in

Der Spiegel: NAVO staat op instorten

De leugenachtige praatjes van NAVO opperbevelhebber Generaal Philip Breedlove, heeft een wig gedreven tussen Duitsland en Amerika waardoor nu de NAVO op instorten staat.

 

Volgens ‘Der Spiegel’ heeft Breedlove meer dan eens de diplomatieke gesprekken van Merkel, om een vreedzame oplossing te vinden voor de oorlog in Oekraïne, volledig geboycot door het verspreiden van leugens zoals ‘Russische troepen die optrekken naar de grensstreek’ en de ‘massa’s Russische tanks’ of ‘het leveren van munitie aan de opstandelingen’ die opereren in Oekraïne.

Maar terwijl het ongewoon kritisch artikel Breedlove afkraakt voor zijn hyperbolische overdrijvingen van de zogenaamde Russische agressie, is het werkelijke doel van ‘Der Spiegel’ Washington te waarschuwen dat de EU­-leiders niet op een beleid van militaire confrontatie met Moskou zitten te wachten. Lees het artikel hier.

De grootste leugen van Breedlove was dat hij tijdens een bezoek aan Sofia in Bulgarije op 12 november 2014 verkondigde dat: “wij gezien hebben dat colonnes met Russische materialen, tanks, artillerie, luchtverdedigingssystemen en Russische troepen Oekraïne binnenkwamen.” En, voegde hij er aan toe: “Alles is ook door de OSCE gerapporteerd.” Maar dat was eveneens een gore leugen van Breedlove want dat had en heeft de OSCE NOOIT gerapporteerd.

Hij was wellicht even vergeten dat Bulgarije niet aan Oekraïne noch aan Rusland grenst. De oen!

Breedlove blijft zijn leugens volhouden en zelfs verdedigen. Tja, natuurlijk. Een Amerikaanse generaal van zijn niveau zit tot over zijn nek in de buitenlandpolitiek en is meer diplomaat dan militair. Wellicht heeft hij dezelfde dromen als de Amerikaanse oorlogsmisdadiger generaal Eisenhower!

Obama zijn poging om van Oekraïne de aanleiding te maken voor een derde wereldoorlog waarna Amerika dan heel Rusland EN haar bodemschatten over zou kunnen nemen is EEN GROOT FIASCO na twee jaar. En niet alleen Breedlove heeft deze leugens steeds volgehouden, ook aartsleugenaars John Kerry en Obama hebben leugen op leugen gestapeld.

De leugens over de ‘Russische agressie’ zijn de regel, niet de uitzondering en alleen zombies en onnozelaars vallen nog voor deze leugens vanuit het Amerikaanse kamp. Dat ‘Der Spiegel’ alleen Breedlove op de korrel neemt is een diplomatieke zet, wellicht voortgekomen uit het kamp van Merkel, om Kerry en Obama een militaire en diplomatieke afgang met totaal gezichtsverlies te besparen. In ieder geval heeft Merkel gezegd om vooral te stoppen met het geklooi in Oekraïne, zij het op een iets meer diplomatieke manier!

Dat brengt ons dan bij de media en hun beïnvloeding vanuit de politiek. Tja, ze bewijzen het keer op keer. Dus, alle media hebben van dag 1 bewust gelogen over Oekraïne, Maiden, Kiev, de Krim EN de situatie in zuid oost Oekraïne. BEWUST GELOGEN, vergeet dit nooit!

De EU is trouwens al een andere weg ingeslagen. Jean­-Claude Junkers heeft reeds aangegeven dat Europa zijn eigen leger moet oprichten, zodat Amerikaanse ‘hulp’ niet langer noodzakelijk is. Zie artikel hier.

Herkent u het plaatje? Toch op een mooie politieke manier verpakt, niet? Der Spiegel breekt de opperbevelhebber van de NAVO tot in de grond af en de hoogste baas van de Europese Commissie zegt doodleuk dat Europa zijn eigen krijgsmacht gaat oprichten om onder de tentakels van het verstikkende NAVO commando, dat alleen reageert op bevelen van Amerika, uit te komen. Daar zit Obama dan met zijn opgefokte leugens. Gaat hij nu ook nog de oorlog aan de EU verklaren?

Amerika’s oorlogsverleden

Vanaf haar ontstaan in 1776 is Amerika bijna constant in oorlog geweest. Als we het meten komen we uit tot een percentage van 93% over de totale tijd. De enige jaren dat Amerika niet in oorlog was zijn: 1796, 1797, 1807, 1808, 1809, 1826, 1828, 1829, 1830, 1897, 1935 t/m 1940, 1976, 1977, 1978, 1997 en 2000. Tot nu toe is Amerika op geen manier in staat geweest om een vredelievende president te leveren. Allen zijn heuse oorlogspresidenten en daarom is een Amerikaanse president ook de “opperbevelhebber” van het totale defensieapparaat. Zie hier, en hier.

Amerika is de grootste bedreiging voor wereldvrede!

De situatie in Oekraïne is niets meer dan een fabricatie om Rusland in een volledige oorlog te betrekken met Oekraïne. De gruwelijke misdaden die worden gepleegd in Donetsk en Luhansk zijn in feite niets meer dan een uitdaging aan het adres van Rusland om troepen naar Oekraïne te sturen en daar de burgerbevolking te helpen.

Aan de basis ligt het totale faillissement van het Amerikaanse financiële systeem omdat dit niet langer alle openstaande buitenlandse schulden kan afbetalen. Het ontbreekt Amerika aan nieuwe technologische ontwikkelingen om alles te kunnen financieren zodat het concurrentievermogen kan opboksen tegen de invloed van de steeds verder groeiende Chinese economie. Om deze problemen te verhelpen hebben de Amerikanen een nieuwe wereldoorlog nodig.

De EU leiders beginnen dit in te zien. Ze stoppen om struisvogelpolitiek te spelen en ze veranderen hun kijk op de situatie danig. En geen enkele politicus, ook niet uit de omgeving van Merkel, heeft enige kritiek geleverd op het artikel in ‘Der Spiegel.’ Waarom is dat, denkt u?

Hun totale zwijgen bewijst dat ze de echte waarheid altijd geweten hebben en dat de anti­-Poetin propaganda vanaf de eerste dag een GROTE LEUGEN is geweest. Dat er nooit één Russische tank of soldaat de grens is overgegaan. En, dat Poetin zeer zeker niets met de affaire MH­-17 heeft te maken. Daarom is dat dossier ook begraven en wordt er zelfs door Obama nooit meer over gesproken. Zelfs niet als hij Poetin weer eens afschildert als een duivel. Dat is wat het politieke zwijgen allemaal heeft bevestigd.

Eigenlijk is het op een cynische manier neergeschreven in het artikel van Der Spiegel: ‘een mengeling van politieke argumentatie en militaire propaganda is noodzakelijk.’

Propaganda is noodzakelijk

Dus, propaganda is noodzakelijk? Dat is een bekentenis die je niet al te vaak in de gevestigde massamedia tegenkomt, niet? Maar, de waarheid is de waarheid. De Europese leiders hebben meegelogen om het publiek kalm te houden. Anders gezegd. Een gezonde portie perceptie management voor de DOMME KUDDE en de onverbloemde waarheid over degenen die ons regeren. Het zijn LEUGENAARS en ze maken gebruik van stemmingmakerij als het hun uitkomt. Een andere vraag is echter, waarom komen ze nu met de onverbloemde waarheid aanzetten? Waarom willen onze elite nu, op dit moment, de waarheid met ons delen?

Wel, dat is omdat ze de politiek van Washington niet langer omarmen. Geen enkele Europeaan wil dat de VS het leger van Oekraïne gaat bewapenen en helpen. Niemand wil dat er 600 Amerikaanse para’s naar Oekraïne worden gestuurd. Geen enkel normaal denkend mens wil een escalatie in Oekraïne omdat geen enkele Europeaan oorlog wil met Rusland. Zo simpel is dat!

Voor de eerste keer lijken EU politici te begrijpen wat er echt aan de hand is. Vooral Merkel horen we te danken voor dit feit. Zij begreep de strategische objectieven van de VS als eerste en deze kunnen niet worden afgestemd op die van de EU. Feit is dat de geopolitieke ambities van Amerika een serieus gevaar vormen voor de veiligheid van Europa.

Natuurlijk is het niet genoeg dat alleen Merkel doorheeft wat er aan de hand is. Al haar EU collega’s moeten op eenzelfde golflengte worden gebracht om samen positieve stappen te ondernemen tegen de Amerikaanse plannen. Als ze dit niet doen dan zal Amerika gewoon doorgaan met het zwart maken van Poetin en allerlei uitlokkende valse vlag operaties totdat Poetin wel gedwongen wordt om te reageren. En, als dat gebeurt zal dat catastrofale gevolgen hebben voor Europa.

Europa zal dan voor de derde keer in een eeuw totaal worden vernietigd.

Lees verder via Stop de bankiers.

Photo by Ministerie van Buitenlandse Zaken


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom weten wij niets van het private HFSF waar de EU miljarden belastinggeld aan geeft?

Lang leve het sparen! Even een rekensommetje, sparen kost geld