in , ,

‘Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties’

Dat de huidige corona plandemie al zeker 20 tot 30 jaar werd voorbereid en diverse ‘generale repetities’ kreeg (zoals in 2009 met de Mexicaanse griep), is de wat beter geïnformeerde internetter inmiddels wel bekend.

Dat in een tekenfilm die uit de jaren ’30 afkomstig zou zijn al exact werd gewaarschuwd voor wat sinds 2020 wordt uitgevoerd – namelijk de oprichting van een ‘Nieuwe Wereld Orde’ dictatuur via een geplande ‘pandemie’ en verplichte vaccinaties waarmee een deel van de wereldbevolking wordt uitgeroeid en een ander deel onvruchtbaar wordt gemaakt – zal voor de meesten een verrassing zijn.

Zelfs mondkapjes komen erin voor als massa-conditioneringsmiddel.

Natuurlijk zal er de nodige scepsis over deze cartoon zijn. Is ie wel echt? Met moderne videosoftware kan iedereen achter z’n eigen PC iets dergelijks in elkaar knutselen. Sommige reageerders zeggen daarnaast dat de taal te modern zou zijn.

Dat is, gezien wat er al tijdens de Eerste Wereldoorlog en de ‘Spaanse Griep’ pandemie werd gedaan en geschreven, volgens mij niet het geval. Zo werd de term ‘weaponise’ in ieder geval al in 1938 gebruikt in het boek ‘The Spirit of India‘.

Novus Ordo Seclorum

De term ‘Nieuwe Wereld Orde’ (afkomstig van ‘Novus Ordo Seclorum’, lett. ‘Nieuwe Orde der Eeuwen’) is nog veel ouder en is afgeleid van Cumaean Sibyl, de profetes van het orakel van de Griekse ‘god’ Apollo. Zij voorspelde dat er in de toekomst een ‘godheid’ naar de aarde zou komen, die de mensheid in een nieuw gouden tijdperk zou brengen, een Nieuwe Wereld Orde dus.

Christelijke kerken hebben deze profetieën zowel op de eerste als de verwachte tweede komst van Jezus Christus toegepast. In onze tijd opperden andere uitleggers dat het juist om een valse messias zou gaan.

De term Novus Ordo Seclorum werd in het Westen voor het eerst in 1782 gebruikt op het Grote Zegel van de VS (een piramide met daarboven het alziende oog), en is ook op het 1 dollarbiljet terug te vinden.

Volgens de originele uploader (Steve Rotter) is het filmpje authentiek, en zouden later mogelijk alleen enkele teksten zijn toegevoegd.

‘An Early Warning Cartoon – How To Take Over The World – This is Their Plan’

1. Introduce A Weaponised Influenza: Verspreid opzettelijk een (gemodificeerd) virus of ander pathogeen onder de bevolking. (Of lieg hierover, beweer simpel dat er iets heel gevaarlijks rondgaat, terwijl dat helemaal niet zo is);

2. Flood Newspapers and Radio With Death: Pomp de massamedia 24/7 vol met berichten over (veronderstelde) besmettingen, zieken en doden. Zet camera’s op de ergste gevallen in ziekenhuizen, en zaai angst en paniek met de bewering dat iedereen dit kan overkomen;

3. ‘Remember to put your mask on, whenever you leave the house’, klinkt het uit de jukebox in het filmpje. Mondkapjesplicht! (De derde zin is moeilijk verstaanbaar, klinkt als ‘as far (/for) the law allows’).

4. Shut Down Shops And Churches: Sluit de economie, sluit de samenleving. LOCKDOWN.

5. Use Law Enforcement To Stiffle Dissent: Zet politie en ME in (en straks ook het leger?) om protesten en demonstraties tegen het beleid keihard de kop in te drukken. Het beeld is alleszeggend over wat we ook al zo vaak in Nederland hebben gezien: de ‘kleine man’, de burger in de straat, die voor vreedzaam zijn vrijheid opkomt, wordt door forse agenten met knuppels in elkaar geslagen. Zie ook wat er nu in Frankrijk gebeurt met de massa demonstraties tegen het vaccinatiepaspoort.

6. Parade The Sick and the Dead: Emo-propaganda. Zend constant reportages uit over doodziek ogende mensen in ziekenhuizen of thuis, die zeggen hoe erg het allemaal is. Toon mensen in tranen om hun geliefden die ze verloren zouden hebben aan het ‘killer virus’. En vergeet niet: ‘Remember to put your mask on, whenever you go outside.’

7. Inject a ‘Vaccine’ to Sterilise The Workshy And Euthaize The Old: Spuit een zogenaamd ‘vaccin’ in bij alle ‘nuttelozen’, (‘the great unwashed’ zoals ze in de VS nu ook wel worden genoemd), oftewel het overgrote deel van de wereldbevolking die door de elite alleen maar als een last wordt gezien. De jongere generaties worden ermee onvruchtbaar gemaakt (zie ook ons artikel van 21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd) , en de ouderen worden ermee geëuthanaseerd, oftewel: geëlimineerd. Vervolgens beelden van geïndustrialiseerde vaccinaties zoals we die ook in Nederland kennen (vaccinatiestraten).

The People Who Own The Banks Now Own The Hospitals. This is their Plan: To Own YOU. Duidelijker kan onze huidige situatie niet worden uitgelegd. De grote bankenfamilies en multimiljardairs hebben de totale grip gekregen op de wereldwijde gezondheid (‘Big Pharma’) en alle aanverwante organisaties, zoals de World Health Organization (grotendeels gefinancierd en aangestuurd door eugenist Bill Gates).

Nu wordt iedereen geïnjecteerd met mRNA gentherapie ‘vaccins’, die het begin zijn van de opbouw van een ‘besturingssysteem’ waarmee ALLE mensen straks digitaal kunnen worden gecontroleerd, aangestuurd en indien nodig gecorrigeerd of permanent verwijderd.

‘U zult niets meer bezitten, en u zult gelukkig zijn,’ heeft Klaus Schwabs World Economic Forum voor 2030 in gedachten. Dat ‘niets’ zal zo verstrekkend zijn, dat degenen die de vaccinaties overleven zelfs niet meer hun eigen lichaam, gezondheid, gedachten, wensen, verlangens en vrije wil zullen bezitten.

Zij zullen allemaal onder …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu al geboorteafwijkingen(?!) – Britse overheid publiceert 24e rapport over bijwerkingen Covid-19 vaccins

Virus Earth Corona World  - PixxlTeufel / Pixabay

Privacyexperts bezorgd over tracking door qr-codes: offline activiteit online gebracht