dat hen zo riant betaald ook nog!Waarom gaan we niet de straat op en schoppen ze uit het Binnenhof?In andere landen gaan ze de straat op,pikken het niet langer om uitgewoond en misbruikt te worden!Waarom hier niet?Het NL volk bestaat hoofdzakelijk uit watjes,bah!

Demiurg
3 jaren geleden

De Ratten Negeren ook [al] de Democratie.
Dus is dit niets nieuws

Anton Haksteeg
3 jaren geleden

Wat een democratie, wat een democratie. De dictatuur wordt met de dag erger niet alleen met die Kaag maar met het gedrag van dit zgn. kabinet. Een stel absolute oplichters zijn het. Het wordt tijd dat de ondersteen boven op die misselijk makende figuren van rutte en pechtold terecht komen. dit is geen regering maar een cubaanse dictatuur een afgang in Europa

Frits
Antwoord aan  Anton Haksteeg
3 jaren geleden

Vooral die NEP- Christen Buma maakt zich belachelijk – door dit zo te stellrm

Anton Haksteeg
Antwoord aan  Frits
3 jaren geleden

De man is niet eens een nep Christen hij is helemaal GEEN Christen hij is het beeld van de anti-Christ zoals een ieder die een zgn.kabinet steunt met een palestijnse er in. Wat een afgang. Nederland let op Uw saeck.

,
Antwoord aan  Frits
3 jaren geleden

,

jip
3 jaren geleden

V, H Buma [CDA] : Laan van Leeuwesteyn 47, 2271HJ, Voorburg
Gooi wat voor z’n deur

Hj
3 jaren geleden

Dat kan je verwachten van deze Joods – Chtristelijke oplichters – welke niets meer hebben met oprechtheid – intergriteit en moraal. En Slechte vootbeelden zijn

Uiterst pijnlijke vondst: Hoe komen NAVO-wapens bij ISIS?

Nederlandse welvaart nog steeds in crisis