in ,

Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen

Zweden is van plan om het voorbeeld van Denemarken te volgen, en vanaf de zomer vaccinatiepaspoorten verplicht te stellen, met name voor (inter)nationale reizigers.

Hoewel beide EU-landen daarmee rechtstreeks tegen een recent besluit van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa ingaan, zullen de andere lidstaten hoogstwaarschijnlijk volgen. Testen en vaccinaties worden hiermee wel degelijk (op)gedrongen, dus indirect verplicht gesteld.

Zo ontstaat er een gediscrimineerde maatschappelijke onderklasse, wier burger- en grondrechten stapsgewijs zullen worden afgepakt, en het maatschappelijke leven vrijwel onmogelijk zal worden gemaakt.

Zodra de verplichte vaccinatiepaspoorten eenmaal zijn ingevoerd, is de verwachting dat deze nooit meer zullen worden afgeschaft, ook niet als Covid-19 eenmaal verdwenen is.

Overheden krijgen op deze wijze een perfecte methode om mensen op basis van hun medische dossier te scheiden, en al dan niet bepaalde rechten en vrijheden te geven, of juist te onthouden.

‘Het moet makkelijk zijn voor zowel de verstrekker van het certificaat, de gebruiker, en de controleur,’ zei de Anders Ygeman, de Zweedse minister van Digitale Ontwikkeling. Afgelopen donderdag kondigde de regering aan dat het voorbereidingen gaat treffen voor de noodzakelijke digitale infrastructuur.

In Denemarken gaat het om een speciale app en een bewijs dat uitgeprint dient te worden.

Groot Brittannië werkt eveneens aan een digitaal vaccinatiebewijs, en doet daar al proeven mee. Griekenland gaat toeristen die ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Covid-19-vaccins: Deze lijst is schokkend!

‘AstraZeneca Oxford-vaccin biedt slechts minimale bescherming tegen Zuid-Afrikaanse coronavariant’