in , , ,

False Flag? Destabilisatie van Rusland is begonnen?

Een type False Flag operatie waar Vladimir Poetin drie jaar geleden al uitvoerig voor waarschuwde.

Gisterenmiddag vond er in de herdenkingsmars plaats voor de vrijdag doodgeschoten Boris Nemtsov. Over het aantal mensen dat deelnam lopen de schattingen nogal uiteen, maar het waren er veel, waarschijnlijk ergens rond de 50.000. De afgelopen dagen heeft de voltallige media zich beziggehouden met de vraag: “Wie heeft het gedaan?” En uiteraard wijzen een groot aantal vingers richting Kremlin en Vladimir Poetin.

Ondanks dat Nemtsov een (politieke) tegenstander was van Poetin, zou deze nooit opdracht geven om zijn tegenstander op een dergelijke manier te doden. Om de doodeenvoudige reden dat hier geen enkel voordeel voor Poetin uit te halen zou zijn. Er is maar één reden voor deze moord en dat is dat we nu de volgende fase zijn ingegaan van het op de knieën dwingen van door het land van binnen uit te destabiliseren.

Iemand die ervoor waarschuwt dat deze situatie danig uit de hand kan lopen, is de voormalige president van de Sovjet Unie, Mikhail Gorbachev(Gorbatsjov). Ook hij ziet dit als een poging om het land te destabiliseren.

Het is duidelijk dat er in niet snel genoeg vorderingen worden gemaakt voor de Westerse belanghebbenden.

https://www..com/watch?v=DcXUK8ij4sY&version=3&hl=en&&cc_load_policy=1

Lees verder via Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gandhi: “Vaccineren is barbaarse praktijk en dodelijke misleiding”

In vrije val, het luik naar hyperinflatie wagenwijd opengezet