in ,

Denk 1 minuut over de hoax na: Reproductiegetal stijgt enorm, van 1,37 naar 2,17 ondanks de miljoenen vaccinaties 

Het reproductiegetal is gestegen naar 2,17. Dat heeft het hoofd van het Centrum Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding, Aura Timen zojuist gemeld tijdens een briefing aan de Tweede Kamer.

Het is het hoogste r-getal sinds 24 februari 2020.

Het r-getal geeft aan hoe snel het virus zich verspreidt. Een reproductiegetal van 2,17 betekent dat een groep van honderd besmette personen gemiddeld 217 anderen aansteekt, die het virus op hun beurt overdragen aan 471 anderen.

Het aantal besmettingen loopt dan sneller en sneller op.

Het reproductiegetal slaat op de verspreiding van alle verschillende coronavarianten bij elkaar. Neem je alleen de deltavariant, dan staat het op 2,52.

Vanmiddag wordt de Tweede Kamer opnieuw bijgepraat door het RIVM. Directeur Jaap van Dissel is verhinderd en wordt daarom ….

Lees verder bij de bron: MSN.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ing J. Onno Dekker
17 dagen geleden

Misschien wat zijdeling naast deze nep R getallen op basis van een waardeloze en nutteloze PCR-test. Maar de gezondheidsraad heeft wel heel merkwaardige figuren in de vaccinatiepromotie.

Roland Pierik lid van de Gezondheids Raad.

RAZOR heeft de man in lijst A opgenomen!

Even een citaat van deze genocidepropagandist:

<<Dwang bij vaccinatie ziet hij niet zitten. “Dat is niet nodig. Als we die discussie nu al voeren, jagen we mensen onnodig in de gordijnen en laten ze zich bozig misschien niet vaccineren.”
…… In de discussie over wel of niet vaccineren is sprake van drie grondrechten: het recht op leven, het recht op de integriteit van het lichaam en de vrijheid van religie en geweten. Pierik verwerpt de gedachte dat vaccineren ingaat tegen het recht op leven. “De vaccins zijn juist bedoeld om de mensen te beschermen en ze zijn veilig.”>>

bron:https://www.rtvoost.nl/nieuws/1542030/Rechtsfilosoof-Roland-Pierik-Vrijheid-van-religie-veronderstelt-soms-tandenknarsend-tolereren

Nog een citaat:<<“Het is een nieuwe soort manier van vaccins maken, maar de werking is zoals bij elk vaccin. De stof verdwijnt weer uit je lichaam maar het lichaam wordt aangezet tot een reactie. Het is zeker geen gen-technisch experiment”.>>

Ondertussen weten we wel beter en dan heb ik het nog niet eens over grafeen(oxide). De man is jurist en blijkbaar omgekocht of aangezocht als hulpje bij de uitrol van de medicotechnodictatuur.

Wordt vaak uitgemaakt als een extreem domme en arrogante lul van hetzelfde caliber als Mark Rutte, Sigrid Kaag en Hugo de Jonge. Ben benieuwd hoe die er bij staat na een tribunaal.

Zelfde leugens en propaganda voor een biowapen als Hugo de Jonge. Wie betaald mee?

A. N. Trax
Antwoord aan  ing J. Onno Dekker
13 dagen geleden

Als een tribunaal 2 minuten nadenkt dan is het oordeel over Schwab, Rutte, Merkel, Macron, Kaag,
Marion Koopmans en vooral Wopke Hoekstra en Lilianne Ploumen daar!

Vaccine Corona Medical Syringe - geralt / Pixabay

‘Nederlandse vaccinverplichting’: het is begonnen met vingerwijzen

‘Wondermiddel’ Grafeen ontmoet RNA-technologie, voor kankervaccins