Deze honderd gegevens worden per leerling verzameld door school en voor de overheid

geralt / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. NWO NEVER schreef:

  De verzamelwoede van allerlei vormen van data door de NL overheid is een typisch kenmerk van de NWO (Nieuwe Wereld Orde) waar NL gidsland in is (de Bilderberg groep is opgezet in 1954 door een zekere bernard, ex n**i spion). Er is geen land waar de NWO zo duidelijk zichtbaar is als NL.
  Doorziet U het spel dat wordt gespeeld namelijk dat mensen overal worden gevolgd?
  Overal staan camera’s in steden, camera’s met gezicht herkenning, GPS in auto’s maakt dat auto’s overal kunnen worden gevolgd, camera’s boven grote wegen die alles fotograferen en opslaan, overal betaald parkeren en auto met camera’s controleren continu, mobiele telefoons zijn zo ontworpen dat je overal wordt gevolgd en afgeluisterd, emails die worden afgetapt en opgeslagen, auto’s die op afstand kunnen worden afgeschakeld, afvalpas, slimme meters in de meterkast, extreme controles op luchthavens, belastingdienst die alle cijfers direct ophaalt bij de geldbron etc.

  De Oostduitse Stasi zou hier de vingers bij hebben afgelikt ….. Dit is een communistische staat waar NL en de wereld naar toe gaan als de burgers dit allemaal maar toelaten …..
  Dit is de wereld die door Orwell zo treffend is beschreven in zijn boek 1984 …. Een fascistische staat met de burgers als slaven en een elite die in alles de dienst uitmaakt en waar burgers geen kans zullen hebben zich ooit uit deze situatie te bevrijden. Een wereld in gevangenschap.

  Besteedde de NL regering maar eens zoveel aandacht aan echt belangrijke zaken, maar de werkelijkheid is dat alle partijen in diepe slaap zijn gebracht of zijn omgekocht of worden gechanteerd. Het maakt niet uit op welke partij je stemt. Met uitzondering van PVV en FVD die aan alle kanten worden beschimpt.

  Wil er verandering komen dan zal dat van onder af moeten komen. Wordt wakker mensen !!

Heb jij er iets over te zeggen?