in

Derde Duitse tienermeisje vermoord door een Afghaanse migrant: ze weigerde zich tot de islam te bekeren

Een andere moord op migranten heeft Duitsland op zijn kop gezet. Na de moord op Maria Ladenburger en Mia Valentin is nu een derde tienermeisje vermoord. Haar naam is Mireille. Gelijkenissen? Alle daders waren Afghaanse migranten.

De 18-jarige Mireille B. werd maandag dood gestoken door haar Afghaanse vriend Ahmad in de stad Flensburg, zo meldt de Duitse krant Bild .

Een familievriend van Mireille vertelt Bild: “Ahmad en Mireille waren een stel sinds 30 januari 2016. Ze hadden veel ruzie omdat hij wilde dat ze een hoofddoek droeg en zich tot de islam bekeerde, maar daar was ze niet zo zeker van. ”

“Elke keer als ze zonder hoofddoek rondliep, gaf het serieuze ruzie “, zegt ze. De vriend voegt eraan toe dat “Ahmad een ‘jaloerse haan’ was die haar altijd onder controle wilde houden. Toen ik haar eenmaal ontmoette, belde hij haar elke twee minuten op haar telefoon om te vragen wat er aan de hand was. ‘

Volgens het Openbaar Ministerie kwam dader Ahmad G. in 2015 aan als niet-begeleide vluchteling in Duitsland. Een woordvoerder van de stad Flensburg zegt dat de asielaanvraag van Ahmad was afgewezen en dat hij ertegen in beroep was gegaan.

Mireille woonde alleen in een appartement waar ze vermoord werd gevonden. De moordenaar gaf toe dat een laatste ruzie over de islam de moord op gang bracht.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël

Sleepwet? What the FAQ?