in , ,

DENK voert via WhatsApp keiharde islamistische campagne

denkwhatsapp3

Geniepig DENK voert via WhatsApp keiharde islamistische campagne: ‘Halalhypotheken, halalslacht, Armeense kwestie!’

In de openbaarheid doet DENK alsof ze een reuze progressieve partij zijn, met seculiere trekjes en hooguit een wens dat het multiculturalisme wat consequenter wordt uitgedragen. Maar via WhatsApp laat DENK nu haar ware gezicht zien. Via het berichtenmedium worden moslims overgehaald om straks op de partij te stemmen vanwege religieuze zaken als halalhypotheken en het financieren van islamitisch onderwijs.

Met alle respect voor Latif Tali, kandidaat-gemeenteraadslid van de PvdA Rotterdam. Hij kwam vandaag bijzonder ontluisterende berichten van DENK Rotterdam op het spoor. Berichten waaruit blijkt dat DENK helemaal niet die links-progressieve partij is die het pretendeert te zijn. Integendeel: DENK staat voor de politieke islam, en wil die op geniepige wijze uitdragen in de gemeenteraden. Om dat te bewerkstelligen wordt vóór de schermen gedaan alsof DENK een soort GroenLinks is. Maar achter de schermen worden gewoon keiharde islamistische standpunten ingenomen die passen bij een salafistische partij in het Midden-Oosten.

Tali zegt:

“DENK Rotterdam verspreidt via een whatsapp bericht, totaal andere partij punten onder hun(echte) achterban.Punte hebben niets met Rotterdam en nog Rotterdamse burgers te maken. Wederom hun ware gezicht duidelijk zichtbaar.

DENK moet eerst stoppen met verseeldheid te creëren tussen de Rotterdamse burgers. Trouwens, ik ben helemaal niet verbaast dat DENK Rotterdam helemaal niets zegt over de IS, Al Nusra, Al-Qaida terroristen waar Turkije dagelijks mee samenwerkt. Zie Syrië.”

De PvdA’er komt niet onbeslagen ten eis. Hij toont screenshots van de islampropaganda die DENK via WhatsApp bij kiesgerechtigde moslims naar binnen probeert te duwen. Allerlei overzichtjes waarom moslims niet op het CDA, GroenLinks, de SP, D66 of de PvdA moeten stemmen… maar natuurlijk wel op DENK. Want halalhypotheken, het noemen van de ‘Armeense kwestie’ in plaats van de Armeense genocide (zoals serieuze historici dat plegen te doen), en het financieren van islamitisch onderwijs. Ook de Koerdische PKK wordt ge-namecheckt en het islamitische slachten krijgt een vermelding:

DENK

denk

Bij dezen dus: Tunahan Kuzu en consorten, jullie zijn ontmaskerd. Stelletje enge islamisten.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15672040855 121987080a facebook chat

UT-studenten schrikken van resultaten eigen privacyonderzoek Facebook

7227435768 e73286c7af 100 euro

Waarschuwing voor te hoge schulden bij Nederlandse huishoudens