in ,

Den Haag steunt ISIS en al-Nusra

, als partner van Amerika en in de strijd tegen ISIS, valt akelig door de mand nu een al-Nusra commandant in een Duits interview uit de school klapt.

Ze krijgen tanks en zware wapens via onder andere Turkije en voor het “per ongeluk” bombarderen van het Syrische leger door Amerika was er telefonisch contact met ISIS.

Jabhat al-Nusra werd in januari 2012 opgericht als een onderafdeling van de Islamitische Staat in (ISI). Na een aantal interne strubbelingen ging al-Nusra zelfstandig verder en is vooral actief in noordwest . De organisatie wordt net zoals ISIS door alle westerse landen aangemerkt als een terroristische organisatie.

Al-Nusra is op dit moment actief rondom Aleppo en vecht uiteraard tegen het bewind van de Syrische president Assad.

In een interview met het Duitse blad Focus heeft een commandant van al-Nusra, Abu Al Ezz, toegegeven dat ze worden gesteund door Amerika. Maar, volgens de commandant geven ze niet genoeg steun en heeft de groep meer geavanceerde wapens nodig om succes te kunnen boeken tegen de Syrische .

Samengevat komt het interview hier op neer:

  • Al-Nusra ontvangt directe steun van Amerika.
  • Ze hebben tanks en andere zware wapens gekregen via Libië en Turkije.
  • Ze hebben binnen Aleppo de beschikking over officieren en deskundigen uit Amerika, Israël en Turkije.
  • De bevelhebbers van ISIS worden aangestuurd door Westerse inlichtingendiensten.
  • Ze zijn tegen een wapenstilstand en humanitaire hulp.
  • Ze zeggen: “Amerika staat aan onze kant”.

Met het bovenstaande in gedachten, klinkt het volgende opeens ook erg logisch:

Volgens de voorzitter van het Syrische parlement beschikt hun veiligheidsdienst over geluidsopnames tussen ISIS terroristen en Amerikaanse militairen, net voor de aanval van de door Washington geleidde coalitie-aanval op Syrische regeringstroepen in de buurt van Deir ez-Zor op 17 september jongstleden.

Volgens Hadiya Khalaf Abbas is de Syrische veiligheidsdienst erin geslaagd een gesprek te onderscheppen tussen ISIS en de Amerikanen vlak voor de aanval door de Amerikanen op het Syrische leger tijdens de wapenstilstand.

Volgens Amerika waren ze van plan geweest om ISIS te bombarderen, maar hadden ze “per ongeluk” het Syrische leger geraakt, waarbij 62 mensen om het leven kwamen en honderden gewond raakten.

Volgens Abbas gaven de Amerikanen na de aanval aanwijzingen aan ISIS over hoe ze daarna het Syrische leger moesten aanvallen. Verdere informatie zal later volgen, volgens Abbas.

Keer op keer blijkt dat ook onze leiders in Den Haag het prima vinden om terroristische organisaties zoals ISIS en al-Nusra te ondersteunen, zolang ze maar de Syrische president Assad bestrijden.

Dat ze permanent lopen te blèren hoe ze ISIS lopen te bestrijden, terwijl ze in werkelijkheid driftig meehelpen om de Amerikaans/Israëlische creatie van ISIS in stand te houden. Hoe blind kunnen mensen zijn dat ze totaal niet zien wat er gebeurt? Hoe ze door de “corporate managers” van de wapenfabrikanten en Wall Street in Den Haag regelrecht ook ons land naar de verdoemenis helpen.

Hoe zij degenen zijn die ervoor gezorgd hebben dat er miljoenen Syriërs op de vlucht zijn geslagen, net zoals ze ervoor hebben gezorgd dat het ooit welvarende Libië een totaal verwoest land is geworden.
xxx

Net zoals ze dat hebben gedaan in Irak op basis van grove .

Lees verder via de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Privégesprekken van duizenden Nederlanders in handen van Australisch tech-bedrijf

Rusland krijgt zoals verwacht valselijk de schuld van neerschieten MH-17