in

“DENK” eens na over die minderheden hobby’s !

Zit de Nederlandse democratie wel te wachten op deze partij ? Geboren uit minderheden hobby's en ontheemding van . Waar politieke correctheid in doorschiet.

is geen Turkije, geen Suriname en ook niet de Molukse staat. Daar is reeds lang geleden een stokje voor gestoken. Wat blijft is de “cultuurverrijking” ! Nu zijn de menu's uitgebreid, echter dat wordt niet geschaard onder cultuur. Het Zomercarnaval, het Suikerfeest, de ramadan, deze feesten zijn ingevoerd. Ook buitenlandse feesten van westerse aard doen hun intrede. Doel ? Centen verdienen.

maar aan Valentijnsdag, Halloween en de 4e Juli. Maar de eigen herdenkingen zoals de 4e en 5e mei worden geweld aangedaan, evenals Sinterklaas, Pasen en Kerst.

Moeten wij rekening houden met andere culturen die een inburgering ondergaan hebben ? Nee, De Nederlander is behoudend en traditioneel. Wij moeten niets hebben van veranderingen in de tradities. De hardwerkende nederlander  heeft zijn mening en ventileert die dan ook.

De gevestigde orde schudt meewarig het hoofd en dramt rustig door dat discriminatie moet verdwijnen, dat we homo's aardig moeten vinden. Maar ook moderne dingen zoals sex op TV in een facet, het S & M. Zwepen in de slaapkamer !

Ondertussen staat er een in de huiskamer naast de bijbel, in het want lezen is zo 1980 ! De gevestigde orde is tegen discriminatie, maar onderscheid maken mag ! Want onze getinte vrienden en vriendinnen staan op achterstand en zo worden vergeven met een . Een islamiet mag wel een homo te kakken zetten. En dan hebben we natuurlijk de politieke partij van enkele afgescheiden PvdA'ers.

Zullen wij nu eindelijk inzien dat troetelen van de geïntegreerde groepen over moet zijn ? DENK na, maak een einde aan de multiculturele troetelmaatschappij. Ook aan de infiltratie van andersdenkende moet een eind komen. De tolerantie heeft een grens en er is een iemand die hier garen bij spint. Dat is dus de oftewel Dhr Wilders, die wel de onderbuik weergeeft, maar er net zo machteloos tegenover staat als de andere vastgeroeste partijen.

De Nederlander wil verandering, maar wel de normen en waarden behouden. We zien de arbeiderspartij verrechtsen, afscheidingen vinden plaats. Dit levert een miniburgeroorlog op ! Denk tegen Monasch, en zo gaan we verder. Een nieuw politiek stelsel is noodzakelijk.

Want zuilen zijn er genoeg en toch is er een alternatief voor de onderbuikers. Kijk naar de SP, geen compromissen, maar rijk dat ze zijn ! Een goede partij voor: De tegenstem, de verandering en het behoudende. Maar de gevestigde orde zet in op de PVV en waarom ? Verdeel en Heers !

Nu ik ga in maart WEL naar de stembus, ik stem SP bij leven en welzijn. De SP, de nieuwe PvdA, en een goed alternatief om GEEN PVV te stemmen. Want op Wilders met zijn VVD ideeën zit werkelijk niemand op te wachten !

Dr.Snuggles

Lees verder via de Bron: Urubin.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

EU geeft toe, ze zou verdwijnen wanneer het volk de keuze zou hebben